0 com

Sineğin Suyu


Galatasaray yönetim kurulunun aldığı bir karara göre; röportaj talep eden basın mensuplarının istekleri kurumlarına reklam verilmesi karşılığında kabul edilecekSarı-Kırmızılı idareciler, G.Saray’ı takip eden medya mensuplarına, “Bundan böyle röportaj yapmak isteyen kuruluşlardan bizimde reklam talebimiz olacak. Röportaj karşılığında bize gazete ve televizyonlarınızda reklam olanağı sağlayacaklar”G.Saray’ın ‘barter’ sistemiyle, sponsoru olan firmaların reklamlarını gazete ve televizyonlarda yayınlatma amacı taşıdığı öğrenildi.
2 com

Nadal & Federer Elendi


Elenmek, iki ismin yanına da yakışmıyor.Federer ve Nadal Montreal Tenis Turnuvası'ndan çeyrek finalde elendiler.Roger Federer Jo-Wilfried Tsongo'ya 7-6 (7-5), 1-6, 7-6 (7-3) , Rafael Nadal ise Juan Del Potro 7-6 (7-5), 6-1 setlerle elenerek turnuvaya veda etti.Federer 21 maçlık galibiyet serisinin ardından ilk kez mağlup olmuş oldu.
0 com

Futbol Günlüğü


14 Ağustos Cuma
21:30 Milan - İnter - Juventus (Canale 5)
15 Ağustos Cumartesi
14:45 Chelsea - Hull City (Spormax)
16:30 Bayern Münih - Werder Bremen (TRT 1)
17:00 Blackburn Rovers - Manchester City (Spormax)
19:30 Everton - Arsenal (Spormax)
19:30 Trabzonspor - Diyarbakırspor (Lig TV)
19:30 Köln - Wolfsburg (TRT 1)
20:00 Lyon - Valenciennes (Kanal A)
21:45 Galatasaray - Denizlispor (Lig TV)
22:00 Toulouse - St.Ettienne (Kanal A)
16 Ağustos Pazar
13:30 PSV Eindhoven - Ajax (Futbol Smart)
15:30 Manchester United - Birmingham City (Spormax)
16:30 Borissia Mönchengladbach - Hertha Berlin (TRT 1)
18:00 Tottenham Hotspur - Liverpool (Spormax/Lider TV)
18:00 Nice - Rennes (Kanal A)
18:30 Schalke 04 - Bochum (TRT 1)
21:00 Fenerbahçe - Sivasspor (Lig TV)
22:00 Marsilya - Lille (Kanal A)
17 Ağustos Pazartesi
21:00 Beşiktaş - Antalyaspor (Lig TV)
0 com

Sercan Yıldırım


Sercan Galatasaray'a gelirse çok sevinirim.Haldun Üstünel Necati+Yaser+Mehmet Güven+ 4 Milyon avro; 2 taksit [ikişer milyon avro] :) şeklinde bir operasyon ile masadan galip kalkabilir, umarım gerçekleşir çok faydalı bir transfer olur benim gözümde.
0 com

Süper Lig Radyo Yayın İhalesi


Futbol Federasyonu yayıncı kuruluşların tekliflerini 13 Ağustos 2009 tarihine kadar iletmelerini istemişti. Ancak hiçbir radyo kuruluşu ihaleyle ilgili olarak TFF’ye teklif sunmadı.Sadece TRT’nin maçları ücretsiz yayınlamak için Federasyon’a dilekçe verdi.Radyolar ekonomik krizde mi yoksa ihale'nin fesatlığı mı söz konusu? Artık Federasyonu'nun kararını bekleyeceğiz.
1 com

Ankara Dayanışması


Ankaragücü’nün Geçlerbirliği’nden Djite, Jedinak ve Serkan Atak’ı kiralamak istemesi üzerine İlhan Cavcav'da “Serkan Atak, Djite, Jedinak’ın transferlerinde onlara yardımcı olmak isteriz. Bu oyuncular içinden istediklerini alsınlar. Onlardan bir bedel talep etmeyeceğiz” diyerek Ankaragücü'nün 100.yılına bir şekilde katkıda bulunmak istemiş.
0 com

Arjantin Ligi Yayın Hakları


Arjantin’de televizyon yayın haklarını elinde bulunduran konsorsiyum zam isteğini kabul etmeyince, sözleşme federasyon tarafından tek taraflı feshedildi. İptal edilen sözleşmede kulüplerin kasasına yılda 69 milyon dolar girerken, devlet televizyonuyla yapılan yeni anlaşmayla senede 154 milyon dolar kazanılacağını belirten Federasyon Başkanı Julio Grondona, eski yayıncıyı futbolu sömürmekle suçladı. Grondona durumu bir kadının kendisini hem döven hem de para vermeyen kocasını bırakıp kendisini seven ve çok para veren bir erkeği seçmesine benzetti.
0 com

