0 com

Gimme Shelton

2 com

UEFA 5 Yıldızlı Stadyumlar


Mavi Renk : 4 Yıldız
Kırmızı Renk: 5 Yıldızlı stadları göstermektedir.

Almanya Berlin Olimpiyat Stadı
HSH Nordbank Arena
Münih Olimpiyat Stadı
Signal Iduna Park
Veltins-Arena
Avusturya Ernst Happel Stadyumu
Fransa Stade de France
Galler Millennium Stadı
Hollanda Amsterdam ArenA
Feijenoord Stadion
İngiltere Old Trafford Stadı
İskoçya Hampden Park
Ibrox Stadium
İspanya Nou Camp
Estadi Montjuïc
Sevilla Olimpiyat Stadı
Santiago Barnabeu
Vicente Calderón Stadı
İtalya Giuseppe Meazza Stadı
Roma Olimpiyat Stadı
Portekiz Estádio da Luz
Estádio do Dragão
Estádio José de Alvalade
Rusya Luzhniki Stadı
Türkiye Atatürk Olimpiyat Stadı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Kayseri Kadir Has Stadı
Yunanistan Atina Olimpiyat Stadı
0 com

Dani Alves fokurdamaları bölüm 1

Kaka için;

"Müthiş bir oyuncu. Bir maçı birkaç saniyede tersine döndürebilecek birisi. Ancak Barcelona onun (Real'e) gelişinden korkacak değil"

"Kaka çok özel bir oyuncu tabii; ama Messi, bu sezon yaptığı bütün işlerle, herşeyin üstünde. Şu an itibariyle, dünyanın en iyisi O"

Ah be Alvesim Ah be ne diyeyim ben sana.
1 com

Sıkıntı


Eh artık gelin yahu!! Siz de rahat edin bizler de rahat edelim sabah akşam Ronaldo-Real Madrid-Kaka döngüsünün içinde debeleniyoruz.Yeter!
4 com

Bekleyiş


Sabah saatlerinde Frank Rijkaard ile birlikte oluşan hiç bitmeyecek gibi hissedilen mutluluk havası artık yerini heyecanlı bir bekleyişe bıraktı.Galatasaray yönetiminin Rijkaard sonrası oyuncu transferlerinde yapacağı hamleler çok ama çok yakından takip ediliyor.Kısaca sabırsızlık startı verildi ve koşu başladı...
1 com

Rijkaard Galatasaray'da


Üstelik yalnızca o değil. Johan Neeskens'de 2.adam olarak Galatasaray'da. Harikulade, kusursuz bir transfer kesinlikle.İnsanın içini tarif edilemez bir mutluluk kaplıyor.Adnan Polat ve ekibi bu kez de köşelerinde değillerdi.Tebrikler Galatasaray tebrikler transfer komitesi.
2 com

Perez'in Tahayyülü

1 com

RVN


Nistelrooy uzun bir aradan sonra antremanlara başladı.Madrid-İstanbul Arası pek uzak sayılmaz! Bekleriz! Hazır Rijkaard'da buradayken...
0 com

Belirsizlik


Galatasaray'da td işi arapsaçı.Herkes bir şeyler söylüyor.Ağızlara sakız olan isimler artık gevişe sebebiyet malesef.Haldun Üstünel ve Adnan Polat'ın hep bir ağızdan ''TOMBALA'' deme zamanı geldi de geçiyor bile.
0 com

Ferrara Juventus'ta


1994 ila 2005 yılları arasında Juventus'ta forma giyen Ferrara, böylece teknik direktörlük kariyerine de, kendini bağlı hissettiği kulübünde başlamış olacak.Ferrara Juventusla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
0 com

787


Bu sezon Süper Lig'de atılan ve yenilen toplam gol sayısı eşit.
1 com

Karasevda


Perez'in Ronaldo inadı devam ediyor.30 hazirandan önce bütün transferleri bitirecek Real Madrid.30 haziran sonrasına sarkma olursa Perez cebinden yer.

