0 com

ayhan sicimoğlu

hastasıyız.
2 com

şafılımı evire çevire dövmek istiyorum.

1 saat boyunca aynı şarkıyı 4 kez dinledim. müzik oynatıcım( hala sahiplenebiliyorum) 10-12 şarkı arasında dönüyor. listede 900 şarkı var. şafıla para yedirmişler belli. bu yolsuzluğun üzerine gideceğim. kararlıyım.
0 com

tablet okuyucular.

kitabın sayfalarına dokunamamak daha doğrusu bir kitabın tam olarak ortada olmaması, dolayısıyla sayfalarının da olamayışı durumu. ben ki apgıreydli tembelimdir bu kadarını ben bile istemem. tablet okuyucuların köküne kibrit suyu lütfen.
2 com

elimden origami geldi.






ellerine sağlık dediğim. 

Roman Diaz

0 com

dry your eyes.


0 com

bu garfield başka garfield.








Andrew Garfield


Details Magazine

Şubat 2011
fotoğraflar: Norman Jean Roy
0 com

mm


Marilyn Monroe 

Bert Stern, 1962
0 com

turtle boy



Tous Des Monstres

Film de fin d'études réalisé par :
Nicolas Deprez
Laurent Jaffier
Pierre Lippens
Gabrielle Lissot

Produit par Supinfocom

Site officiel : tdm-lefilm.com/​



bazılarınıza video rahatsızlık verebilir.cinsellik(odak değil), şiddet ve son olarak üzerinize çöken bir trajedi. video bunlardan besleniyor, uyarmak istedim.ilk izlediğimde ne oluyor dedim, garip bir tat bıraktı bende.bilemiyorum.
0 com

trafik işaretleri.




şurada gördüm.
1 com

merdivenlerin efendisi

0 com

akın eldes . sözlerimi geri alamam

0 com

hürrem

sinsileri sevmem.seni de sevmedim hürrem.
0 com

kaktüs

kaktüs beslemeye başladım. çok sessiz, iyi huylu, aklı başında bir bitki gibi duruyor.
0 com

fifti fifti.

0 com
0 com

sami yen'de kanat çırpınışlarım.

biliyorum her yerde ali sami yen haberleri var. biliyorum sıkılma ihtimaliniz de var. okumayabilirsinizde. ama okuyun. siz bilirsiniz. ama okuyun derim. yani siz bilirsiniz yine de. ehm ne diyordum her şeyin çok güzel başladığını umuyorum(gösteri maçını kaçırdım ne yazık ki! ) ve öyle de bitti( en azından benim için). yalnızca daha aktif bir son beklerdim, ufak, çok ufak, upufak bir hayal kırıklığım oldu. biraz daha özenilmesini isterdim bu son'a! taraftar, yönetim, futbolcular kafa olarak bu son'a hazır değildik! ben böyle gördüm böyle duydum. sami yen'den hatıra olarak bir iki minder ve rozet aldım. bazıları su borularını dahi söktü! yani gerek var mı su borusuna bilemedim. tek pişmanlığım duvarlarındaki bazı çerçeveleri almayışım oldu! keşke onlardan birini alabilseydim, özellikle gerets & hakan şükür ile olan fotoğrafını çok istedim a dostlar. ama aklıma gelmedi bilesiniz. maç için yorum yapmayacağım yalnızca barış özbek, insua, serkan kurtuluş çok berbattılar. olsun canları sağolsun. galibiyetin geç gelmesi sinirlerimi bir hayli halaya bağlasa da, o günün vermiş olduğu ruh halim daha fazla direnemeyip her şeyin üzerine bir sünger çekmemi sağladı. sözün özü: ali sami yen artık tarih olmak üzere ve ben oradaydım!


Orada olmamı sağlayan Özgür abime selamlarımı yolluyorum.sağlıcakla efem.












0 com

veda




boğazım düğümlendi video'yu izlerken. insanın çok sevdiği birisini bir daha göremeyeceğini anladığı olur ya! işte öyle... hoşça kal tüm yaşanmışlıklar, hoşça kal sevgilim.

6 com

duyargalarınıza muhtacım.

küçük büyük ihtiyar kızlar delikanlılar, yukarıda görmüş olduğunuz(gördünüz biliyorum) türk filmlerini bulabileceğim bir kaynak var mı? online izleme şansı olsa da olur. indirme olanağımın olacağı bir kaynak da olabilir. ben bulamadım doğru dürüst. bir tek kosmos'u bulabildim.öpenzi.









0 com

yıkık dökük.






Kira Mazura
Ayten Alpun
Marie Claire Türkiye
0 com

.

İnsanı yaratmak tuhaf ve özgün bir fikirmiş ama buna koyunu eklemek, gereksiz bir tekrar olmuş.
Mark Twain
0 com

kullanmadığınız

kıroluğunuzu(eğer kullanacaksanız) mümkünse geri dönüşümsüz kullanın.sinirlenebiliyorum ben.
0 com

jehan barbur . geç kalmış şermin'in yeri


Gec Kalmis Sermin'in Yeri - Jehan Barbur

JEHAN BARBUR | Myspace Music Videos
0 com

ucubettin.

adam her şeyden anlıyor.sanat ne sanat için ne de halk için.sanat artık ucubettinler için.yaşasın ucubettin krallığı, yaşasın ucubettin badem bıyık.
2 com

nom nom nom.



biraz ürktüm.ama biraz.
0 com
2 com

dünya, rüya.

0 com

tenis güzeldir.

develer tellal pireler berber iken nicole vaidisova, soderling'e karşı oynayan eşi radek stepanek'i tribünden izler iken.




ve thy'nin son gözdelerinden:  caroline wozniacki
0 com

Cey­lan Ertem . Çok Yakın


Ceyl'an Ertem Çok Yakın

Ceylan Ertem | Myspace Music Videos
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.