0 com

Futbol Günlüğü


5 Eylül Cumartesi

16.00 Boluspor-Kocaelispor / D Spor
18.00
Ermenistan-Bosna Hersek / Spormax
18.00
Fransa-Almanya / D Spor

19.30 İngiltere-Slovenya / NTV Spor

20.00 Türkiye-Polonya / D Spor
21.00
Türkiye-Estonya / ATV
21.00
Danimarka-Portekiz / Futbol Smart
21.30
Slovakya-Çek Cumhuriyeti / TRT 3
21.45
Almanya-Güney Afrika / Kanal a
22.00
Fransa-Romanya / Euro Futbol
23.00
İspanya-Belçika / Futbol Smart
00.30
Palmeiras-Barueri / Spormax

03.30 Arjantin-Brezilya / NTV
0 com

Doymak Bilmedi


Yelena İsinbayeva'nın 'Altın' elementi dışındaki tüm elementlere alerjisi var sanırım.Bu ne ya her yarışmada altın altın :) İnsan bir kaç gümüş ne bileyim bronz vs bulundurmak ister( Bir insan neden bronz bulundurmak istesin ki , laf işte ) Hayır bir de külçe alıyor doyumsuz insan...
0 com

O'nun Vedası


Efsane Yorke-Cole ikilisini bilen bilir.Benim için bu ikili Laurel ve Hardy'den, Tango ve Cash'den ne bileyim Metin Akpınar ve Zeki Alasya ikilisinden daha bir ikili gibi gelmiştir her zaman.Manchester United ile Fifa 2000'de Yorke-Cole ikilisi sayesinde rakip defans hattını seme tavuklara çevirirdim.1999 yılındaki Şampiyonlar Ligi Finali izleyen herkesin belleğinde geri dönüşüm kutusuna gitmeyecek şekilde sabitlenmiştir.Son yıllarda futbolu bırakma kararı furyasına Dwight Yorke'ta katkıda bulunmak istemiş olacak ki kararını geciktirmeden açıkladı.

İnsanların benim futbolum hakkında olumlu düşüncelere sahip olduğunu ve onları mutlu ettiğimi düşünmelerini isterim. Roy Keane, Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham ve Peter Schmeichel ve Alex Ferguson gibi efsane isimlerle çalışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım.Küçük bir Karayip adasında doğmuş bir çocuğun hayalini kurduğu her şeye sahip oldum. Dünya Kupası’nda mücadele etmek ve sayısız kupa kazanmak harikaydı"

Geçmişimle olan köprünün futbol ayağından bir yıldız daha eksildi.Hoşça kal Cole'un York'u Hoşça kal ...
0 com

Green Peace #Akdeniz


Greenpeace’in dünya denizlerinin %40’ının deniz rezervi ilan edilmesi için sürdürdüğü kampanya dahilinde, Akdeniz’in açıklarında ve Türkiye karasuları kıyısal alanlarında tam korumalı geniş ölçekli deniz rezervleri ağı oluşturulması önerisini destekliyorum.

Denizlerimiz geleceğimizdir. Geleceğimizi korumak için ilgili tüm yetkili bakanlıkları bu konuda acilen çalışma başlatmaya ve denizlerimizi korumaya çağırıyorum.”

diyorsan, buradan
0 com

Skhizein


İzleyen mutlaka olmuştur, izleyemeyenler için bir kez daha ...

0 com

Pique'nin Tırtıklı Dünyası



"Real Madrid yıllardır benimle ilgileniyor. Ancak, ben Barcelona'nın futbolcusuyum ve kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum"


Ben Pique'ye inanıyorum, Perez o kadar para harcadı ki transfere yakacak odun almak için bile parası kalmadı!Kış öncesi; Pique'de bundan bahsetmiş , üstüne gitmeyin odun olmak kolay olmasa gerek!
0 com

Yapma Bana Numara


FIFA, Lens'ta forma giyen Gael Kakuta'nın sözleşmesi devam ederken 2007 yılında Chelsea'ye imza atması ve bunu İngiliz kulübünün zorlamasıyla yaptığı için cezaya gerek gördü.Chelsea'nin önümüzdeki iki transfer dönemi boyunca kadrosuna yeni oyuncu katmasını yasakladı.Bu işte Abramovich'in parmağı var arkadaşlar yapmayın etmeyin, parası bitti bu 'boyzone delikanlısı' nın. Fifa'ya sesleniyorum kaç para aldınız üleynnn kaç paraya sattınız futbolun onurunu he söyleyin kaç paraya..öhm öhmm neyse, Abramovich gözüm üstünde bayrama yanındayım.
0 com

Nano'layacağız Hepinizi


Galatasaray Spor Kulübü ve Nano Girişim Ltd. Şti. arasında imzalanan anlaşma ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ve Ali Sami Yen Stadı’nda Nano Teknoloji uygulanmaya devam ediyor.90 günde bir uygulaması yapılan BioShield, uzun süreli anti-bakteriyel koruma sağlarken, bakterilere karşı fiziksel koruma sağlayan teknolojisi sayesinde dirençli mikropların ve biofilm tabakalarının da oluşumunu engelliyor. Ayrıca antrenman formalarına ve havlulara da uygulanabilenBioShield futbolcuların antrenmanlarda giydikleri formaların ve kullandıkları havluların da hijyenik kalmasına yardımcı oluyor. Bu sayede Galatasaraylı futbolcuların her noktada tehlikeli enfeksiyonlardan korunması sağlanıyor.Galatasaray'ın artık Nano teknolojisi var ona göre, artistliğinizin levelini belirleyin öyle gelin.Florya'dan her an bir Hulk çıkabilir.İçerde zaten yılların İvan Draga'sı var tanımaz kimseyi, kimlik gösterip öyle girin.Bir de birisi Allah rızası için şu ayakkabıları düzene soksun nedir yahu bu dağınıklık.
0 com

