0 com

kızıl iyidir






fotoğraflar Carlos Nunez.
0 com

wtf


0 com
0 com

Dost


sadri alışık'tan ayhan ışık'a mektup.
0 com

shakira

gün geçtikçe kibariyeye doğru yol almakta!
0 com

ttnet


kota sorunsalı
0 com

uu beybi

0 com

3-1











0 com
25080×thank_you_for_following
0 com

yavuz çetin - ilk.. (1997)


  1. Erkeğin Olmak İstiyorum
  2. Bilmem Neden İnat Ettin
  3. Sahil
  4. Bodrum Gecesi Yüzünden
  5. Kimse Bilemez
  6. Gecenin Rengi
  7. Ağlamayı Sevmem
  8. Seni Çok İstiyorum
  9. Onun Şarkısı
  10. Hisset Beni
  11. Fanki Tonki Zonki
  12. Dünya (Erkan Oğur)(Enstrümental)


harika albümdür, dinleyiniz.
0 com

sınav kağıdı isyanı

YDÜ HUKUK FAKÜLTESİ MİRAS HUKUKU NOT İTİRAZLARI
Not : verilen notlara itiraz eden ve itirazı haksız görüln öğrencilere bundan sonraki sınavlarda takdiren not ilavesi yapamyacağım için üzgünüm.
2005 YILI FİNAL


İTİRAZI REDDEDİLENLER

Sayın Özlem Güven,000355

İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan,testlerden 35 puan aldın. Birinci zümreyle mirasçı olan eş nasıl 2/3 pay alıyor. İki kardeş ½ ve ½ şer pay alıyorsa,eşe ne kalıyor ?. Okum yazma bilmeyen bir vatandaşın çözebildiği bir basit miras olayını çözemiyorsun ve hukuk fakültesi diploması almayı umuyorsun.

Sayın Burak Kandemir
İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan, aldın. Soru dışı bir yığın bilgi yazmışın. Biz murisin anne-babasının miras payını mı sorduk ? İki kardeş ½ v ½ pay lıyorsa eşe ne kaldı. Olayda birden fazla öbt mı var ki orantı kurmuşun ?

Sayın Musa Koç,

İtiraza utanmıyor musu ? Klasiklerden 08 puan,testlerden 33 puan aldın..Bu senin kaçıncı itirazın.Devamlı itirazla başarı kazanacağını mı sanıyorsun. ?

Sayın İlknur Köker,2000573

İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan, aldın. Birinci zümreyle mirasçı eş nasıl ½ pay alıyor. İki kardeş1/4 ve1/ 4 şer pay vermişsin,onlara yazık değil mi ,eşe bu torpilin nereden çıkıyor ?. . Okuma yazma bilmeyen bir vatandaşın çözebildiği bir basit miras olayını çözemiyorsun ve hukuk fakültesi diploması almayı umuyorsun.

Sayın Erkan Bilican,970387
İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan,testlerden 35 puan aldın.. Okuma yazma bilmeyen bir vatandaşın çözebildiği bir basit miras olayını çözemiyorsun ve hukuk fakültesi diploması almayı umuyorsun. İnsanların en kötüsü bilmediğini bilmeyendir. Sen o sınıftan mısın ?. Mevlanının bilmediğini bilmeyenden uzaklaş sözünü sana hatırlatayım.Tenkis davasının zamanaşımı sana soruldu mu da yazdın ? Hem de yanlış olarak ?

Sayın Emel Berberoğlu, 20010230
Kızım senin aklından zorun mu var ? Esasen kağıdın başarısız iken yanlışlılık sana geçer not vermişim. Ama aldığınn iyi vize notu hatırına verdiğm notu geri geri almıyorum fakat sana helal da etmiyorum. Yaptığın gerçekten ayıp . Diğer arkadaşlarının geleceği ile oynuyorsun. Seninle özel olarak görüşeceğim.

Sayın Pelin Tuna Akın, 2010002
Kızım senin aklından zorun mu var ? Esasen kağıdın başarısız iken yanlışlılık sana geçer not (DD) vermişim. Ama verdiğim notu geri geri almıyorum fakat sana helal da etmiyorum. Vize notun da iyi değil Yaptığın gerçekten ayıp . Hiç mirası red edenin miras payı olur mu ? . Bilmediğini bilmek en iyi erdemdir. Maalesef sen de o yok. Neye güvenerek itiz ettin Diğer arkadaşlarının geleceği ile oynuyorsun. Seninle özel olarak görüşeceğim.

Sayın Mustafa İyibildiren,20011268
İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan,testlerden 52 puan aldın. Birinci zümrede iki kardeş 1/2 şer pay alıyorsa zavallı eşe ne kalır ? düşündün mü ? Ne yazdığını hatırlıyor musun ? Hocanı bu sıcaklarda bu şekilde meşgul etmekten mutlu musun ?


Sayın Arif SARGIN

İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan,testlerden 55 puan aldın. Neye güvnerek itiraz ettin. Vize notun bile yok.Okuma yazma bilmeyen bir vatandaşın çözdüğü bir miras olayını çözememişsin . Hangi yüzle hukuk fakültesi diploması istiyorsun.. En kötü insan bilmediğini bilmeyendir. Tanrı bu gibilerden tüm insanlığı korusun .

Sayın Mehmet Tekeli,990746
İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 05 puan,testlerden 35 puan aldın . Geçme notunun 60 olduğunu bilmiyor musun ? Olayda birden fazla öbt mu var ki orantılı tenkis formüllerine dalmışsın .

Sayı Emel Donat,2000217,
İtiraza utanmıyor musun ? Klasiklerden 00 puan,testlerden 50 puan aldın . Klasik puan barajını aşamamışın. Biliyorun gerisi beyhude. Basit bir miras olayını çözemeyene hukuk fakültesi diploması verilir mi ? Bence lüzumundan fazla çalışmışsın rakamlarla kafan karman karış olmuş. İyi bir tatil yap,biraz çalış,başarılı


daha fazlası için :  
2 com

3-1



fazla söze gerek yok.
0 com

yok öküzün boynuzu

dünya'nın ibişliği üzerine!
0 com

bilgisayar güvenliği

Bilgisayarımın ram'i düşük, işlemcisi de eh işte diyorsanız, vipre antivirüs gayet iyi bir seçim olur. Sisteminizi yormaz, korumada da etkilidir. 3 aylık sürümü için vereceğim linkteki alanları doldurup lisansınızı alın, memnun kalacağınızdan eminim. crack'li, yamalı antivirüslerle uğraşmayın, deneyin lan işte alla alla.

link burayenno
0 com

hayrat


bir insan hiç mi sevilmez.
0 com


0 com

x-ray


0 com

bir garip tetikçi





2 com

Selam


geldim, geldim.. ama biraz dişim ağrıyor... bu diş ağrısı nasıl bir şeydir yahu! yüzümün sol tarafı felç oldu! hay ağrısını, dolgusunu.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.