0 com

dünyayı kurtaran adam



saygılar, sevgiller...
0 com

yaz geldi




çarşamba günü oynanan uruguay - hollanda maçından sonra hollandalı oyuncular yorgunluklarını atmaya çalışmışlar. bence atmayı da başarmışlar. yalnız heitinga biraz fazlaca yorgunluğu atmış gibi.
0 com

basketbol finali

güzel maç oldu. heyecanlıydı. kazandık, seride maç kazanacağımızı biliyordum ama şampiyon olmak mı? o bu sene hayal gibi. yine de kazanmak güzel.






bu arada jasaitis'i özledim. aslan parçası.
0 com

shakira . yerinde duramayan insan

0 com

özgürlük

0 com

beş





engelsiz aslanlar.


şampiyonluk tüm galatasaray camiasına hayırlı olsun.
0 com

para


paranın değeri arttıkça atatürk'ün yüzü bize dönüyor gibi.
görüldüğü üzere fakire atatürk bile bakmıyor :)
0 com
0 com

$2.99


bilmeyenler için
*utorrent ücretsiz bir yapıdır.
0 com
0 com

ince çizgi


brezilya - sao paolo
0 com

alo mustafa sarp ben drogba


bu ironi ancak mustafa'yla tamamlanabilirdi. kimi arar ki bilemedim şimdi. işin şakası tabi.
bu transfer yüklü maliyet gerektiriyor. kulübün mali ve sportif yapısı yeniden yapılandırılırken drogba lüks harcamaya girer. ha olurda gelirse galatasaray forması giyen her futbolcu gibi destekleyeceğim kendisini o ayrı. bir de ben bu transferin galatasaray'ın gündeminde olduğunu düşünmüyorum. her ne kadar başkanın ağzından duysam da pek itibar edesim gelmiyor sayın blog sakinleri.
0 com
0 com

kings of leon . pyro

0 com

gökhan zan stayla


kuğunun error vermesiyle sonuçlanacak eyleme imza atan kişi.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.