3 com

Garnett


0 com

Futbol


Futbol'un hayatımızdaki yeri  gözümüze bir şekilde sokulmuştur.Bu fotoğraflarda bunların sağlaması gibi! Haiti'de deprem sonrası...

2 com

Tevez


''Golden sonra yaptığım sevinç Neville'ı hedef alıyordu. Çünkü maçtan önce söyledikleri tamamen Ferguson'a yalakalık yapmak içindi. O tam bir geri zekalı. Benim hakkımda söylediklerini öğle yemeğinde gördüm ve deliye döndüm. Saygı duyduğum bir oyuncuydu ama bu davranışı ona olan saygımı nefrete dönüştürdü. Onun hakkında söyleyeceğim son şey bu''

(Maçtan önce Neville, Tevez'in 30 milyon etmeyeceğini ve kendisini yıldız olarak görmediğini söylemiş)

2 com

David Ağa


Takmış koluna Victoria'yı o Milano sokağı senin bu  Milano sokağı benim dememiş gezmiş de gezmiştir efenim.Tabi yakın zamandaki ölçüm girişimleri sonucunda, takımlara zeval gelmesin mode on ayarı her zaman açıktır!
1 com

Kafam Güzel Her şey Güzel


Gerrard Tottenham maçında keyif cuarası yakmak istememis onun yerine açmış bir efes! Yarasın aslanıma.
0 com

Bebeler


Nike reklam çekimlerinde John Bostock, Kieran Gibbs, Jack Wilshere ve Carlos Vela.Kısaca 3 Arsenalli 1 Tottenham'lıyı yer!
0 com

İpek de Elendi


Avustralya Açık'ta bir tek Melis Sezer kaldı.İpek,Yaroslava Shvedova ile birlikte çıktığı ilk maçında 12 numaralı seribaşı Kveta Peschke ve Chia-Jung Chuang ikilisine 6-0, 7-5 ile yenildi.Önümüzdeki hafta başlayacak olan Junior kategorisinde ana tablo'da Melis Sezer yeralıyor.Marsel'in ardından İpek'in de elenmesiyle turnuva da sadece Melis ile temsil edileceğiz.
0 com

Futbol Günlüğü


22 Ocak Cuma
20.00 Denizlispor – Fenerbahçe (LİG TV)
21.30 Freiburg – Stuttgart (TRT 3)
23 Ocak Cumartesi
13.30 Kayseri Erciyes – Konyaspor (D SPOR)
14.45 Preston – Chelsea (NTVSPOR)
16.30 Werder Bremen – Bayern Munich (TRT 3)
17.00 Everton – Birmingham (NTVSPOR)
17.00 Manchester United – Hull City (SPORMAX)
19.00 Beşiktaş – İstanbul Belediye (LİG TV)
19.15 Tottenham – Leeds Unites (NTVSPOR)
19.30 Borussia Dortmund – Hamburg (TRT 3)

21.00 Valladolid – Barcelona (NTV)
21.45 Juventus – Roma (NTVSPOR)
24 Ocak Pazar
13.30 Giresunspor – Karabük (D SPOR)
15.00 Trabzonspor – Sivasspor (LİG TV)
15.30 Stoke City – Arsenal (NTVSPOR)
16.30 Wolfsburg – Köln (TRT 3)
17.00 Angola – Gana (EUROSPORT)
18.30 Hoffenheim – Bayer Leverkusen (TRT 3)
19.00 Galatasaray – Gaziantepspor (LİG TV)
20:30 Fil Dişi Sahilleri – Cezayir (EUROSPORT)
21.45 Inter – Milan (NTVSPOR)
22.00 Real Madrid – Malaga (NTV)
25 Ocak Pazartesi
17.00 Mısır – Kamerun (EUROSPORT)
20.00 Samsunspor – Karşıyaka (D SPOR)
20.30 Zambia – Nijerya (EUROSPORT)
1 com

Yoklama!


