0 com

Isınma Turları



Massa ve Alonso şimdiden kaynaşma evresine geçmişler! Artık ısınma turları başladı dersek yalan söylemiş olmayız.Bu duruma Ferrari'nin Schumaher sonrası belini doğrultma politikası da diyen vardır elbet...
0 com

Rafael Nadal


Nadal hayranı Çin'li gacılar enerji boşaltma seansındalar.
0 com

Dayak


Arthur Abraham ve Jermaine Taylor  birbirine ağır dalmadan önce :D
0 com

Shanghai Masters


Djokovic çeyrek finalde zor da olsa kazandı.Nikolay Davydenko ve Feliciano Lopez diğer yarı finalistler.Şu an devam eden mücadelede ise Rafael Nadal, Hırvat Ivan Ljubicic karşısında ter döküyor.
0 com

Aptallık Çağı



Aptallık Çağı Fragman from Greenpeace Akdeniz on Vimeo.

0 com

Futbol Günlüğü


17 Ekim Cumartesi
14:30 St Johnstone-Rangers / Euro Futbol
14:45 Aston Villa-Chelsea / Spormax
16:00 Denizlispor-Bursaspor / Lig TV
17:00 Celtic-Motherwell / Euro Futbol
17:00 Manchester United-Bolton / Spormax
17:00 Stoke City-West Ham / Spormax
19:00 Juventus-Fiorentina / NTV Spor
19:00 Konyaspor-Mersin İdman Yurdu / D Spor
19:00 Nottingham Forest-Newcastle / Futbol Smart
20:00 Beşiktaş-Kasımpaşa / Lig TV
20:00 Nancy-Marsilya / Kanal A
21:00 Real Madrid-Valladolid / NTV
21:45 Genoa-İnter / NTV Spor
22:00 Lille-Rennes / Kanal A
23:00 Valencia-Barcelona / NTV
18 Ekim Pazar
00:30 Sao Paulo-Atletico MG / Spormax
13:00 Lokomotiv Moskova-Spartak Moskova / Spormax
15:00 Blackburn-Burnley / Spormax
15:00 Gaziantepspor-Fenerbahçe / Lig TV
17:30 Sparta Rotterdam-Feyenoord / Futbol Smart
18:00 Wigan-Manchester City / Spormax
19:00 Dardanelspor-Çaykur Rizespor / D Spor
20:00 Galatasaray-Trabzonspor / Lig TV
22:00 Palmeiras-Flamengo / Spormax
21:45 Milan-Roma / NTV Spor
22:00 Toulouse-Paris SG / Kanal A
19 Ekim Pazartesi
19:00 Kayseri Erciyesspor-Kocaelispor / D Spor
22:00 Fulham-Hull City / Spormax
0 com

2010 Güney Afrika Yolcuları



Avrupa


İngiltere, İspanya, Almanya, Hollanda, Danimarka, Sırbistan, İtalya, İsviçre, Slovakya

Avrupa Play-off'u


1. Torba

Rusya, Fransa, Yunanistan, Portekiz

2. Torba

Ukrayna, İrlanda, Slovenya, Bosna Hersek

Pazartesi çekilecek kurayla 1. Torba'daki takımlar 2. Torba'dan bir takımla eşleşecek ve 14-18 Kasım tarihlerinde oynanacak Play-off karşılaşmalarıyla Avrupa'dan Güney Afrika'ya gidecek son 4 takım belli olacak.

Asya


Kuzey Kore, Avustralya, Japonya, Güney Kore

Afrika

Gana, Fildişi Sahilleri, Güney Afrika

Kuzey Amerika

ABD, Meksika, Honduras

Kuzey Amerika Grubu'nda 4. olan Costa Rica'yla Güney Amerika 5.'si Uruguay play-off oynayacak.

Güney Amerika

Brezilya, Şili, Paraguay, Arjantin

Okyanusya


Asya'da play-off oynamaya hak kazanan Bahreyn'le Okyanusya Elemeleri'nin birincisi Yeni Zelanda arasında oynanacak olan Play-off karşılaşması Dünya Kupası'na gidecek takımı belirleyecek. Play-off'taki ilk karşılaşma Bahreyn'de 0-0 sonuçlandı. İkinci karşılaşma 14 Kasım'da oynanacak.
0 com

Spor'un Yaşı


0 com

Efes Pilsen :81 - F.Ülker :74


25. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı normal süresi 63-63 berabere biten karşılaşmada, Fenerbahçe Ülker'i uzatmada 81-74 yenen Efes Pilsen, 8. kez müzesine götürdü.
0 com

