0 com

İnglourious Basterds



Sonunda izledim.İmdb bkz. http://www.imdb.com/title/tt0361748/ yapıştırmış 10 üzerinden 8.6'yı ben beğenmiyorum hala!
Ben de mi bir sorun var yoksa Tarantino cepten mi yemeye başladı? Açıkçası beğenmedim filmi.Sıka sıka bir hal oldu ama filmin sonunu getirdim, sinema eleştirmeni değilim ama zevkimin kahyasıyım arkadaş.Sevemedim bu filmi kusura bakmasın Tarantino :)
1 com

Gomis'in Keyfi


Hafta için antremanda
bizlere birden fazla korkulu anlar yaşatan
Gomis'in keyfi yerinde.
Nazar değmesin diyelim...
0 com

Rooney Diyor ki:


''Portekiz'i Dünya Kupası'nda görmemek gerçekten güzel olur. Çünkü onlar son iki turnuvada (2004 Avrupa Şampiyonası ve 2006 Dünya Kupası) bizi elemişlerdi''

''Ronaldo futbolunu geliştirmişe benziyor. Daha paslı oynuyor. Cristiano kesinlikle en iyi oyuncu''
0 com

Ukrayna vs. İngiltere


İngiltere futbol milli takımının Ukrayna ile yapacağı Dünya Kupası eleme grubu maçı, milli takımlar tarihinde ilk kez TV yerine sadece internetten yayınlanacak.İngiltere'de, maçı yayınlaması gereken Steanta isimli televizyon kuruluşunun bundan kısa bir süre önce yediemine teslim edilmesi, maçı TV'den seyretmeye hazırlanan futbolseverleri ansızın yakalamış oldu. Şirketin iflas etmesi üzerine, maçın Ukrayna'dan yayın haklarını Doğu Avrupalı bir şirket alarak maçı internetten 5 sterlin karşılığında "öde,izle" yöntemiyle izlettireceğini açıkladı.
0 com

Cannavaro ve Doping


Juventus'un başarılı defans oyuncusu Cannavaro'nun doping örneklerinin pozitif çıktığı iddia edildi.
Cannavaro'nun kullandığı bir ilacın doping etkisi içerdiği tespit edilirken, Juventus kulübü İtalya Olimpiyat Komitesi'ne gönderdiği yazıda, Cannavaro'nun yalnızca anti alerjik bir ilaç kullandığını belirtti.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama "Doktorlarımız, sağlık gerekliliklerine uygun olarak ve arı ısırması sonrası acil durumla ilgili yürürlülük kuralarına göre davrandıklarını açıklamaktadır. Bu gibi durumlarda, ilaç kullanımı oluşabilecek komplikasyonları ve hatta ölümcül durumları önlemek için gereklidir. Cannavaro ve Juventus sağlık ekibi bu durumu netleştirmek ve düzeltmek adına mahkemede ifade vereceklerdir
0 com

Dünya Eskrim Şampiyonası


Antalya'da devam eden Büyükler Dünya Eskrim Şampiyonası'nda İtalya hem Bayanlar'da hem de Erkekler Flöre Takım Klasmanında birinci oldular.
1 com

Futbol Günlüğü


10 Ekim Cumartesi
FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Çeyrek Final / TRT 3
19:00 Karşıyaka-Konyaspor / D Spor
19:00 Rusya-Almanya / Futbol Smart & ZDF
19:00 Estonya-Bosna Hersek / Fox
19:15 Ukrayna-İngiltere / TRT 1
21:45 Belçika-Türkiye / Fox
22:10 Flamengo-Sao Paulo / Spormax
11 Ekim Pazar
01:00 Arjantin-Peru / NTV Spor
15:00 Orduspor-Bucaspor / D Spor
23:00 Bolivya-Brezilya / NTV Spor
0 com

Zor da Olsa 'Nadal'


1 numaralı seribaşı olarak katıldığı
Çin Açık'ta James Blake'i zorlu bir mücadele sonunda yenerek çeyrek finale yükseldi.adal, Blake'i 7-5, 6-7, 6-3'lük setlerle yenerek 2.1 milyon dolar ödüllü turnuvada çeyrek finalist oldu


N.Nadal, kariyerinde bugüne kadar Blake ile oynadığı maçlarda galibiyet sayılarına 3-3'lük eşitlik getirdi.
0 com

Sir Matt Busby


Alex Ferguson :

"Onun başardıkları şu an ki Manchester United'ın köklerini oluşturmuştur ve bunları yaparken tarihin en büyük trajedilerinden birini yaşamıştır. Matt Busby bu kulüp tarafından daima saygıyla anılacaktır ve onun anısı Dünya'nın dört bir yanında Manchester United'ı destekleyen taraftarlar sayesinde sonsuza dek yaşatılacaktır."
0 com

1 Numara


0 com

Tanrı'nın Eli!


Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde, Arjantin'in gösterdiği kötü performans nedeniyle sık sık eleştirilen, geçen haftaki açıklamalarında da Arjantin'in gruptan çıkabilmesi için ''Tanrı'nın eli''ni beklediğini söyleyen Maradona, görevi bırakmayı düşünebileceğini söyledi.

''Yeterince tecrübem olmamasına rağmen bu göreve getirilmemde ön ayak olan Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Julio Grondona ile bu konuyu görüşeceğim''
0 com

Kaç Takım Kaç Kere?


Almanya'da 29, İngiltere'de 23, İtalya'da 14,  İspanya'da 9 takım şampiyonluğa ulaşırken, Türkiye'de şampiyonluk unvanına sadece  4 takım sahip.

BUNDESLIGA 
107 yıllık lig tarihinde 29 farklı takım şampiyonluğa ulaşırken  ligin ilk şampiyonu 1902-1903 sezonunda Lokomotive Leipzig takımı oldu. Wolsburg'un son şampiyon olduğu ligde, Bayern Munich, Nürnberg, Schalke 04, Hamburger SV, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, Kaiserslautern, Werder Bremen, Lokomotive Leipzig, SpVgg Greuther Fürth, Köln  Hertha Berlin, Hannover 96, BFC Viktoria 89, Dresdner, Fortuna Düsseldorf, TSV 1860 München, Eintracht Frankfurt, Rot-Weiss Essen, Eintracht Braunschweig, SV Blau-Weiss Berlin, Holstein Kiel, Karlsruher SC, VfR Mannheim, Freiburger, VfL Wolfsburg, Karlsruher FV ve SK Rapid Wien 1 takımları şampiyonluk sevinci yaşadı. Bundesliga'nın en fazla şampiyonluk sevinci yaşayan takımı ise müzesine 21 kupa götüren Bayern Münih oldu.

PREMIER LİG 
İKİNCİ Avrupa'nın en eski liglerinden olan İngiltere Premier Ligi'nde tam 23 farklı takım şampiyonluk sevinci yaşarken  ezeli rakipler Manshester United ile Liverpool 18'er şampiyonlukla ilk sırayı paylaşıyorlar.  Arsenal, Everton, Aston Villa, AFC Sunderland, Newcastle United, Sheffield Wednesday,Chelsea, Huddersfield Town, Blackburn Rovers, Leeds United, Wolverhampton Wanderers,Tottenham Hotspur, Portsmouth  Derby County, Preston North End, Burnley, Manchester City, Ipswich Town, Nottingham Forest, Sheffield United ve West Bromwich Albion lig tarihinde şampiyonluk yaşayan diğer takımlar.

LIGUE 1
İLK ÜÇTE Farklı takımların şampiyon olduğu ligler sıralamasında üçüncü sırayı Fransa'nın Ligue 1'i aldı. 77 yıllık tarihi bulunan ligde 17 farklı takım şampiyonluk unvanına sahip olurken, ilk şampiyonluğu OSC Lille son
0 com

Belçika-Türkiye


Belçika ile Türkiye arasında baklavasına oynanacak olan 2010 Dünya Kupası grup eleme maçı 10 Ekim Cumartesi saat 21.45’ten itibaren Fox TV’den naklen yayınlanacak.
0 com

Daniel van Buyten


Yağlı Güreş öncesi yarım kuzu yiyen insan azmanı! Hayvansın Buyten!
0 com

WTA Pekin


Serena Williams,Çin Açık'ın ikinci turunda Ekaterina Makarova'yı yenerek dünya klasmanında 1 numaraya yükselmeyi garantiledi.Williams, Makarova'yı 6-3, 6-2'lik setlerle yenerek WTA Pekin'de üçüncü tura yükseldi.ABD'li tenisçi bu galibiyetle dünya klasmanında 25 haftadır zirvede yer alan Dinara Safina'yı geçerek 1 numara olacak.


Bir yıla yaklaşan sakatlık döneminden çıktıktan sonra ilk turnuva zaferini geçtiğimiz hafta Tokyo'da elde eden Maria Sharapova, final setinde 5-2 geriden gelerek Victoria Azarenka'yı saf dışı bıraktı.Sharapova, üç saat süren mücadelede 9 numaralı seribaşı Azarenka'yı 6-3, 6-7, 7-5'lik setlerle geçti.
0 com

4 Dakika


Bulgaristan 3.Liginde Pazar günü Chavdar Byala Slatina'yı konuk eden Gigant Belene, sakat ve cezalı oyuncularının fazla olması nedeniyle karşılaşmaya 8 futbolcuyla çıktı. Maçın ilk 4 dakikasında 2 oyuncusu daha sakatlanan ev sahibi takım hakeme düdük çalmaktan başka çare bırakmadı. Bunun üzerine, Chavdar Byala Slatina takımı hükmen 3-0 galip ilan edildi. Kurallar gereği, bir maçın devam edebilmesi için iki takımın da oyuncu sayısının en az 7 olması gerekiyor Söz konusu maç, Bulgaristan'da yapılan en kısa maç olarak da tarihe geçti.
0 com