dipnot : Perez, "Dünyanın en iyi oyuncularını istiyorum. Cristiano da bunlardan birisi"
0 com

K.H

0 com

83 Model Carlo Ancelotti

Terence Hill'in yönetmenliğinde Giovanni Guareschi'nin Don Camillo isimli kitabından uyarlanan 1983 yapımı filmde Ancelotti, Melekler ve Şeytanlar ikileminde Şeytanlardan taraf. Oyuna sonradan giriyor ve gerçekten bu Ancelotti diyebiliyorum. videonun 4.20 sn'de oyuna girecek 3 kişi gözüküyor Ancelotti ise en sağdaki.Chelsea ile artık şeytan mı olur melek mi bilinmez, bilinen tek gerçek Abramovich'in Avrupa kupasına olan özleminin Ferhat ile Şirin'e kadar ulaşması!
0 com

1 Milyoncu!

Newcastle taraftarının tepkisi harikulade ...
1 com

Transfer


Yakın zamanda Barcelona Fabregas için nabız yoklayacak.Teklif edilecek cüzzi miktar £ 50 milyon
0 com

İhtimaller


1. Cristiano Ronaldo : Real Madrid
2. Kaka : Real Madrid
3. David Beckham : Chelsea
4. Carlos Tevez : Man City
5. Karim Benzema : Man United
6. Clarence Seedorf : Chelsea
7. Diego Forlan : Barcelona
8. Ronaldinho : Man City
9. Zlatan Ibrahimovic : Man City
10. Rafael Van der Vaart: Ajax
11. Franck Ribery: Real Madrid & Man City
12. Pavel Nedved: İnter & Lazio
13. Yuri Zhirkov: Chelsea
14. Antonio Valencia : Real Madrid & Man United
15. Alexander Hleb : Bayern Münich & O.Lyon
16. David Villa :Real Madrid
17. Bojan Krkic: Real Zaragoza ( Kiralık)
18. Deco :Milan
19. Ruud van Nistelrooy : Galatasaray
20. Eidur Gudjohnsen: O.Lyon
0 com

Hangisi ?


Adnan Polat ve Haldun Üstünel yolları aşındırıyorlar teknik adam için.Önce Schuster dendi sonra Co Adriaanse ve Juande Ramos şimdi de Roberto Mancini. Mancini gelir mi? gelmesi Schuster,Ramos ve Co Adriaanse'ye göre çok düşük.Elekler elendi unlar serildi mi? yoksa ıssız acun kaldı mı edebiyatına mı dönülecek ?
0 com

Gelgit

Before



& After

1 com

Sevememek


Hiç üzülmem Eto'o u sevemediğim için. Nedendir bilinmez hiç hazzetmedim kendisinden.Barca'da kapının önüne koydu. Artık gitsin kumda oynasın.
0 com

Kaka Müzakereleri Bölüm I


Ernesto Bronzetti yönetiminde Gallianii & Perez danışıklı dövüşü.Arka koltuk pek rahat olsa gerek. Kolay değil 65 Milyon avro çıkacak cebinden :)
0 com

Perez Manifestosu

Perez Forlan ve Villa için diz dövüyor! Villa için 50 Forlan için 36 milyon avro gözden çıkarılmış durumda.Kaka'nın Krallığın veliahtı olarak görüldüğünü söylemek gerek.Cristiano Ronaldo transferi olmayacak.
0 com

D.L

0 com

Co Adriaanse & Galatasaray


1984-1988 Zwolle'yi 1.lige çıkarttı.
1988-1992 Den Hag'ı 1.lige çıkarttı.
1992-1997 Ajax alt yapısında görev aldı.
2002-2005 yılında Az alkmaar'ı çalıştırdı.2004 yılında yılın teknik direktörü seçildi.
2006: Porto ile şampiyon oldu.
2006: Porto ile Portekiz Kupasını kazandı.
2006: Portekizde yılın teknik direktörü seçildi.
2009: Red Bull Salzburg ile lig şampiyonluğu yaşadı.

