0 com

devler ligi


marlon brando & elizabeth taylor
0 com

noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

asdçjasbfaşsofuadçnasd.klm
0 com

Torololo of the Ring

0 com
0 com

biraz da müzik

0 com

benim küçük web browserim

google chrome kullananlar için yararlı olduğunu düşündüğüm eklentiler.

1. AdBlock : reklamlar karşısında giyindiğiniz ejderha zırhıdır. reklamsız ıvır zıvırsız rahat bir sörf sizleri bekliyor.
2. Analytics Kapsamı Dışında Kalma Eklentisi : Google Analytics JavaScript'e (ga.js), Google Analytics'e bilgi göndermemesini söyler. kullandığınız browser'ın kafası daha rahat olur.
3.Cool Clock  : saat başı hizmetleri ile zaman karşısında çaresiz kalmanıza engel olur.
4.Hover Zoom : adı üstünde yakınlaştırma. birçok siteyi destekliyor. mesela google'da bir şeyler aradınız daha sonra image search dediğinizde irili ufaklı birçok foto çıkar karşınıza. siz mouse'unuzla büyüklüğü ne olursa olsun fotonun üzerine geldiğinde tıklamanıza gerek kalmadan zoom yapar. bu kadar.
5.iTube (for YouTube™) : youtube videolarını 720p ve HD olarak size izlettirir. bak bu güzel bunu yükleyin.
6.Last.fm free music player : last fm kullanıcıları için kolaylıktan öte bir uygulama. web üzerinden müzik dinliyorsanız sizin için daha iyi bir eklenti yok.
7.Lightshot (screenshot tool) : bazen web sayfalarının ekran görüntüsünü almak istersiniz işte bu eklenti size bir tık ile skrin şat yapabilmenizi ve ekran görüntüsünü alabilmenizi sağlıyor. büyük kolaylık.
8.Print : yazıcı tuşu. web sayfalarını yazmak için tek tuş yeterli.
9.Turn Off the Lights : video izlerken video hariç her yeri karartarak daha odaklı bir video izlemenizi sağlar.
10.X-notifier (Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL ...)  : birden çok mail adresiniz var ve her seferinde maillerinize bakmak için çaba sarfediyorsunuz. bu eklenti sayesinde maillerinize tek tıkla ulaşabiliyorsunuz. 


google yaparsa iyisini yapar.
0 com

kulaklarınınızın pasına. deftones - bored

0 com

amk

mühendisliğin de bu kadarı.
0 com

bira fm.


site gayet hoş. bi' ziyaret edin. hadi bakiim.
güzel güzel dinleyiniz.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.