Aşağı Amerika


Futbol asla futbol değildir sözü, Amerika Kıtası'nın Orta ve Güney kısmı için futbol sadece arbededir,futürsuzlukluktur! Kendi kalesine gol attığı için hayatından olanı mı dersiniz, rakip kaleye gol attığında bıçaklanması potansiyel futbolcusu mu dersiniz, düşman olduğu için yenilmeyi hazmedemeyen ülkelerin sırf bu sebebten savaş çıkarmalarını mı dersiniz bilemiyorum ne derseniz diyin futbol Güney ve Orta Amerika takımları için yalnızca futbol değildir gerçekten! O coğrafyanın sıcakkanlılığı malesef futbol olunca yerini anlamsız savaşlara, kavgalara bırakıyor.Yazık gerçekten, o bölgeden gelen her haberin içinde o bıçaklandı,onlarca kişi yaralandı, şu kadar kişi öldü haberi duymaktan bıktım usandım!
0 com

Dani Jarque'yi Anmak


İspanyol oyuncular Makedonya ile oynadıkları hazırlık maçına hayatını kaybeden Dani Jarque'nin ismini taşıyan formalarla çıkarak, ölümünün ardından oyuncuya bir nevi saygı duruşunda bulundular.
1 com

Galatasaray Öncesi Elano


Brezilya'nın Estonya ile yaptığı maçta Kleberson'un 37. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmasıyla oyuna dahil olan Elano'nun oynadığı oyun gayet tatmin ediciydi.Kornerler dahil tüm duran topları kendisi kullandı.Oynadığı sağ kanat maç boyunca Brezilya'nın hucüm kanadı oldu.Pas hatası yapmaması göze batan bir başka verisi.Zekası üst düzeyde ve soğukkanlı.Meşin yuvarlağın ayağına yakıştığı nadir yeteneklerden biri olduğunu söylememiz gerekecek.Galatasaray'a katkısının fayda üst sınır düzeyini zorlayacağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı olsun.Son olarak Brezilya'da sonradan oyuna giren ilk defa milli olan Tardelli'ye dikkat edin derim.
0 com

Süper Lig İkinci Hafta Hakemleri


15.08.2009-Cumartesi
19.30 Trabzonspor-Diyarbakırspor / Kuddusi Müftüoğlu
21.00
Ankaragücü-Manisaspor / Abdullah Yılmaz
21.45
Galatasaray-Denizlispor / Deniz Çoban

16.08.2009-Pazar
21.00
Ankaraspor-Gençlerbirliği / Selçuk Dereli
21.00
Eskişehirspor-Bursaspor / Cüneyt Çakır
21.00
Kayserispor-Gaziantepspor / Hüseyin Göçek
21.00
Kasımpaşa-Büyükşehir Belediyespor / Serkan Çınar
21.00
Fenerbahçe-Sivasspor / Mustafa Kamil Abitoğlu

17.08.2009-Pazartesi
21.00 Beşiktaş-Antalyaspor / İlker Meral

0 com

Bir Mucizedir Yaşamak


Milli takım bugün Dünya kupası elemeleri öncesi provasına çıkıyor.4 maçta 4 galibiyet sözü veren Fatih Terim'e mi inanayım grup elemelerindeki takımın performansına mı açıkçası Fatih Hoca'dan affını isteyerek inancımın körelmeye yüztuttuğunu söylemem gerek.Dünya Kupası'nda Türkiye'yi izleyememek çok kötü olacak.Sen git Estonya ile berabere kal, iki İspanya maçından bir puan bile çıkarama, Belçikaya evinde puan ver, sonra da umut dağıt! Mucize bekliyoruz her zamanki gibi! Eşeğimizi sağlam kazığa bağlamayı bir türlü becemedik...
0 com

Spor Günlüğü


16.30 Hoffenheim-Bayern Münih / TRT 3
19.30
Rizespor-Fenerbahçe / Star TV
20.15
Estonya-Brezilya / NTV Spor
21.00
Ukrayna-Türkiye / TRT 1
21.45
Hollanda-İngiltere / Futbol Smart
00.00
Dünya Kupası Elemeleri / Eurosport
00.05
Norveç-İskoçya / TRT 3
01.45
Belarus-Hırvatistan / TRT 3
0 com

