2 com

Mutucan

İtalya Olimpiyat Komitesi Mutu denyosunun 20 Ocak'ta oynanan Lazio maçında doping yaptığının tespit edildiğini açıklamış.Bundan önce İngiltere'de kokoculuk yaptığı için Chelsea'den kapı dışarı edilen Mutuğğ bu defa yan basmışa benziyor! Annesi, benim zayıflama ilaçlarımı içmiştir kuzum dese de komite pek inanmışa benzemiyor.Adam ya beynini aldırdı ya da futboldan gerçekten sıkıldı böyle skindirik işlere bulaşıyor!
2 com

Style #Pique

2 com

Tineyc görls lav Sergio Canales

Yavrum Sergio, bir elin yağda bir elin balda.Zaten yüzündeki ebleh ifade de mutluluğunu pekiştiren balkaymak olmuş, sıfatını malaladığım Sergio'su seni!
0 com

He-Man Kazandı

Amele kazandı, hayırlı olmasın.
3 com

Futbol Günlüğü

29 Ocak Cuma
20.00 Antalyaspor – Beşiktaş (LİG TV)
21.30 Hamburg – Wolfsburg (TRT 3)
30 Ocak Cumartesi13.30 Çaykur Rize – Adanaspor (D SPOR)
17.00 Liverpool – Bolton (SPORMAX)
18.00 Nijerya – Cezayir (EUROSPORT)
19.00 Diyarbakırspor – Trabzonspor (LİG TV)
19.30 Burnley – Chelsea (SPORMAX)
19.30 Schalke – Hoffenheim (TRT 3)
20.00 Lille – Lens (KANAL A)
21.00 Sporting Gijon – Barcelona (NTV)
22.00 Montpellier – Marseille (KANAL A)
23.00 Deportivo La Coruna – Real Madrid (NTVSPOR)
31 Ocak Pazar
13.30 Karşıyaka – Giresunspor (D SPOR)
15.00 Sivasspor – Fenerbahçe (LİG TV)
15.30 Manchester City – Portsmouth (SPORMAX)
16.00 Parma – Inter (NTVSPOR)
18.00 Arsenal – Man. United (SPORMAX)
18.00 Auxerre – St. Etienne (KANAL A)
18.00 Mısır – Gana (EUROSPORT)
18.30 Bayer Leverkusen – Freiburg (TRT 3)
19.00 Denizlispor – Galatasaray (LİG TV)
22.00 Lyon – PSG (KANAL A)
22.00 Sevilla – Valencia (NTVSPOR)
0 com

Arka Koltuk


Kaka eşi Carol ile Alicia Keys konserinde arka koltuk rezerveli birlikteliğini gayet yerinde götürürken! olm futbol oynarken öpüşmeyi mi unuttun nedir? Hadi bakiim güzel güzel yumul hadi..
7 com

Eğlencenin Dibi!



Manchester derbisi sonrası United soyunma odasında eğlencenin dozaj uygulaması bir süreliğine ertlenemişe benziyor.Bu arada Nani'de hayvani vücut yapmış oha yani! Evra'ya bişi demicem zaten uasdhıhd
0 com

David & Victoria


0 com

Avustralya Açık #Final


Sezonun ilk Grand Slam finali Justine Henin ile Serena Williams arasında oynanacak.Kalbim, dualarım, tüm iyi dileklerim hepsi Henin'ın yanında olacak.Turnuvayı 'He-man' kılıklı kazanmasında ne olursa olsun!
3 com

Güle Güle Nonda


İşin ucunda taraftar desteğini arkasına almış Kewell olunca ayağı ilk kayacak olanın Nonda olacağı belli gibiydi.Nonda'nın sözleşmesi tek taraflı feshedildi.Oyunda çok yavaştı, kendisi de futbolu kafasında bitirmiş gibiydi, son zamanlarda isteksizdi, formsuzdu her neyse artık Nonda yok, seviyoruz seni Nonda, bundan sonraki hayatında her ayrılanın arkasından söylenen klişeler vs işte anlayın...
2 com

Alaman harikası



Çok sevdim bu formayı. Almanya, Dünya Kupası'nda bu formayı giyecekmiş.Alacağım mutlaka bi' tane.Hem klasik hem özgün daha ne olsun!