Uruguay:0 Arjantin:1


Büyük bir beklentiyle Uruguay-Arjantin maçını izledim.Kısaca oynayacağınız oyuna sokiim emi! Bu mudur yani ölüm kalım maçı! Çok korkak, sevimsiz, samimiyetten uzak, gol pozisyonunun dahi olmadığı bir maç izledim! Umarım bu şekilde izlediğim son maç olur!
0 com

Led Zeppelin


0 com

Messi'nin Gördüğü


Messi, estádio centenário'da dananın kuyruğunun kopacağı sırada umarım nerede durması gerektiğini biliyordur!


ufak bir not:  79 yıl önce bu stadda uruguay, arjantin'i 4-2 yenerek dünya kupasına uzanmıştı.
0 com

Shanghai Masters



Sezonun 8 Masters turnuvasından biri olan 1000 puanlı Shanghai Masters başladı. İlk 10 içindeki 8 raketin ve 20 içindeki 17 raketin de katıldığı turnuvada 1 numara Federer ve 3 numara Murray yok..Marat Safin Hayranları ise tribündeki yerlerini almışa benziyor...
0 com

Frank Vanderbroucke


1990'ların ikinci yarısında Belçika'nın bisiklet sporundaki en büyük umutlarından biri olan gösterilen Frank Vanderbroucke, otel odasında ölü bulundu.Tatil yaptığı Senegal'de otel odasında ölü bulunan 34 yaşındaki Vanderbroucke'nin ölüm nedeni "akciğer embolisi" olarak açıklandı.
0 com

Tour de France 2010


İlk olarak yılında yapılan yarış zamanla sporun en önemli organizasyonu haline gelmiştir. Özellikle 1960'lardan sonra popülaritesi iyice artan tur, son yıllarda uluslararası niteliğini pekiştirmiştir. Artık Fransa Turu'nun etapları, Benelux ülkeleri, İtalya ve İsviçre'yi de kapsayacak şekilde düzenlemektedir.Fransa Turu'nu en çok kazanan isim, 2005'teki üst üste 7. şampiyonluğunun ardından sporu bıraktığını açıklayan Amerikalı pedal Lance Armstrong'dur. Armstrong'dan sonra en fazla şampiyonluk yaşayan isimler beş zaferle Eddy Merckx, Bernard Hinault, Miguel Indurain ve Jacques Anquetil'dir.
0 com

Şimdi Sıçtık!


Fatih Terim , istifasının ardından Türkiye'de meslek hayatını sürdürebileceğine dair açıklamalarda bulunur gibi oldu! Korkuyorum evet Fatih Hoca'nın tekrar Galatasaray'a gelmesinden( teknik direktör olarak) korkuyorum.Hocam Lütfen yurtdışında mesleğinizi yürütünüz uzak durunuz bu takımdan n'olur sıyrıl artık!
0 com

Odom Çifti


Lamar Odom pek güven vermeyen mi desem, ağzım dilim varmıyor demeye bakışları mı desem, desem de desem...Odom pek bi sevici bakışlarla Khloe Kardashian'ı himayesi altında tutarken :D
0 com

Darbeye Bağlı Pişmanlık!


Zidane Materazzi'ye attığı kafanın şiddetinin biraz fazla olduğunu düşünüyor.Zidane, İtalyan stoper Materazzi'ye sinirlenip kafa atması olayının, "birçok kimse için kabul edilemez" bir davranış olduğunu kabul ederken, biraz aşırı duygularla o hareketi yaptığını belirterek, "Galiba biraz fazla sert kafa attım''.

Şu bir gerçek ki, o Dünya Kupası'nı bir onur mücadelesi olarak kabul etmiştim. Çok özel bir hazırlık yapmıştım. Ocak ayından turnuvanın başladığı tarihe kadar 6 ay boyunca obsesif bir şekilde buna hazırlanmıştım"

 "iğrenç bir provokasyon'nun da söz konusu olduğunu belirten Zidane, ben hiçbir zaman provokatör olmadım. Hiç böyle şey yapmadım. Çok kötü bir şey. Hiç tepki göstermemek daha iyi olurdu. Ama öyle olmadı"
0 com

Altın Ayak 'Ronnie'


Dünyanın en prestijli ödüllerinden "Golden Foot" ödülünü bu yıl Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho kazandı.. Bu sene aday olarak;

David Beckham, Gianluigi Buffon, Luis Figo, Ryan Giggs, Thierry Henry, Raul Gonzalez, Francesco Totti, David Trezeguet, Ronaldinho gösterilmişti.Ronaldinho, ödülünü Monte Carlo'da düzenlenen seremonide, Monaco Prensi II. Albert'dan aldı.Golden Foot ödülü, 29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı adaylar arasından seçilerek veriliyor.Golden Foot" ödülünü geçen sene Fenerbahçeli Roberto Carlos, 2007 yılında Alessandro Del Piero, 2006 yılında Ronaldo, 2005 yılında Andriy Shevchenko, 2004 yılında Pavel Nedved ve 2003 yılında ise Roberto Baggio kazanmıştı.
0 com