Soğuk Algınlığı


94 milyon avroluk bir adamsanız grip olmanız yasaklanmalı yada skill'lerinizi artırıp hastalığa karşı direnç sahibi olabilirsiniz.Portekiz Milli Takım kampına katılmaktan grip olduğu gerekçesiyle affını isteyen Cristiano Ronaldo milli takım antipatisini özenle devam ettiriyor.Taraftarların, performansını milli forma altında yeterince yansıtamadığını düşündüğü ve bu yüzden tavır takındığı Ronaldo kendisini tekrar sevdirmesi için artık daha fazla çaba harcamak zorunda.Ronaldo, üzerindeki Perez gribini uzun müddet taşıyacak, şimdiden vitamine versin kendisini, grip pistir yatak döşek yatırır benden söylemesi.
0 com

127


Paolo Maldini'ye ait olan İtalya milli takım formasını en fazla giyme rekoruna ortak geliyor, Fabio Cannavaro..1997 yılında ilk milli maçına çıkan Cannavaro 12 senede 126 milli maç oynadı.Düşünüyorum da bir insan Maldini'nin rekoruna nasıl erişebilir.Eğer eriştiyse de alkışlamaktan başka çarem yok demektir.

''Böylesine bir istatistik yakalamak fazlasıyla tatmin edici. Ama artık yaşlandığımı hissetmemi sağlıyor"
Cannavaro
0 com

Sütten Ağzı Yanan


Adriano şimdilik avrupa'ya düşünmediğini belirtiyor.Sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan oyuncu sözleşmesi bittikten sonra avrupayı düşündüğünü söylüyor söylüyor da Adriano İnter kafasıyla geri dönerse sözleşmesinin bitmesini beklemeden o değil futbol onu bırakacak.Bir oyuncu bu kadar yetenekli olupta kariyerini neden hiç eder bilemiyorum.Ronaldinho'da aynı fırında pişse de biraz farklı görüyorum ama dikkat etmezse bu isteksizliği devam ederse 2 sene sonrasının Adrianhosu olur çıkar.Bir de bir aralar Recoba vardı ne oldu acaba ona?
0 com

Güle Güle Aykut Abi


80 sonu çocukluğumun bugünle bir bağlantısı daha koptu.Bizimkilerin iyi kalpli katili nur içinde yat.Söyleyecek sözüm yok, üzgünüm gerçekten hem de çok üzgünüm...
0 com

Galatasaray'ın Milli Siperleri



Türkiye : Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Arda Turan, Ayhan Akman
Türkiye Ümit Milli :Aydın Yılmaz, Serkan Kurtuluş
Brezilya : Elano Blumer
Avustralya Milli Takımı : Harry Kewell
Çek Cumhuriyeti : Milan Baros
Demokratik Kongo Cumhuriyeti : Shabani Christophe Nonda

Tobias Linderoth, Mehmet Topal ve Abdulkader Keita'nın da milli oyuncular olduğunu ama ilk ikisinin sakat, diğerinin ise milli maçının olmadığını söylememiz gerek.
0 com

Spor Günlüğü


17:00 NTV Spor Burcu Esmersoy ile Spor Cafe
· 17:15 LigTV Beş Çayı
· 18:15 Eurosp 2 Plaj Futbolu Avrupa Ligi
· 18:15 LigTV 18’in İçinden (C)
· 19:00 Eurosp Eurogoals
· 19:00 LigTV Ana Haber (C)
· 19:30 Eurosp 2 Super League Formula
· 19:30 NTV Spor Spor Merkezi
· 19:45 LigTV Vatandaş Ne Diyor?
· 20:00 LigTV Şansal Büyüka İle Dobra Dobra
· 20:30 NTV Spor Gol
· 20:45 Eurosp 2 Dünya Softball Şampiyonası
· 22:00 Eurosp Kayakla Atlama
· 22:00 LigTV Avrupa’dan Futbol (Almanya)
· 22:30 Eurosp 2 Dünya Motocross Şampiyonası
· 23:00 Eurosp Boks Hafif Ağır Siklet





0 com

Fellaini'nin Hayvan Sevgisi


Ben Fellaini'nin kuş beslediğine inanıyorum.Hatta bir kuşun aile oluşturabilecek bir ortama sahip olması için elinden geleni yapıyor.Saçlar'ın arasından herşey çıkabilir dikkat derim.Bir zamanlar Valderrama vardı Kolombiya milli takımında oynuyordu.O zamanlar atari salonlarına gittiğimizde futbol oyunlarında kendisini dikkatle izlerdim pek benzetemezlerdi haliyle ama diğerlerinden farklı olduğu aşikardı.Ayrıca belirtmek isterimki o oyunda favori oyuncum Meksika'lı Sanchez'di.Bu sebepten Fellaini'ye kuş besliyor diyebiliyor isek Valderrama için hayvanat bahçesi sahibi diyebilirdik.
0 com