4 com

Viki


Yau bu hatun güzel mi yoksa ben mi cok üstüne gidiyorum diye düşünmüyor da değilim! Ne zaman görsem, gözüm bi' kayıveriyor :D
1 com

Boy Farkı!


"Oyundan atılmamam gerekiyordu. O hareket dünyanın hiçbir yerinde kırmızı kart olmaz. Ben sadece oyunumu oynmaya çalışıyorum. İngiltere'de bu konu hakkında çok şey öğrenmiştim. Ancak sürekli faullere maruz kalınca biraz sinirlendim. Mtiliga'dan özür dilemeye gittiğimde de buna gerek olmadığını söyledi. Ona zarar vermek gibi bir niyetim yoktu.Çok şanssız bir pozisyondu. Oyuncunun kısa olması nedeniyle dirseğim yüzüne geldi. Ama uzun biri olsaydı en fazla göğsüne gelirdi. Yine de kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm"
3 com

Gio


Giovani Dos Santos sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'da.(Opsiyonu oldugu söyleniyor ki dün Meksika yerel radyosuna yaptığı konuşmada kendi ağzıyla söyledi abicim, o söylediyse vardır) Bu arada bir transferi hiç bu kadar buruk karşılayacağımı bilmezdim.Kewell'ın belirsizliği, mutsuzluğumu zorluyor tüm gücüyle! Nonda'nın gönderilip 4-6-0 senaryocuğu dönüyor ortalıkta! Bi de Kewell gitmesin ulan! böhühühüh bi de Kewell gitmesin bi de Kewell gitmesin demiş miydim?
2 com

Ustalara Saygı

Birleşmiş Milletler Gelişim Programı tarafından yoksullukla mücadele amacıyla düzenlenen geleneksel karşılaşmada Zidane'ın oluşturduğu 11 ile Benfica takımı karşı karşıya geldi.Karşılaşmanın tüm geliri Haiti'deki depremzedelere bağışlandı.



Usta ile çırak (Benim gözümde) bir araya geldiler.İkisi de benim için efsanedir.Faal olarak aynı takımda oynadıklarını görmek nasip olmadı, olsun artık bununla yetineceğim.Bu arada bir çift lafım var, o kadar güzel şeyin üzerine olmayacak ama : Dani Alves o. çocuğunun tekisin! bu kadar söylüyorum.

3 com

Bayan Futbolu :)

1 com

Bu Ne Lan!



Lampard'ın yavuklusu Elen Rives da Kittycan çıktı!
0 com

Style #İker Casillas


0 com

Milano Derbisi'nin Ardından


"Bu akşam adeta güç gösterisi yaptık. Milan'ı 7 kişiyle de yenerdik. 6 kişi kalsak ancak yenilirdik.Maçın başından sonuna kadar daha güçlü olan taraf olduğumuzu gösterdik ve çok rahat bir galibiyet aldık. Kimsenin şampiyonluğu elimizden almasına izin vermeyiz"
Mourinho

7 com

Galibiyet ile Başlamak


İkinci yarıya galibiyet ile başlamak güzeldi.Nonda'nın yuhalanmasına çok üzüldüm, keşke yaşanmasaydı.Neill ve Jo için bir şey söylemem erken ama Neill'in oyunundan gayet memnunum.Jo için ise henüz erken.Güzel bir akşam güzel bir galibiyetti bu kadar.
1 com

Ruud ruud ruud ruud


Bernabeu'dan Ruud geçti.Ah ulan Ruud gelmedin Türkiye'ye, gittin elin Alamanına ya neyse... Madrid taraftarlarını da selamlamadan olmazdı gidişi.Vedalar bir şekilde hüzünlü olur derler bu olmadı işte! (Biraz oldu ama biraz çok değil)
0 com

Chris Sutton


Etap birincisi olmanın ödülü! Chris Sutton bunu iyi değerlendirenlerden...
1 com

Rooney Arkayı Dörtledi!


Hull City'i 4 golle (8, 82, 86 ve 90) uğurladı Rooney.Old Trafford'un nefesi bugün kuvvetliydi!
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.