Florya Taşınıyor


    İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşınması için gerekli arsa tahsisiyle ilgili protokol, kulüp başkanı Adnan Polat ile Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün arasında imzalandı.    Büyükçekmece Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen protokol töreninde konuşma yapan belediye başkanı Akgün, ilk etapta Galatasaray'a, Büyükçekmece Gölü kenarında 106 dönümlük yer tahsisinde bulunduklarını, ancak bunu kısa bir sürede 150 dönüme çıkaracaklarını söyledi. Belediye olarak kültür, eğitim ve spor faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ve ilçeye gelip yatırım yapmak isteyen kurumlara yardımcı olduklarını kaydeden Akgün, ''Bizden Fenerbahçe Kulübü de resmen başvurarak, arsa istedi.
0 com

Platini İsrail'de Barış Arıyor


Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, futbolun, Ortadoğu'da barışın teminine yardımcı olabileceği düşüncesiyle İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez ile görüştü.Platini, söz konusu amaç çerçevesinde bulunduğu Kudüs'te, İsrail Cumhurbaşkanı Perez ile yaptığı görüşmede, futbolun ''barış, hoşgörü ve dostluğu'' artırdığını vurguladı.
0 com

Milan Satılıyor mu?


İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin, Fininvest holdingin 750 milyon avro tazminat ödemeye mahkum edilmesinin ardından, bubedeli karşılayabilmek için AC Milan'ı satabileceği ileri sürüldü.İtalyan basınındaki haberlere göre, Milano İstinaf Mahkemesi'nin Fininvest'i 750 milyon avro tazminata mahkum etmesiyle birlikte Berlusconi, AC Milan'ı elden çıkarmayı ciddi biçimde düşünmeye başladı.Fininvest, Milano İstinaf Mahkemesi tarafından, Mondadori Yayınevi'ni usülsüzlük ve yolsuzlukla ele geçirmek suretiyle maddi zarara uğrattığı CRI Holdinge 750 milyon avro tazminat ödemeye mahkum edilmişti.
0 com

Safina Eriyor!


Geçtiğimiz hafta Tokyo'daki Pan Pacific Açık turnuvasında ikinci turdan ileri gidemeyen Safina, Pekin'de de ikinci turu geçemedi.Dünyanın 1 numarası, 55 basit hata yaptığı iki saat altı dakikalık maçta dünya klasmanında 226. durumda bulunan Zhang Shuai'ye 7-5, 7-6'lık setlerle elendi.
0 com

Burcu Esmersoy


“Stadlardaki kötü tezahüratlar ve yaşanan gerilimler bir bayanı oldukça etkiliyor. Bu nedenle artık maçları televizyondan izliyorum”
0 com

Yok Artık


Palermo 45 metreden kafa! golü attı. Ebenin Palermo!

0 com

Dünya Kupası Yıldızları


FIFA Başkanı Sepp Blatter, Portekiz ile Arjantin'in Dünya Kupası'na katılamama tehlikesi ile ilgilenmiyor.

"Lionel Messi ve ya Cristiano Ronaldo'nun olmadığı bir Dünya Kupası, FIFA için sorun olmaz.Dünya Kupalarında her zaman yeni yıldızlar ortaya çıkar"
0 com

1 Numara # İker Casillas



O, Dünya'nın en iyi kalecisi... itirazı olan? Dün Sevilla- Real Madrid karşılaşmasını izleyememiş olanlar bir kaleci oyuna ne kadar etki edebilir görselini kaçırdılar..Maçın tamamını bir yerlerden bulun izleyin derim.
0 com

Formula 1 Japonya GP


Japonya'nın 5.807 metre uzunluğundaki Suzuka pistinde 53 tur üzerinden koşulan yarışa, ilk sırada başlayan (Pole position) Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel, 1 saat 28 dakika, 20.443 saniyede zafere ulaştı. 22 yaşındaki genç pilot Çin ve İngiltere Grand Prix'lerinin ardından bu sezonki 3. birinciliğini Japonya'da elde etti. 

 Bu arada Michibata'nın hastasıyız :)


0 com

Farklı Bir Bakış Açısı


Kosta Rika'lı sanatçı Priscilla Monge'den
modernliğin sanatsal dilinin arı biçimselligiyle sporun yorumu..
0 com

Diego Forlan


Altın ayakkbı'yı bir de
taraftarı önünde aldı Forlan.
Dü akşam oynanan ve Madrid'in 2-1 kazandığı
Zaragoza maçı öncesi
moral motive aksiyonunu
bünyeye entegre edip öyle çıktı sahaya paşam!
0 com

Alize Cornet


0 com

Barcelona Ikındı!



Kendi evladı bugün
Barca'yı kurtardı.
Peki ya Yarın?
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.