0 com

Bundanoon


Avustralya'nın güneyindeki 2 bin 500 nüfuslu Bundanoon kasabası ilginç bir uygulamayla adını duyurdu.

Kasabalıların katıldığı bir oylama sonucunda pet şişe içinde su satışları yasaklandı.

Kararın alınmasında bir şirketin bölge kaynak sularını şişeleyip satma girişiminin etkili olduğu belirtiliyor.

Yasak çerçevesinde marketlerden pet su şişeleri kaldırılırken restoran ve kafelerde cam şişe ve sürahilere dönüldü. Kasabanın değişik noktalarına da çeşmeler yaptırılacak.

Bir litrelik suyun üretimi sırasında doğaya salınan karbon, bir litre çeşme suyunun musluklara gelmesi sırasında ortaya çıkandan 600 kat daha fazla.

Pet şişeler doğada iki bin yıl süreyle yok olmuyor. Her yıl 10 milyar plastik şişenin doğaya atıldığını düşündüğümüzde ortaya korkunç bir rakam çıkıyor.Buradan Bundanoon kasabası sakinlerine kucak dolusu sevgiler.

0 com

Benzema Bernabeu Yolunda


Beklenen karşılama bugün.Benzema sağlık kontrolünden geçti.Kaka (50.000) ve Albiol (8000) Cristiano Ronaldo (85000) ile 143000 kişiyi ağırlayan Bernabeu bu akşam Karim Benzema'yı tahmini 30.000 kişi ile bağrına basacak.Bugün Bernabeu'dan bir yıldız daha geçecek ve bizler de koltuklarımıza kurulup izlemenin keyfini süreceğiz.
0 com

Greenpeace Eylemleri #1


Dünyanın en güçlü ülkelerinin liderleri İtalya’da bir araya gelirken 100’den fazla Greenpeace eylemcisi ülkenin dört kömürlü termik santralini bloke etti. Eylemciler, G8 ülkelerinin devlet ve hükümet başkanlarına iklim değişikliği konusunda liderlik yapmaları çağrısında bulundu.Santrallerin bacalarına tırmanan Greenpeace eylemcileri, G8 zirvesi için İtalya’da bulunan liderleri Kopenhag İklim Zirvesi öncesinde harekete geçmeye çağırdı. Eylemciler arasında Türkiye’den de 6 kişi bulunuyor. Türk eylemciler şu anda Porte Tolle’deki termik santralin bacasında eyleme devam ediyorlar.

devamı.
0 com

Asenjo Atletico Madrid'de


İspanyol 21 Yaş Altı Milli Takımı’nın da kalesini koruyan 20 yaşındaki file bekçisi, kırmızı-beyazlıların yeni sezondaki en büyük umudu olacak. Real Valladolid kalesinde gösterdiği performansla dikkat çeken Asenjo için 5.5 milyon avro bonservis ücreti ödeyecek olan Madrid temsilcisi, ayrıca Diego Costa’yı bir yıllığına kiraladı.
0 com

Güney Afrika Grev'de


Güney Afrika'nın ev sahipliği yapacağı 2010 Dünya Kupası için inşa edilen statlarda çalışan işçiler, 2 gündür grevde.İnşaat işçilerinin bağlı olduğu sendikanın sözcüsü Lesiba Seshoka'nın, %13 zam isteyen işçiler, işverenin %10,4 zam önermesi üzerine greve gitti.İki gündür iş bırakan işçiler ile uzlaşı sağlanamaması halinde, grevin uzayıp, kupa hazırlıklarının sekteye uğrayacağını belirten Seshoka, bu sorunun çözümü için organizasyon komitesi ile sendika temsilcilerinin sürekli müzakere halinde olduğunu söyledi.
0 com

