0 com

bitirim ikili


0 com

oyun geldi hağnımm



 elimde görmüş olduğunuz bu sitede güzel bir oyun var ve bence seveceksiniz. girin bir bakın derim. müzikleri de beni diablo 2'ye götürmedi değil. bazı bölümleri gözümün önünde hala diablo güzeldi be hey gidi...
0 com

adam


0 com

robot böcekler

bugün bim'de gördüm aldım. fiyatı 7 liradan 1.90 liraya düşmüş. böyle ıvır zıvır şeylere merakım vardır. dolanıp duruyorlar ehehe garip bir şekilde sevdim bunları. kendileri şu sitede fink atıyorlar. ben sevdim siz de sevin. sitesindeki oyunlara zekam yetmedi aslında zekalıyım emme.
0 com

lz- kashmir

0 com

ayak yayı

evde bir adet var bundan. zamanında niye aldıysam! nasıl çalışacağı konusunda hiçbir fikrim yok ayrıca internette de pek bilgi yok. isteyen olur diye bakındım sağa sola. bir kaç gif koyuyorum buraya belki yardımı olur.








0 com

dün sonrası bugünkü halimiz


hepimize geçmiş olsun.
0 com

kemik dergisi sayı:1

 bilen bilir. ilk sayıdır. cbr formatındadır. hemen şu adresten setup.zip programı indirip cbr formatındaki dergiyi okuyabilirsiniz. sonra ben okuyamadım edemedim yok. yoksa cbr formatını okumayı da sizden öğrenecek değiliz. biz onu da iyi biliriz.   


*paylaşım alıntıdır. ben dosyayı faklı sunucuya yükledim sadece.
dosya boyutu: 8 megabörek


 
2 com

feşın






mert + marcus 

for vogue 

paris  

eylül 2013

0 com

gecenin bir vakti

şu aletle demir kesen var. bu nedir aga. bildiğin gündüz yapacağı işi şimdi yapıyor. tebrikler. saygılar.
0 com

dd


0 com

ws


0 com

ee


Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.