2 com

Granny

Madrid özerk yönetim başkanı Esperanza Aguirre 5 Şubat'ta Cristiano Ronaldo'nun doğum gününü kutlarken! Ronaldo durul ulan kocaman kadın teyze o teyze töbe töbe :D
1 com

Heriğğ Heriğğ Kivılll Heriğğ Heriğğ Kivılll

Kewell eşi Shere ve kızı Matilda ile.

Her şey iyi güzel de Hericim, o tişörtteki delikler neyin nesi?
4 com

Hem İker Hem Sever!

Casillas'ın evinden çıkan bu sarışında kim olaki? Bence zor ya bu futbolculuk denen meslek! Baksana giren çıkanın haddi hesabı yok eve :) İnsan arada kafasını dinlemek ister, zor tabi çok zor..
1 com

Guti'nin Topuğu

Geçen hafta topukla verdiği harikulade asist Guti'nin bahtının açmakla kalmamış anlaşılan! Atılacak golün kaldı mı demişti bazıları zamanında ahanda fotolar her şeyi anlatıyore.
2 com

Lisanslı Kasaplar!

''Saha içine vakit geçirmeler, kötü zemin, kasıtlı tekmeler... Bunlar futbolun mücadele ruhuna yakışmıyor. Yetenekli oyuncular, daha az yetenekli oyuncular tarafından bu yollarla durdurulmaya çalışılıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un maçlarını da bu hareketleri arayarak izledim. Maalesef bu hepimizin sorunu. Saha içinde taraftarlar tarafından 'kasap' olarak adlandırılmış futbolcular var. Burada sorumluluk federasyona düşüyor. Hakemlerimizden bu 'kasaplara' göz açtırmamalarını rica ediyorum''
Adnan Polat
3 com

Futbol Günlüğü

5 Şubat Cuma
20.00 Beşiktaş – Gençlerbirliği (LİG TV)
21.30 Werder Bremen – Hertha Berlin (TRT 3)
6 Şubat Cumartesi
13.30 Bucaspor – Konyaspor (D SPOR)
14.45 Liverpool – Everton (SPORMAX)
16.30 Wolfsburg – Bayern Munich (TRT 3)
17.00 Manchester United – Portsmouth (SPORMAX)
19.00 Kayserispor – Galatasaray (LİG TV)
19.00 Valencia – Valladolid (NTVSPOR)
19.30 Tottenham – Aston Villa (SPORMAX)
21.00 Barcelona – Getafe (NTVSPOR)
21.50 Corinthians – Sertaozinho (SPORMAX)
22.00 Rennes – Bordeaux (KANAL A)
23.00 Real Madrid – Espanyol (NTV)
00.10 Newell’s Old Boys – Boca Juniors (NTVSPOR)
7 Şubat Pazar
13.30 Samsunspor – Çaykur Rize (D SPOR)
15.00 Trabzonspor – Manisaspor (LİG TV)
15.30 Birmingham – Wolwerhampton (SPORMAX)
16.00 Inter – Cagliari (NTVSPOR)
18.00 Toulouse – Lyon (KANAL A)
18.00 Chelsea – Arsenal (SPORMAX)
18.30 Dortmund – Frankfurt (TRT 3)
19.00 Fenerbahçe – Diyarbakırspor (LİG TV)
21.00 Sao Paulo-Santos (SPORMAX)
21.45 Fiorentina – Roma (NTVSPOR)
22.00 Marseille – Valenciennes (KANAL A)
8 Şubat Pazartesi
20.00 Altay – Karşıyaka (D SPOR)
2 com

Galatasaray'ın İlacı!

Şu an içinde bulunulan durum ve yakın gelecekte oluşabilecek potansiyel sakatlıkların önüne tek bir isim geçebilir, bu kişi: halk arasında Hugh Laurie olarak da bilinen Dr.Gregory House'dan başkası değil! Belki ilaç olur! Akıncı Beyi Haldun Üstünel tez sefere çıkarılsın!
2 com

Lara Stone #İstanbul

W Dergisi 2008 yılına ait fotoğrafları.Bundan daha yeni haberim oldu.İyiymiş güzelmiş daha ne olsunmuş!
0 com

2010 WTA Tur Takvimi

Takvimi indirmek isteyenler buradan ulaşabilirler örekeye!
4 com

Hidetoşi Nakata

Calvin Klein iç giyimde bazı isimlerle çalışmış bunlardan bir tanesi de Japon Futbolu'nun en önemli isimlerinden biri Nakata.Diğer fotolar için tıkobit
5 com

Galatasaray Spor Kulübüne;

Sağlık Raporu: Jo


Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Galatasaray Futbol A.Ş.

 
Jo 3 hafta sakatmış.Bence bu iş böyle olmayacak! Malum sağlık ekibimizin eline düşen Jo'yu ancak kurşun döken teyzelerimiz kurtarabilir.Florya Tesisleri'nin üzerine açılacak bir çarşafın altına tüm futbolcular,yöneticiler,camia içinde kim varsa geçmeli ve kurşun'da master yapan teyzelerimiz bu işin hakkından gelmelidir!
0 com

2010 Dünya Kupası



Türk Bayrağı'nı görmek biraz olsun beni mutlu etse de yine Dünya Kupası'nda olamamak düşüncesi o biraz mutluluğunda zehiri olmaktan kurtaramıyor kendisini!
1 com

Anja Rubik

5 com

Beckham7

''Önümüzdeki beş yılda da futbol oynamayı planlıyorum. Kendime iyi baktım ve düzenli bir hayatım var. İçinizde hırs ve istek olduğu sürece oynamayı sürdürebilirsiniz. Elbette büyük bir sakatlık her şeyi mahvedebilir. Ancak bunu aklımdan dahi geçirmiyorum. Emekli olmak çok saçma bir şey olsa gerek''
0 com

Yetenek!