Transfer Goncaları


Liverpool Cambiasso ile ilgileniyor.15 milyon avro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü Cambiasso'nun kendisine de yıllık 5 milyon avro önerdi.Robin Van Persie Arsenalle sözleşmesini uzattı.Carlos Tevez için Chelsea'de devrede.Abramovich imzalı transfer girişimi için Man City'nin teklifi daha cazip.Everton Belçikalı orta saha oyuncusu Steven Defour için Standart Liege'e 9 Milyon avro önerdi.Liege ise Everton'ın düdüğü çalabilmesi için 4 milyon avro daha vermesi gerektiğinde hemfikir. Fiorentina Arsenal arasında Melo&Eboue takası gerçekleşebilir.Manchester United Obertan transferi için yoğun çaba harcıyor.Galatasaray Bordeaux maçında izlemiştim ilk defa Obertan'ı harika bir geleceği olduğundan şüphem yoktu ama bir türlü istenilen düzeye gelemedi.Real'de Huntelaar gemiyi ilk terkedenlerden olacak.Didier Zokora için Sevilla devrede, Tottenham Sevilla'nın önerdiği rakamı düşük buldu.Anlaşmak üzere oldukları biliniyor.
0 com

İlgililer için Futbolcu Resmi Web Siteleri


Afonso Alves
http://www.alvesofficial.com/

Ryan Babel
www.babelofficial.com

Michael Ballack
http://www.michael-ballack.com/?101A1A2A100

Diego
http://www2.diego10.com.br/en/

Didier Drogba
www.didierdrogba.com

Michael Essien
www.michaelessiengh.com

Luis Fabiano
http://www.fabianoofficial.com/

Cesc Fabregas
http://www.cescfabregassoler.com/

William Gallas
http://www.williamgallas.net/en/index.asp

Owen Hargreaves
www.owenhargreaves.de

Andres Iniesta
http://www.andresiniesta.es/index_eng.html

Stephen Ireland
www.stephenireland.com

Mehdi Mahdavikia
http://www.mahdavikia.de/?111A0A2

Michael Owen
www.michaelowen.com

Carlos Puyol
http://www.carles5puyol.com/

Ronaldinho
http://www.ronaldinhogaucho.com/

Giuseppi Rossi
http://www.giusepperossi.com/pages/index_uk.html

Roque Santa Cruz
http://www.roquesantacruz.com.py/enlang/default.aspx

Andriy Schevchenko
www.sheva7.com

Clarence Seedorf
www.seedorf.com

Wesley Sneijder
www.sneijderofficial.com

Luca Toni
http://www.lucatoni.com/

Fernando Torres
www.fernando9torres.com

Rafael Van der Vaart
www.vandervaartofficial.com

Namanja Vidic
www.nemanjavidic.com

David Villa
http://www.davidvilla7.com/index.php?idioma=2

Shaun Wright-Phillips
www.clubswp.com
0 com

2009/2010 Süper Lig Fikstürü


1.Hafta

(7-9 Ağustos)

  • Gaziantepspor-Galatasaray
  • Antalyaspor-Ankaraspor
  • İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş
  • Gençlerbirliği-Kayserispor
  • Bursaspor-Kasımpaşa
  • Manisaspor-Eskişehirspor
  • Diyarbakırspor-Ankaragücü
  • Sivasspor-Trabzonspor
  • Denizlispor-Fenerbahçe

DERBİ TARİHLERİ
  • 5.HAFTA(11-13) Eylül GALATASARAY-BEŞİKTAŞ
  • 9.HAFTA(16-18 Ekim) GALATASARAY-TRABZONSPOR
  • 10.HAFTA(23-25 Ekim) FENERBAHÇE-GALATASARAY
  • 12.HAFTA(6-8 Kasım) TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ
  • 13.HAFTA(20-22 Kasım) BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE
  • 17.HAFTA(18-20 Aralık) TRABZONSPOR-FENERBAHÇE
Trabzonspor 2 sezondur Fenerbahçe'yle sezonu kapatıyordu bu sezon tuz biber oldu bir sonraki sezon için Ts-Fb maçları öncelikle yazılsın diğerleri karıştırılsın derim.
1 com

Cristiano Ronaldo Bernabeu'da



Geceyi merak edenler için..
0 com

CR9 Sahne Alıyor



Bu akşam 80 bin kişiyi bekliyor Santiago Bernabeu.Cristiano Ronaldo için haftalar öncesinden organizasyona girişildi.Kulübün resmi sitesine göre, 200 uluslararası medya kuruluşu törene davet edildi.L'Equipe, A Bola, The Independent gibi gazeteler ve TV Kuwait, Chilevision ve BBC gibi televizyon kanalları töreni izleyecek.TSİ 22:00'de başlayacak görsel şölen Perez saltanatının şaşalı bir sünnet düğününü bizlere resmedecek.
1 com