Piruett Kupası



Macaristan'ın Pecs kentinde 10-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen ve 16 ülkeden yaklaşık 200 bayan sporcunun katıldığı turnuvada, Türkiye'den 5 sporcu mücadele etti. Gençler kategorisinde yarışan Elif Naz Gediz Şener, çember ve labutta 2 altın, ip ve topta ise 2 gümüş madalya kazanarak, birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde ise Başar Ertekin topta 4. olurken, çemberde ise Ayça Sabal 6. oldu. Küçüklerde İpek Vardar çemberde, Şule Süleymanoğlu ise ipte 4'üncülüğü elde etti.Elif Naz'ı buradan tebrik etmek istiyorum.Yolu açık olsun...
0 com

2009 EuroValley #Francesca Piccinini


2 com

Ceredokuz!


Macaristan karşısında ayak bileğinden sakatlanıp maçı yarım bırakan Ronaldo 4 hafta sahalardan uzak kalacak.Ronaldocan şöyle devam etti:

"Kendimi iyi hissediyordum; fakat %100 hazırdım diyemem. Ancak ülkemin Dünya Kupası'na gitmesi için yardımcı olmak istedim. Beklenmedik bir şekilde yeniden sakatlandım"

"Bu sakatlık, daha önce yaşadığım sakatlıktan biraz daha farklı. Ameliyatlık bir durumum yok. Fizyoterapistlerin de yardımıyla en kısa zamanda yeniden Real Madrid forması giyeceğimi umuyorum"
0 com

Futbol Günlüğü


14 Ekim Çarşamba
19.00 Almanya – Finlandiya (KANAL A)
21.00 Türkiye – Ermenistan (ATV)
22.00 İngiltere – Belarus (NTVSPOR)
15 Ekim Perşembe
01.00 Uruguay – Arjantin (NTVSPOR)
0 com

Elano Diyor ki:


"Galatasaray'a gitmeden önce Dunga'yı aradım ve en iyi tercihin ne olacağını sordum. Sadece Dunga'ya değil fikirlerine önem verdiğim bir kaç deneyimli isme daha sordum. Dunga'ya bu yüzden teşekkür ediyorum. Bana her zaman doğruyu söylüyor"

 "Şehrin iklimini çok sevdim. Burası daha sıcak bir yer. Ukrayna'yı hatırlıyorum da karşılaştırdığımda İstanbul'un harika bir yer olduğunu düşünüyorum. Brezilya'da aradığım herşeyi burada da bulabiliyorum. Süpermarket, restaurant, alışveriş merkezi, kızlarım için okul... Bu ülkeyi çok sevdim. İtiraf etmem gerekirse böyle bir yerle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum" 

"Rijkaard, Galatasaray'a Barcelona'daki sistemi getirdi. Brezilya'daki rolümün aynısını Galatasaray'da da yerine getiriyorum"
0 com

Çin Açık


Çin'in başkenti Pekin'de sona eren Çin Açık tek erkekler final mücadelesinde, Sırp raket Novak Djokovic, Hırvat Marin Cilic'i 6-2 ve 7-6'lık setlerle, 2-0 yenerek şampiyon oldu.



Çin Açık tek bayanlar finalinde, Rus Svetlana Kuznetsova, Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska'yı 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek, şampiyon oldu.
0 com

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Son Durum


0 com

Mentalini Yoğurduklarım!


Zırvalığın daniskası bir maç izledik Dün Brüksel'de.Maçtan önce Bosna'nın kazanması moralleri bozmuş-muş o yüzden oyuna konsantre olamamışız miş muş ... Profesyonellik bu takıma teğet geçse bile razıyım! Ama yok al birini vur ötekine. Fatih Terim'e bir şey diyemiyorum çoktan bırakması gerekirdi zaten.Bu ne aymazlıktır yahu! Birisi çıksın desin milli takım şu düzende oynuyor diye! Yok yok yok yazıklar olsun. Tek dileğim yabancı bir çalıştırıcının Milli takıma gelmesidir.Adayım Co Adriaanse'dir.Biçilmiş kaftandır. Yok o gelmeyecekse Yılmaz Vural Hocama bile razıyım yeterki bu formasyon fakirliğimiz sona erdirilsin. Bizler 2010 yazında yine başka renklerin peşinden koşacağız.Konuşsun dursunlar bu saatten sonra ne köy ne kasaba keser bizi! Kalın Sağlıcakla...
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.