1 com

Pause



29 Mayısta görüşmek ümidiyle...
0 com

Maldinioğulları


Maldini ailesinin Milan çıkarması devam ediyor. Maldini bu sezon sonunda profesyonel futbol hayatına nokta koyduktan sonra 3 numaralı forması Milan'ın müzesine kaldırılacak ve Paolo Maldini'nin oğlu veya torunu veya daha sonraki nesillerinden biri ancak bu formayı giyebilecek. Şu anda bu forma için gösterilen en büyük aday Paolo Maldini'nin büyük oğlu Christian (Danielle ve Christian adında iki oğlu var). Christian bu küçük yaşına rağmen Milan'la sözleşme imzaladı ve Milan'ın küçük takımında oynamakta.Christian ailenin 4.kuşak profesyonelidir.Paolo Maldini 25 yıllık Milan kariyerinde 887 maçta 33 gol kaydetmiştir.
0 com

L.C

0 com

Uefa Finalinin Ardından






0 com

Transfer

Yiğitcan Erdoğan - Altay
D.Tarihi 13 Mart 1984 Stoper

Ahmet Cenk Dolay - Manisaspor
D.Tarihi 28 Mart 1993 Forvet

Mustafa Sarp - Bursaspor
D.Tarihi 05.11.1980 Defansif Orta Saha

Galatasaray'ın an itibariyle kesinleşmiş transferleri.
0 com

Thiago Motta & Milito = İnter




Motta ve Milito İnter'de.Massimo Moratti biraz terledi. 15-16 milyon avro + Acquafresca +Viviano + Bonucci . İbrahimoviç sezon sonu bağlasan durmaz.Crespo'da Fiorentiya gidecek büyük bir ihtimalle.İnterde transfer sezonu biraz terletecek.
0 com

Javi Navarro Futbolu Bıraktı


Navarro, 2006 yılında, 32 yaşındayken, Romanya'yla oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri karşılaşmada İspanya Milli Takımı'nın formasını ilk kez giymiş ve Ferenc Puskas'ın ardından İspanya adına ilk kez en yaşlı milli olan ikinci futbolcu olarak İspanya futbol tarihine geçmişti. Puskas milli formayı giydiği zaman 34 yaşındaydı.9 sezondur Sevilla forması giyen Navarro 2 yıldır sürekli tekrar eden sağ dizindeki sakatlığının futbol oynamasına engel olduğunu düşünerek böyle bir karar aldığını açıkladı.
0 com

Manchester City suyunu çıkardı


Hesapsız transferler Manchester City için olağan olmaya başladı.Büyük takım olamama sendromu yaşıyorlar.Arap prens belki prensesini arıyordur fakat aradığı yer kesinlikle Man City değil.Peri masalı istiyorsa gitsin Roland Garrosu 2 aylığına kapatsın! Forlan için Madrid 20 Milyon pound değer biçti.Satarlar mı ? bence satarlar..
1 com

David Villa


David Villa hamile eşi Patricia ile birlikte Madrid 'te!.Alışverişi yoğun bir sabahtan sonra çift Santiago Bernabéu yakınlarında yemek yediler.Bernabéu'ya bu kadar yaklaşmışken Perez'in hayallerine teğet geçmediğini söylesek yanılmış olmayız.
0 com

Schuster Rüyası sona erdi


Schuster Galatasaray flörtü çabuk bitti.Schuster kesin olarak gelmiyor.Kalli'nin ipi de ay sonunda çekiliyor! Galatasaray'ın idari yapı değişikliği futbol yönetiminden önce gerçekleşecek. Yönetim yeni bir adayla önümüzdeki günlerde görüşecek, bu aday Salzburg'un başındaki Co Adriaanse olabilir(!)
0 com

Cannavaro Juventus'ta


Calciopoli skandalından ardından Juventus'un Serie B ye düşmesi sonrası Trezeguet, Nedved, Buffon, Del Piero nun yaptığı fedakarlığı yapmamış , rotayı İspanyaya çevirmişti.Şimdi sözleşmesi sona erdi ve Juventus'a dönüyor Cannavaro.Kulubün resmi sitesinden eski oyuncularıyla her konuda anlaşıldığı kamuoyuna duyuruldu.Ancak Juventus taraftarları 'kendilerini satan' oyuncuyu unutmuş değil. Juve'nin son maçında Cannavaro aleyhine tezahüratlar yapıldı.
1 com

