0 com

Yoksa siz de bizim Profesyonelleştiremediklerimizden misiniz?


Ne de güzel demişler ; ''hafiza i beşer nisyan ile maluldür'' diye.Mehmet Topuz'un transferi için söylenecek çok fazla şey yok.Türkiye'de futbol mentali hala Magma'da bir yerlerde!Bu saatten sonra sütten ağzı yananın yoğurdu nasıl tüketeceğini göreceğiz...
0 com

Kiribati'yi Anlamak


IMF verilerine göre, bir Okyanusya ülkesi olan Kiribati'nin Gayri Safi Yurtiçi Hasılası 2008 sonu itibariyle 137 milyon dolar.Büyük Okyanus'un orta kesiminde, takımadadan oluşan bir ada ülkesi olan Kiribati'nin milli geliri 2007'de ise 87 milyon dolar düzeyindeydi.

Perez'in 132 milyon dolarcık! teklifine belki Avrupa'da rekor gözüyle bakılabilir fakat Kiribati'de değil!
0 com

#Dip Not

2008/09 Sezonu Liglerin gerçekleşen transferler sonrası mali durumları.Türkiye; ilk 10'da olmasına rağmen futbolcu almasındaki cüretkarlığı ve yeteneğini satışta gösteremiyor malesef.İlk 10'daki ülkelerden aramızdaki uçurumun en az olduğu ülke 58 Milyon Avro ile Portekiz.Takip edilebilir bir lig olmamız için daha çok fırın ekmek yememiz gerek!


Cristiano Ronaldo Transferi gerçekleşmeden daha önceki transferleri biraz hatırlayalım.
0 com

Rijkaard İstanbul'da


Galatasaray'da mesai başlıyor.Rijkaard İstanbul'da.Cumartesi günü büyük patronla görüşecekler.Haldun Üstünel yine ortalarda yok! Pazartesinden itibaren her dakika olaylara gebe! Haydi hayırlısı...
0 com

#Rijkaard'ın Sabri Sarıoğlu Analizi!


" Çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz "

0 com

Şerefe!


Los Angeles'ta, Cristiano Ronaldo Paris Hilton ile birlikte Madrid'e transferini kutluyorlar.Paris Hilton'dan sıcak bir tebrik, gidilen bir gece kulübü, ardından alınan alkol, 20 bin $ hesap. Alınan alkolu dışarı çıkarma( En azından sadece Ronaldo). Neresiyle içtiyse artık? Yine de eğlendiklerini düşünüyorum.Sonrası için de!
0 com

Av Başladı

Charlize Theron

0 com

Ronaldo Real Madrid'de


Sonunda bu da oldu. Perez, İngilizlerin aklını aldı! Yaz da geldi sıcak vurmuş olabilir bazılarının başına.Manchester United, Real Madrid'in 93.4 milyon avroluk teklifini kabul etti.Kendi sitesinden anlaşmayı duyurdu.Şimdi meşin yuvarlak Cristiano Ronaldo ve Perez'in arasında.Man U transferin 30 haziran'a kadar tamamlanmasını bekliyor.Bugün yarın resmiyet kazanır, 93.4'ü veren kılıfını uydurur diye de bitirelim.
1 com

Alt Yapı ve Neeskens


Galatasaray alt yapısının Neeskens'e emanet edileceği söyleniyor. Bu durum gerçekleşirse altyapı fokurdamaya ve kabına sığmamaya başlar.Bu haber çok heyecan verici gerçekten.Gelecek hafta rüzgar biraz sert esecek.Medyanın buna hazırlanması gerek.Benden söylemesi.
0 com

Bir Mucizedir Yaşamak




http://www.imdb.com/title/tt0801812/


Mutlaka izleyin bu filmi. Bosna Hersekli yönetmen Emir Kusturica'nın ellerinden çıkan bir film.Bol Bol güleceksiniz.

Filmi beğendiyseniz o zaman hiç vakit kaybetmeden bunu da izlemelisiniz .


http://www.imdb.com/title/tt0479519/
2 com

100 bin kişiye sorduk


Villa'nın değeri ?
0 com

Motor Freni!



Ribery Perez'e motor freni yaptırdı ; "Ribery, Bayern'e ait ve Bayern onu satmak istemiyor. Münihlilerin davranışına saygı göstermek zorundayız."

Manchester'da Cristiano Ronaldo'nun fiyatını belirledi 96 milyon avro.Perez en azından Kaka ile depoyu doldurdu ,yolda kalmaz!
0 com

Tarihi maç

Dünya Kupası elemelerinde bu geceyarısı oynanacak bir karşılaşma var ki milyonları peşinden sürükleyen meşin yuvarlak uğruna savaşmış iki ülkeyi bir araya getiriyor.Honduras ve El Salvador.Geçmişin sancısını bütün dünya'nın hissedeceği maç bu gece TSİ 04.30'da başlayacak.Daha önceki post'umda iki ülke arasındaki kritiğin sonuçlarını yazmıştım.
http://pilavustunout.blogspot.com/2009/05/futbol-savas.html
1 com

Rijkaard sonrası Lincoln


"Çok çalışmaya devam edeceğim. G.Saray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Türkiye'de hala yapacak çok işim var. İnanıyorum ki gelecek sezon çok farklı olacak"
0 com

Scolari Bunyodkor'da


Scolari, son yıllarda parlayan Özbekistan takımı Fc Bunyodkor ile 18 aylık sözleşme imzaladı.Oralara kadar gitmişken Kımız'ın tadına bakmadan dönmek olmaz.
0 com

Las Vegas & Wes Brown


Kupa finalinde Man United'da işler yolunda gitmese de sonradan işlerinin yolunda olduğu birileri var sanırım.
0 com

"Golcü aldık güreşçi çıktı"


Real Sociedad Sportif Direktörü Loren ; “Necati bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Kendisi Galatasaray’da çok önemli başarılara ve gollere imza atmış bir oyuncu. Ancak burada çok farklı bir görüntü çizdi. Kendisinden gol atmasını beklerken, biz sahada sürekli oyuncularla didişen bir güreşçi gördük. Zaman zaman kalitesini gösterdiği maçlar oldu. Ama çoğunlukla bekleneni veremedi.”