Bu büyük yeteneği çıplak gözle görmek nasip olmadı ama bu video ile biraz kendime geldim gibi.Çok klas bir oyuncu olduğundan dikkatli izleyin derim.
2 com

Victoria

0 com

Bana Bir Masal Anlat Baba!

Ortada ne bir masal var ne de masalı anlatacak bir baba! Önümüzdeki sonbaharda Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenecek İngiliz Milletler Topluluğu oyunlarının düzenleneceği Jawaharlal Nehru stadının inşaası için boylarından büyük kazmalarla insalık dışı şartlarda çalışan bu çocuklar, anne babalarına da ek gelir sağlıyor.
 
Devlet inşaata çocuklarını gönderen ebeveynlere ekstra ödenek ve çocuklar için temel besin maddeleri sağlıyor. Çocuklarıyla beraber inşaatta çalışan ebeveynlere ise ekstra öğün veriliyor. 
Oyunların sonbahara yetişmesi için Hindistan devleti çocuklar da dahil olmak üzere binlerce kişiyi son derece kötü şartlarda çalışmaya zorluyor.
2 com

Futbol Günlüğü

2 Şubat Salı
21.45 Hull City – Chelsea (SPORMAX)
3 Şubat Çarşamba17.00 İstanbul Belediye – Trabzonspor (TRT 1)
20.00 Antalyaspor – Galatasaray (TRT 1)
21.45 Leeds United – Tottenham (Ntv Spor)
4 Şubat Perşembe17.00 Manisaspor – Denizlispor (TRT 1)
20.00 Fenerbahçe – Bursaspor (TRT 1)
5 com

Aşk Kaçgeni?

Chelsea'den eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in Fransız sevgilisi Vanessa Perroncel ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan hatta ortaya çıkması muhtemel bir bebeğin de önüne geçip hayat hakkını elinden alan John Terry için geliyor sıradaki parça! 
Terry'nin 7 haftalık hamile olan Wayne Bridge'in Fransız sevgilisi Vanessa Perroncel'i çocuğu aldırması için 20 bin Pound vererek ikna etmiş.
4 com

Evin Hamarat Kızı #Madonna

Dolce&Gabbana için objektif karşısına geçen Madonna, reklam kampanyasında 'kenar mahalle'den bir ev kadınını canlandırmış.Çok kas yaptın be Madonnacım, tamam spor sağlık güzel şeyler de abarttın ulan!
0 com

Cennet Bekleyebilir

Geçtiğimiz hafta başından vurularak ağır yaralanan Cabanas için hayati tehlikeyi atlattığına dair haberler geliyor.Takım arkadaşları ve taraftarlar tüm dünya gibi durumunu yakından takip ediyorlar.Cabanas’ın vurulmasıyla ilgili olarak farklı iddialar ortaya atılmış.Paraguaylı golcünün Mexico City’deki ‘Big Bar’ isimli bir gece kulübünde kardeşi ve eşiyle eğlendiğini, vurulma olayının ise barın tuvaletinde olduğu belirtilmişti.Olayı araştıran avukatlardan Miguel Angel Mencera, zanlının Joseph Garza adında kulübün müdavimlerinden biri olduğu açıklamış.Gece kulübünün güvenlik kameralarından yapılan incelemede, Cabanas’ın vurulmasından önce Garza ve korumasının tuvalete doğru yürüdüğü görülmüş.Meksika polisi ise olayın Garza’nın yanında bulunan Kübalı bir kadın yüzünden ortaya çıkma ihtimali üzerinde duruyor imiş.Kübalı kadının sorgusunda Cabanas ile değil kardeşiyle diyaloga girdiği belirtilmiş. 
Bu arada Cabanas'a destek için T-shirt'ler çıkmış çıkmasına da bundan da para kazananlar hemen soluğu almışlar orada! Şu sıralar girişimci ruhuna dolgun elemanlar dolanıyor  Meksika'da!
2 com

Agu



Gana ile Mısır arasında oynanan finalde yedek kulübesinde bir aslan parçası!
0 com

Avustralya Açık #Tek Erkekler

Andy Murray'i üç sette saf dışı bırakan 'Efsane', Avustralya Açık'ın tek erkekler şampiyonu oldu.Böylelikle Federer, 16. Grand Slam şampiyonluğunu da cebine koydu.

Maç Sonucu: Roger Federer def. Andy Murray 6-3, 6-4, 7-6(11)
3 com

28

1 com

Nonda'nın Vedası

Yaşar'ın şarkısı gibi oldu başlık, olsun artık! Nonda'yı plaketle uğurladık.Fotoğraflara bakınca insan duygusallaşıyor :/ Ne biliim gitmesine sevinmedim ama gerekliydi.Ama bu ayrılık fotoları dokunuyor, ağlamaklı oluyor insan neyse...
0 com

Galatasaray Denizli'de

Galatasaray Denizli yollarında.Yeni oyuncularımız kadroda, yabancıların sakat olmadıklarını görmek güzel.Keita'da geldi ama bu hafta oynamayacak ki çok özlettirdi kendisini, bir an önce kendisini sahada görmek ümidiyle.Ha bu arada Servet, çıkar şu bereni be adam! Kaç defa daha söylerim bilmiyorum ama yapıştı kafana!
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.