Arsen Wenger & Real Madrid


"Florentino Perez’in başkanlığa seçilmesi ile Real Madrid’in cazibesi artacaktır. Her teknik direktör orada görev yapmak ister. Ancak ben bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum. Normalde kontratım sona erene kadar kalmayı tercih ederim."
0 com

Ranieri Kovuldu

Blanc, Secco ve Cobolli Gigli kararını verdi.Juvantus'ta Ranieri gitti.Ferrara görevde.Ranieriye Juventus'un bol geldiği yadsınamaz bir gerçekti.Ferrarada görevi kayıtsız şartsız kabul etti. 2. Bülent Korkmaz vak'ası denilebilir. Ferrera :'' Tereddüt etmeden Juventustan gelen teklifi kabul ettim.Şu an Juventus'un başında olduğum için gururluyum. Bizim, son iki haftayı Juventus'a yakışacak bir biçimde oynamak için yeterli motivasyona sahip olmamız gerek. Takıma tamamen hakim olacağımı düşünüyorum ve hatta bu durum beni biraz heyecanlandırdı.Ben her zaman kazanmak için sahaya çıkarım bu yüzden 2 hafta kalması benim planlarımda değişiklik yaratmaz Biz Juventus'uz ve Juventus her zaman galip gelmelidir. Eleştirilmekten korkmuyorum .Mücadeleci yapımdan hiç bir zaman vazgeçmem ''
0 com
0 com

Canlı Skor


0 com

LOST





5.Sezon bitti.6. ve son sezon Şubat 2010 da başlayacak.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
0 com

İzmir


Karşıyaka başaramadı.Süper Lig başka bahara kaldı! Kasımpaşa tuz biber ekti çekilen onca hasretin üzerine.Halbuki nasılda çocuklar gibi heyecanla beklemiştik İzmir'i.Ne kadar özlemişiz...Bu sezonda Olmadı olamadı ...
0 com

Süper Lig

2 com

Geldik, Gördük, Elendik



Acı olan yenilmeden turnuvaya veda ettik.Bilemiyorum bir türlü topa sevdiremedik kendimizi!Maç boyunca 20-30 kere rakip kalenin surlarını bombaladık dersek mübalağa etmiş olmayız.Ama nafile! İçimize sinmeyen bir şeyler vardı, neden olmadı peki? olmadı işte olduramadık :) Hakemden yana da şansımızın olduğunu söyleyemeyeceğim.Bizim için bu organizasyonda olmak mutluluk vericiydi.Tek üzüntümüz Tevfik'in ilk yarıda sakatlanmasıydı.Seninleyiz Tevfik bırakma bizi :) Ben her zaman ki ayaklarımdan çok çenemi çalıştırdım. Recep 1 hafta içerisinde 3 maç oynayınca haliyle vücut deformasyonunu üzerine giymiş gelmişti.Adil'in ayakta kalamaması , kardeşim bari şu maçta ayakta kal dedirtti.Murat görevini layığıyla yaptı. Heyecan yapmasa attığından (6) daha fazla atması içten bile değildi.Bugun yarı sahada oynadık kaleci ve defans hattını es geçeceğim lakin kalecimiz gayet başarılıydı.Tebrik edeceğim bir kişi var ki o da Enes'tir.Müthiş bir oyun çıkardı.Bu arada jeneriklik goller attık lütfen es geçmeyelim :) Herkes elinden geleni yaptı herkese bolca teşekkürler.Gruptan çıkan takıma başarılar diliyorum! Ayrıca hakedenin bir üst tura çıkamadığının gün gibi aşikar olduğunu zihinlere kazımak gerek(!)
0 com

2+2 = 4

La Liga - Barcelona : Real Madrid yenildi.ve beklenen son!

Serie A - İnter : Milan Udinese deplasmanında 2-1 kaybetti, İnterin şampiyonluğu kesinleşti.



Premier Lig - Manchester United evinde Arsenal ile berabere kalarak son 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.