Daniel Jarque'nin Anısına


Cornella stadının açılışı yeni sezon öncesi Espanyol'a pek uğur getirmedi.Takım kaptanları Daniel Jarque'yi kaybettiler.Taraftarlarda onu anmak için yeni stadlarındaydılar.Onların inandığı bir şey var ki: Daniel Jarque sahadaki yerini her zaman alacak.
0 com

Yolcudur Abbas


Rijkaard zincirin zayıf halkalarını belirledi.Serkan Çalık, Mehmet Güven, Alparslan Erdem, Aykut Erçetin, Yaser Yıldız ilk gönderilecek isimler.39 kişilik kadro çok şişmişti.Bu kardodan Volkan Yaman da ayrılabilir diyeceğim ama sol bek sıkıntısının yaşanabilme ihtimali, Alparslan'ın gözden çıkarılması ve o bölgeye transfer düşünülmemesi Volkan Yaman'ın şimdilik takımda kalacağının sinyallerini veriyor.
1 com

Advocaat Out!


Zenit uzun zamandır beklenilen kararını açıkladı, Advocaat'ı görevinden aldı.Kulüpten yapılan açıklamada Advocaat'ın Belçika Milli takımını seçmesiyle başlayan süreçte takımın istikrarsız durumu ve alınan mağlubiyetlerin taraftarlar üzerindeki endişeyi arttırdığı ,yönetim olarak huzursuz olunduğunu bu sebepten dolayı Hollandalı teknik adamın görevine son verildiği belirtildi.
0 com

WTA Los Angeles


Flavia Pennetta, Samantha Stosur 6-4 ve 6-3'lük setlerle yenerek WTA Los Angeles ayağını şampiyon olarak tamamladı.Pennetta'nın daha önce WTA teklerde 6 şampiyonluğu vardı.9 Şubat 2009 itibariyle kariyerinin en yüksek sıralamasına(11.) ulaşan İtalyan raket bu turnuvada yarı finalde Maria Sharapova'yı da elemeyi başarmıştı.
1 com

Büyük Düşler


Eto'o ne düşünüyor acaba? Barcelona'daki arkadaşlarını mı? Barcelona'daki yaşamını mı? Ben, içinde Barcelona olan bir düş gördüğünü varsayıyorum.İnter forması her ne kadar üzerindeyse de bence o hala bir Barcelona'lı.
0 com

Özgür Olmak vs. Özgürlüğü Hissetmek


Leman gölü üzerinde 1300 metre yükseklikten kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz.Harika ama ben yapar mıyım? Zor tabi.O konuda cesaretli olduğumu söyleyemeyeceğim.Ama J.Christoffe 'de sanırım cesaretten daha ötesi var..
0 com

Geçmiş Olsun Keita


Gaziantep maçının ilk yarısında bir çarpışma sonucu yerde kalan Keita'nın dili soluk borusunu tıkadığı için bir süre yerde hareketsiz kaldı.Daha sonra nefessiz kaldığını arkadaşlarına bildirmek için kıvrandığı için mi bilinmez futbolcular aşırı heyecan yaptılar(ki ben de yaptım).Bu görüntü daha önce yaşanan bir çok vakayı hafızalarımıza getirdi.Daha dün Espanyol kaptanının kamplarındaki otel odasında hayatını kaybettiği haberi hepimizi üzmüşken bir de bu olayın yaşanması futbolseverlerin tabiri caizse yüreklerini ağızlarına getirdi.Sıcak futbolcuları yoruyor aşırı su kaybı vücuttaki direci azaltıyor.Umarım hiçbir futbolcu yada sporcu daha önce Meduna'nın, Foe'nin yaşadığı acıyı yaşamazlar.Geçmiş olsun Keita.
0 com

Mum Işığı


Lig maçları bundan sonra mum ışığında oynansın hem enerji tasarrufu sağlanır hem geniş alana yayılabilecek kötü futboldan gözlerimizi karanlık vasıtasıyla korumuş oluruz.Süper Lig'de oynanan Denizlispor-Fenerbahçe karşılaşmasında 40 dakika elektrik kesintisi yaşandı.Pazar günü başlayan karşılaşma Pazartesiye sarkarak lig tarihinin tozlu sayfalarına virgülü basmakta gecikmedi.Bu arada blog'u sonlandıracaktım, vazgeçtim.Çok ayran gönüllüyüm çoook...
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.