Kaldığı otelin önünde basın mensuplarının ablukası altında kalan Beckham bir anda üzerine doğru gelen bayanı görünce şaşırmış.Kalabalığı yararak gelen Elana Di Cioccio adlı kadın, hızla Beckham'ın bacak arasına elini uzatmış. Beckham, hemen geriye kaçarak olası bir kontrolü önlemiş! Kadının açıklaması ise şöyle:
''Bir iç çamaşırı firmasının kataloğunda Beckham'ı gördüm ve çok etkilendim. Gerçek olup olmadığını kontrol etmek için böyle bir şey yaptım''

bazı kaynaklar ölçümün yapıldığı görüşünde aıjasha

tv şovuymuş.İbişler, yedim bende!

2 com

Elano'nun Kar Keyfi


Bulamazsın böyle karı başka yerde.Zaten kucaklamış el arabasını eve götürüyordur kesin, Jo'da geldi hadi iyisin genç :D
2 com

Guti'nin Dövmesi


Merak eden varsa buyursun :)
4 com

2010 Santos Bisiklet Festivali


Avustralya'da devam eden festivalden bir kare.Bize en yakın olanı çok güzelmiş yea (:
0 com

Jo Galatasaray'da



Joao Alves De Assis Silva ( bir oyuncu aldık yanlış anlaşılmasın) Galatasaray'da.Altı aylılığına kiralamışız(Aylık akbil bizden!) Bu akşam saatlerinde havalimanında olacakmış.Umarım o hayvani gereksiz karşılamalardan biri yaşanmaz! Ya rezil oluyoruz gerçekten, bırakın adam rahat rahat gelsin tesislere. Yok sırtına almalar yok kucaklamalar öff be! Ama bir transferi daha tamamlamanın vermiş olduğu rahatlıkla izleyeceğim gelişini, kısaca: azmayın ulan!
0 com

Dafne Fernandez


9 com

Kıl Dövmesi


Altın Küre En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü sahibi Mo'nique bacaklarına kıl dövmesi yaptırmış! Şaka bir yana şu bacaklar ağda ister be Monikcim! Tamam doğallık güzel şey ama eheheh neyse...
0 com

Guardiola'ya Sürpriz


Doğum gününü kutlamak için ailesiyle birlikte bir konsere giden Guardiola'ya Barcelona taraftarları sahneye çıkarak şarkılar türküler söyleyerek kal bizimle yavşaklığında bulunmuşlar.Guardiola'da dün itibariyle sözleşmesini 1 yıl uzattı.Dua et lan Laporta seyircilere!

Merak edenler için konserden küçük bir kuple

0 com

Romaio ile Rio Geceleri


Romario uslu durmuyor! Dj Tiesto'nun sahne aldıgı parti'de bilmem kaçıncı kız arkadaşıyla eğlenmiş ibiş.
5 com

Style #Marco Borriello


0 com

Torres Hayranı #Caroline Wozniacki


Severim kendisini tenisten ötürü :D
2 com

Feysbuk Mantarı


İngiltere 17 yaş altı kaptanı Porstmouth'lu oyuncu James Hurst, Arsenal ile oynayacakları maç öncesinde facebook aracılığıyla kişisel iletisini 'umarım yeniliriz' diye değiştirmiş.Takım antrenörü de bu durumu farkedip oyuncuyu süresiz kadro dışı bırakmış.E beynini sktiğim malı ne diye yeniliosun, hadi yenildin diyelim ne diye yazıyorsun profiline, hadi yazdın diyelim eehhh banane lan.
3 com

Halaya Bağlasaydınız!


Marsel yenildi ama ne konsantrasyon bıraktılar ne başka bir şey! 35 Türk'ün, taşkınlıktan dolayı atıldığı, Avustralya basını haber bültenlerinin haber konusu olmuş durumda. 


