Tuğba Karademir


İlgisizlik ve çabuk unutmak insana özgü olgular.Millet olarak kepçeyle kullandığımız bir olgu malesef.Milli buz patencimiz Tuğba Karademir Kanada'da yapılacak olan 21.Kış Olimpiyatlarına ilgisizlik aurası ile çevrelenmiş bir şekilde çalışıyor.

''Benimle beraber 5-6 sporcu ve bazı takımlarla da çekimler yapılıyor ve bu çekimler birçok kanalda oyunlar süresince yayınlanacak. Çok ihtiyacım olan bir sponsor firmayla anlaşmam halinde, bu firmanın adı da benimle beraber bütün oyunlar boyunca geçecek. Umarım olimpiyatlar öncesi bir Türk firması desteğini benden esirgemez.''
Tuğba Karademir

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.