Galatasarayla görüştüğü haberleri ayyuka çıktı. Ortada dolanan yıllık 5 milyon avrolar göz bebeklerimin büyümesine yol açtı.Co Adriaanse iyidir hoştur candır canandır ama yıllık 5 milyon avroyu Galatasaray veremez.Umarım daha makul bir ücrete gelir de mental doygunluğa ulaşırız biran önce.
0 com

Valverde Villarreal'de

Ernesto Valverde Villarreal'de teknik direktörlüğe getirildi.Olympiakos ile şampiyonluk ve kupa getirmesine rağmen ben pek hazzetmem kendisinden.Takım üzerindeki erkini tamamlayamayan teknik adamlardan.Bu sezon için tek şey söylenebilir kan uyuşmazlığı.
0 com

Newcastle



Back Row (left to right): Callum Morris, James Marwood, Darren Lough, Frank Wiafe Danquah, David Edgar, Ole Soderberg, Shay Given, Steve Harper, Tim Krul, Andy Carroll, Mark Doninger, Ryan Donaldson, Kazenga LuaLua, Fabio Zamblera
Middle Row (left to right): Ben Tozer, Tamas Kadar, Charles N'Zogbia, Ignacio Gonzalez, Fabricio Coloccini, Jonas Gutierrez, Steven Taylor, Shola Ameobi, Mark Viduka, Sebastien Bassong, Claudio Cacapa, Wesley Ngo Baheng, Jonny Godsmark
Front Row (left to right): Chris Hughton, Geremi, Xisco, Alan Smith, Danny Guthrie, Michael Owen, Joe Kinnear, Nicky Butt, Damien Duff, Oba Martins, Habib Beye, Joey Barton, Jose Enrique, Paul Barron


Bu kadro küme düştü.Soldan sağa saydım eksik varsa parmak kaldırsın...
0 com

George BEST



"Hayatımdaki her şeyi çalımladım, alkol hariç"
0 com

5 Hakem!



Seneye Avrupa Ligi maçları 5 hakem ile oynanacak. U19 şampiyonasındaki denemenin başarıyla sonuçlanmasından cesaret bulan uefa, kararı da bugün itibariyle açıkladı. Orta hakem, 2 yan hakem, 2 de ceza sahası hakemi olacak. Yani ceza sahasındaki fauller, top çizgiyi geçti mi geçmedi mi'ler o 2 hakemden sorulacak. Merak edenler için : http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=524288/newsid=835399.html
0 com

Madrid'de yeni patron Pellegrini

İmza Salı günü.Yıllık 4 milyon avro alacak Pellegrini.Madrid gömleğin büyük geleceği teknik adamlardan biri.
0 com

Xabi Alonso

The Daily Mail gazetesine göre Alonso 23 milyon avro karşılığında Real Madrid'te.Perez Hızlı başladı.Alonso ile virgülü attı bakalım Kaka nokta olacak mı?
0 com

Gourcuff & Kaka

Kakanın Real Madrid'e gitmesi kesin gibi. Milan Kaka varken geçen sezon kiraladığı Gourcuff için Bordeaux'a satın alma opsiyonu vermişti 15 milyon avro karşılığında! Gourcuff geri dönmek istemiyor, Bordeaux'da satın alma opsiyonunu kullanacak, 12 gol 10 asist sezon performansı Milan'ı terletti. Geçmiş olsun Milan..Ayrıca Ancelotti gitti. Hiç sevmedim kendisini.Yeni patron eski Milan'lı Leonardo
0 com

Küme Düştük!



Middlesbrough ( Tuncay Şanlı )
Real Betis ( Marco Aurelio)
Recreativo Huelva ( Ersen Martin )
Energie Cottbus ( Çağdaş Atan )
0 com

Milattan Sonra


Barcelona şampiyonlar ligi şampiyonu
Beşiktaş Türkiye Ligi şampiyonu
Chelsea Federasyon kupası şampiyonu
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.