Maç esnasında Marsel'in motivesi için tribünlerden gelen tezahüratlar aha bunlar “Dilo Dilo Yaylalar”, “En büyük Marsel bizim Marsel”, “Haydi Marsel haydi Marsel haydi”, ''Bir avuç ibne otur yerine'' varın gerisini siz düşünün! yorum yapmayacağım daha fazla :)
0 com

Tevez


"Kendimi iyi hissediyorum. Yorgunum ama iyiyim. Manchester United'ı devirmek hem benim için hem de takımım için çok özel. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum"
2 com

Dünya Kupası #50 Gol

6 com

Cleopatra Style


Avustralya Açık'ta görsel şov maç devam ediyor.Marsel'le nefesimizi tazeledik bu sabah.Dünya eski 4 numarasını korta gömdü.Bir sonraki turdaki rakibi turnuvanın 11 numaralı seribaşı Şilili Fernando Gonzalez'i de kortun ücra köşesine göndermesi dileğiyle.Tebrikler Marsel yolun açık olsun.
1 com

Bir kelime birkaç işlem


“Bir Türk hakem çıkar Avrupa'da büyük maçlar yönetirse, kıskanırım.Ben kıskanç bir insanım”
Ahmet Çakar
3 com

Futbol Günlüğü


19 Ocak Salı
18.00 Burkina Faso – Gana (EUROSPORT)
21.00 Roda – PSV (FUTBOL SMART)
21.45 Man. City – Man. United (KANAL A)
20 Ocak Çarşamba
18.00 Mısır – Benin (EUROSPORT)
18.00 Nijerya – Mozambik (EUROSPORT 2)
21.45 Aston Villa – Blackburn (KANAL A)
22.00 Liverpool – Tottenham (SPORMAX)
22.00 Fiorentina – Lazio (NTVSPOR)
1 com

Style #Thierry Henry Barcelona


2 com

Real life Simpsons House



2 com

Şşşşş


Sharapova ilk turda Maria Kirilenko'ya 7-6(4) 3-6 6-4′lük setlerle yenilerek  turnuvaya veda etti.Kirilenko'da bi agresif bi manyak çıktı arkadaş , hırs yapmış acımadı valla!

 


0 com

Mallorca'nın Bebeği


Pek de masum olmasa gerek! Bu  hafta Deportivo'yu evine eli boş yolladılar.Açıkçası Şeytan'ına iş düşmedi bu kez!
2 com

Özlenen


Ronaldinho için gizli bir sevinç çığlığı var kenarda köşede! Karanlığın ortasında ne zaman bir parlama olsa bu çığlık duyuluyor uzaklardan, sessiz olanın da en derininden...
0 com

Mençıstır Yunaytıd'ın El Talibi!



Kim talip olmuş olabilir sizce? Sktredin söylemeyin, açmayın ağzınızı ben söylerim.Glazer Kardeşler,Katar'da bulunan Arap yavşaklardan 1,35 milyar avroluk bir teklif almışlar.Röhhhhh ulan! ne tşak varmış adamlarda yaa her yere gölge oldular arkadaş!
0 com

Haiti İçin


ATP ve WTA’nın ünlü raketleri Haiti depremi için $200,000′lık yardım topladılar.

Roger Federer ve Serena Williams’ın liderliğinde Melbourne’de Avustralya Açık turnuvasının düzenleneceği kortta Rod Laver Arena’da 90 dakikalık Hit for Haiti adı altında gösteri maçı düzenlendi.

 Gösteri maçında Haiti’nin bayrağının renklerinde 2 takım oluşturuldu ve kırmızı takım (Federer, Williams, Hewitt ve Stosur) mavi takımı (Roddick, Nadal, Djokovic, Clijsters) 7-6 yendi.

Maria Sharapova $10,000 bağış yaparken, Sidney’de kupa kaldıran Marcos Baghdatis ve Heineken Open şampiyonu John Isner ödüllerinin $5,000′ını da bağışladılar.Clijsters Rafa'ya masaj yapıyor başka bir şey çıkmasın diye söylüyorum :)
0 com

Bi' karar ver lan!


Bi sıyrıl başka takım çalıştır ayar etme insanı!
0 com

Prömiyerligbokolmasın


Chelsea ipin ucunu biraz kaçırmışa benziyor.Yedi gol yolladılar Sunderland filelerine.Son zamanlarda Premier League'de bu sonuçları sık görür olduk, hayra alamet değil! Bi' tane Hollanda ligimiz var, aman diim!
2 com

Conan


Serena Williams süratle Conan'a doğru gidiyor!
1 com

Salya Sümük


Soğuğun mimikleri esir aldığı yerde salyanın bağımsızlığını ilan etmesi kaçınılmazdır.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.