Seyrantepe İhalesi


Seyrantepe'de yapılacak olan stad için gerçekleştirilen son ihalede de TOKİ firmaların yapmış olduğu teklifleri yeterli bulmadı.İhaleyi iptal etti.En yüksek teklif 147 milyon avro olarak geldi.Eren-Talu ise bu iş karşılığında 234 milyon avro teklif ile işe başlamıştı.Bundan sonra TOKİ stadı kendisi tamamlayacak.Kamu ihale kurumunun yapacağı ihale sonucu taşeron bir firmaya , finansmanı TOKİ güvencesinde olmak kaydıyla yaptırılacak stadın 365 gün içinde bitirilmesi planlanıyor.Çalışmaların bir an önce başlamasını ümit ediyorum.

"İçimden bu ihalenin iptal olup, projeyi TOKİ'nin yürütmesini geçiriyordum. Dualarım kabul oldu"
Adnan Polat

1 akıl fikir:

ceku | 27/8/09 15:51

Boşuna kaybedilmiş 2 ay! yazık gerçekten, 2 ay boyunca stadın büyük bir bölümü bitirebilirdi.Kimler taş koyuyor belli aslında!.Umarım 1 senede tamamlanır da bizler de yerimizi alırız stadımızda..

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.