Az gülmedim gerçekten.Haberi ilk okuduğumda arkadaşım Recep'le birlikte tabiri caizse gülmenin dibine vurduk.Allah'ta Necati'yi güldürsün.
0 com

Rakamlarla Yılın Transferi



Yılın transferi gerçekleşti.Kaka Real Madrid'de.6 Yıllık sözleşme, yıllık net 9 milyon avro, Milan kulübüne 64.5 milyon avro.Yetiştirme bedeli Sao Paulo'da yılın transferinden pay alanlardan o payda 2.7 milyon avro.Bana göre yaşanacak yüzyılın transferidir.Kaka ile bir devrin biteceğini düşünüyorum.Zidane ve Kaka ile aynı futbol dünyasında yaşadığım için çok şanslıyım.Darısı gelecek nesillerin başına derdim ama bir tane Zidane ve malesef bir tane Kaka var.
0 com

Bitti





Kaka, Real Madrid doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçti.Brezilya milli takımı'ın teknik ekibi, Kaka ve Real Madrid'in isteği üzerine bu kontrol için izin verdiği de belirtildi. Brezilya milli takımı sağlık ekibinin başında yer alan Jose Luiz Runco da yapılan kontroller sırasında Kaka'nın yanında bulundu.Kaka artık Real Madrid'li.Eksik olan resmi açıklama, o da yarın açıklanacak.
0 com

Miss World


Portekiz taraftarları, Cristiano Ronaldo'nun milli takım performansı, daha doğrusu gösteremediği performansı karşısında memnun olamama hakkını kullanırken.
0 com

Pamuk eller cebe

Florentino Perez'in yeni sezon ön görüsü! Perez bu kadroyu oluşturmak için ellerinin pamuktan, ceplerinin altından olmasını sağlaması gerecek. Bu arada sanki bir şeyler eksik gibi; 2 resim arasındaki Hollandalı'ları bulmaya ne dersiniz( Diğer resmi hayal ediniz lütfen :) edemezseniz ipuçları tüm mevcudiyetiyle resmin sağ üst köşesindeler.
0 com

Spor Güzeldir Güzelliktir...


Ana İvanovic
0 com

Dip Not


Leo Franco , Mustafa Sarp kesin bitti. Ufuk Ceylan için görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz. Gaziantep'ten İsmail Köybaşı için Aykut+Necati takası konuşuluyor.Orkun kendisine kulüp arıyor.Hasan Şaş, Ümit Karan, Nonda, Linderoth, Ümit Karan, Volkan Yaman,Carrusca yolcu. Mehmet Topal bu sene Sevilla'ya taşınabilir.Servet ise Fransa turu atabilir.En önemlisi Galatasaray DECO ve GUDJOHNSEN transferlerinde büyük yol katetti.
0 com

Biraz harekete hazır mısın?

0 com

:)


amelie:sen olmasaydın bugünkü duygularım dünkü duygularımın ölü kabukları olurdu.
biletçi:biletiniz lütfen
0 com

Vefa





Eski açık tribüne Alparslan Dikmen Tribünü adının verilmesi için çalışıyor Galatasaray taraftarı.Yolunuzun açık olması dilekleriyle.Daha fazla bilgi için http://www.adanmishayatlar.net
1 com

Mehmet Topuz



Bir Problemden daha ötesi .... Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki; "Parayı veren düdüğü çalar. Elbette, bu konuda bir formül bulunur ve konu çözümlenir" dedi.

Konuyu kim çözer ?
a) topuz
b) demirören
c) yıldırım
d) federasyon
e) kayseri halkı
f) ibrahim üzülmez
0 com

Pandora'nın Kutusu!


Galatasaray'da geçen senelerden alışılagelen bir durum var. Transfer zamanı hangi futbolcunun ismi bağdaştırılmaya çalışılsa sonucu pek de istenildiği gibi olmuyor. Şimdi Van Nistelrooy , Van der Vaart , Emana , Gudjhonsen , Owen isimleri dolaşmaya başladı. Buda emek oluyor ki Bu isimlerin hiçbirini göremeyeceğiz Türkiye'de :) Haldun Üstünel artık Yurtdışında bıyık mı takar sakal mı bilinmez ama tahmin edilen ( başka çare kalmıyor çünkü) beklenmeyen isimlerin kadroya katılabileceği. Frank Rijkaard'ın transferler için yönetimden daha önceden anlaşılmış yada anlaşılmak üzere olan oyuncular için bekleme kararı aldırdığını biliyoruz. Rijkaard sanırım bavulunda birilerini getirecek. Pandora'nın kutusu bu mevsim açılacak ve içinden nelerin çıkacağını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.