Havasından mı Suyundan mı?


Türkiye Süper Ligi'nde gol kralı olan yerli oyuncular nereli? Gol kralı olmaları doğduğu şehrin havasından mı suyundan mı bir bakalım:

Semih Şentürk : İZMİR
Gökhan Ünal : ANKARA
Fatih Tekke : TRABZON
Zafer Biryol :RİZE
Okan Yılmaz : BURSA
Arif Erdem : İSTANBUL
İlhan Mansız : Kempten, ALMANYA
Serkan Aykut : ANKARA
Hakan Şükür : SAKARYA
Aykut Kocaman : SAKARYA
Bülen Uygun : SAKARYA
Tanju Çolak : SAMSUN
Feyyaz Uçar : İSTANBUL
Aykut Yiğit : SAKARYA
Selçuk Yula : ANKARA
Bora Öztürk : İSTANBUL
Mustafa Denizli : İZMİR
Özer Umdu : BALIKESİR
Cemil Turan : İSTANBUL
Necmi Perekli : TRABZON
Ali Osman Renklibay :ANKARA
Ömer Kaner : İSTANBUL
Osman Arpacıoğlu : ANKARA
Fethi Heper : ESKİŞEHİR
Ogün Altıparmak : SAKARYA
Metin Oktay : İZMİR
Ertan Adatepe : ANKARA
Fevzi Zemzem : HATAY
Güven Önüt : AYDIN
Fikri Elma : ANKARA


Ankara 7, İstanbul 5, Sakarya 5, İzmir 3, Trabzon 2, Bursa, Aydın, Balıkesir, Hatay, Eskişehir, Samsun ve Almanya(Kempten) 1'er kez olmak üzere gol kralı yetiştiren şehirler.Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezona kadar 14 kez gol kralı çıkardılar.İki kulübü 3'er kez ile Beşiktaş,Bursaspor,Eskişehirspor,Ankaragücü,Samsunspor ve Trabzonspor izlerken, Adanaspor 2 kez, Altay, Ankara Demir Spor , Göztepe, Konyaspor , Sakaryaspor ve Kayserispor ise 1'er kez kral çıkarmayı başardılar.Gol Kralı olmak onların hamurunda varmış dersek yanlış olmaz sanırım.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.