Franck Ribery



Anlaşılan Franck Ribery Real Madrid için ağzıyla kuş tutmaya çalışıyor.Yetenekli olduğunu ispatlamak için daha başka ne yapabilir ki.Bir video müzik klibinde oynayarak stresini bir nebze atmışa benziyor.
0 com

Bir Efsaneye tanıklık etmek


Amerikalı efsane tenisçi Pete Sampras'ın 14 Grand Slam zaferi rekorunu kırıldı.Kendisinden hoşlanmasam da Sezar'ın hakkını Sezar'a iade ediyorum.15 Grand Slam zaferiyle O artık bir efsane ...

Roger Federer'in Grand Slam şampiyonlukları:

Avustralya Açık
2004, 2006, 2007 yılları şampiyonu

Fransa Açık
2009 şampiyonu

Wimbledon
2003, 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2009 yılları şampiyonu

Amerika Açık
2004, 2005, 2006, 2007, 2008 yılları şampiyonu

1 com

'Yeşil savaşçı'



2007 yılında Amazon nehri İkatu Xingu’nun ve etrafındaki yağmur ormanlarının korunmasını amaçlayan projeye büyük kaynak yaratan, geçen yıl da ülkemizde “Sonsuz değil” sloganıyla duyurulan G2B kampanyasıyla suyun önemine dikkat çeken Bündchen’in bu yıl destek verdiği kampanya, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Atlantik Ormanları’nın kurtarılmasını hedefliyor. Projeyi tüm dünyaya tanıtmak için yoğun çaba harcadığını söyleyen Bündchen, “Terliklerimden satın aldığınızda bu kampanyaya destek olduğunuz için kendinizi çok iyi hissedeceksiniz” diyor.
2 com

En Çok Kazanan İlk 10


  • Tiger Woods(Golf) - 111,9 milyon dolar
  • Oscar De La Hoya(Boks) - 55 milyon dolar
  • Phil Mickelson(Golf) -51,2 milyon dolar
  • Shaquille O’Neal (Basketbol) - 35 milyon dolar
  • Kobe Braynt (Basketbol) - 33 milyon dolar
  • LeBron James(Basketbol) - 30,8 milyon dolar
  • Kevin Garnett(Basketbol) - 29 milyon dolar
  • Derek Jeter (Beyzbol) - 29 milyon dolar
  • Alex Rodriguez(Beyzbol) - 28 milyon dolar
  • Dale Earnhart Jr.(Otomobil sporları) -27,1 dolar
****

Futbol'un neden sıralamada olmadığına şaşırmamak gerek , zira parayı kimlerin kazandığı belli.
0 com

Ribery


Ribery kendisine uzatılan mikrofona tükürerek ne biçim mikrofon lan bu dedi.Agresif tavırları yüzünden arkadaş edinmekte zorlanan Ribery: çok da umrumdaydınız evde cillop gibi playstation var gider oynarım gülerim eğlenirim kimsiniz lan siz gibi bir çıkış yapacak oldu sonra lan aslında çok yalnızım agresifliğim bu yüzden der demez bastı kahkahayı ; şaka yaptım olm şaka şimdi gidin dedi gittik.
1 com

Ronaldo & Platini


Michel Platini: ''Fahiş transfer ücretlerine bir son verilsin. Bir futbolcuya nasıl 90 milyon Avro harcanır, aklım almıyor.''

Ronaldo: ''Herkesin fikrine saygım var, ancak onlarla aynı fikirde değilim. Real Madrid bu kadar fazla para ödüyorsa bu, beni istedikleri ve bu parayı hak ettiğimi düşündükleri içindir. İyi oynamak için elimden gelenin en iyisi yapacak ve bana bu parayı ödemekle doğru bir karar verdiklerini göstereceğim''
0 com

3.Kez Serena


14.17 milyon Euro ödüllü 127. Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek bayanlarda ABD'li Serena Williams, kızkardeşi Venüs'ü mağlup ederek 3. defa Wimbledon şampiyonu oldu.Williams kardeşlerin bu hegemonyası insanı bıktırıp usandırarak canından bezdiriyor.Hadi Venüs'ü geçtim de o Serena Williams nedir ya bence bayanlar klasmanı da kendi içinde kategorilendirilmeli.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.