İdrarını Çok Sevdim


Başlık iğrenç kabul ediyorum.Ama bi dinleyin.Fb Ülker ile Efes Pilsen final serisinin 5. maçından sonra yapılan testlerde WADA'nın yasaklı maddelerinden ''cathene'' Kerem Gönlüm'ün idrar'ında çıktı.Buna çok sinirlenen Wada yetkilileri Kerem Gönlüm'e bu kadar pozitif olmaması konusunda uyarı çaktılar.Ama Kerem bu tabi dinler mi WADA'yı! hep güleç yüzlü oldu hep bir pozitiflik saçtı etrafına.Bugün bir haber geldi uzaklardan, Köln'deki labaratuarlar'da Kerem Gönlüm'ün idrarını biri içmiş yanlışlıkla, bi daha göndersin demişler.Kerem'de diretince ayar vermişler pozitifsin sen felan diye azarlamışlar şimdi oynayamıyor yazık.
1 com

1 Soru 1 Cevap

Ercan Taner : “Tabata Besiktaş'a ne getirir?”

Sergen Yalçın : “Tabata Besiktaş'a ancak baklava getirir”

1 com

Aileye Mahsustur


Hollanda'lı sporseverlerin, maçları ailece izleme olayında gayet ciddi olduklarını görüyoruz.Bizde de statlarda bu şekilde bir bölüm ayrılabilir mi bilemiyorum son olarak bütün bebekler birbirine mi benziyor ne?
0 com

Güne Kötü Başlamak İçin


Ana İvanovic'in elendiğini bilmek, öyle uyanmak ...
0 com

Bir Çavuş Vak'asıdır


Bursaspor'un transferin son gününde gerçekleşmeyen Amerika'lı sol bek transferini yazayım dedim.Futbolcu Bursa'ya geliyor, basına tanıtılıyor fakat futbolcunun menajeri pek bi cevval pek bi atılgan çıkmış olacak ki iş uzadıkça uzamış.Tabi son dakika işlerini milletçe örf adet saydığımızdan olacak Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce'ın transferi mevsimsel bir döngü içerisinde kaybolmanın eşiğine geliyor.Umarım yedirip içirmişlerdir adamı bir Bursa turu yaptırmadan göndermesinler, yakışmaz bize...Kısaca “Garp kafasıyla otomobil yaptık, ama şark kafasıyla benzin koymasını unuttuk” diyerek olayla aslında bir bağ kuramadığım fakat güzel söz lan bu dediğim bir sözle bitirdim.İyi de ettim.
1 com

Frank Rijkaard Röportajı


Radikal Gazetesi spor yazarı Bağış Erten, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi dergisi TamSaha adına Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard ile röportaj gerçekleştirdi.

Röportajı merak edenler için buyrun ..
2 com

Puyol'u Anlamak


Barcelona Puyol'un sözleşmesini uzatmak için yoğun çaba harcıyor.La Porta'nın "Puyol'un menajeriyle bir görüşme yaptık ve bazı konularda anlaşmaya vardık gibi. Sonuçta o bizim kaptanımızı ve onsuz yola devam etmek istemiyoruz. Hem biz hem de teknik direktörümüz Pep Guardiola onu takımda istiyor" şeklindeki açıklamaları alışılagelmişin habercisinden öte değil.Puyol bana göre Barcelona için zaaftır.Hem ağır hem de oyun stili itibari ile futbolu 10 yıl geriden takip ediyor.Bir de yılın karmasına seçmiyorlar mı işte o zaman deliriyorum.Eskiden belki iyi oyuncu olabilir ama şişirilen bir oyuncu, ötesi yok.Güzelce oturup bir maçını izleyin ne demek istediğimi göreceksiniz.Şimdi tutup sen yılların futbolcusuna laf mı ediyorsun efendi tarzında bakılmasını da istemem.Ne demek istediğim ortadadır.Saçlarını kestirsin bir de öyle izleyelim kendisini!
0 com

Messi


"Biz de çok iyi bir takımız, bence Brezilya'yı rahatlıkla yeneriz"
Messi

Güney Amerika takımlarından hazzetmem.Eğer bir taraf olmam gerekse bu Arjantin olmaz.Kaka için en azından Brezilya'nın kazanmasını isterim.
0 com

Umut!


Afrika için son çırpınışlarımız.Kim ne derse desin son Avrupa Şampiyonası'yla birlikte futbolun mucizesine bünyelerimiz yeterince aşina.Ama ben umudumun iyice zayıfladığını hissediyorum.Bu saatten sonra umudumun azalmasına bir şey yapamayacağım ama en azından yok olmasına da izin vermeyeceğimin sözünü verebilirim.İnanmak başarmanın yarısı mı göreceğiz! Atı olanın Üsküdar'ı geçtiği haberini almaktan korkuyorum açıkçası.Bir bakıma sürülmüş eşeğin davasını yapıyoruz.Bosna'ya çamur atmanın manası yok.Sen git Estonya ile berabere kal , Belçika'ya evinde puan ver, İspanya ile yapılan iki maçtan da yerin dibiyle dönelim sonra git Bosna'yı geçicem diye emzik ver milletin ağzına.Artık geçemezsek kim kime ne verir bilemem.Tükenmek ya da Tükenmemek işte asıl mesele bu.Biraz umutsuz oldu ama olsun ben böyle seviyorum.
4 com

Yumurtanın Uca Dayandığı An


Ufuk Ceylan, Mehmet Güven+Yaser Yıldız+Orkun Uşak karşılığında Galatasaray'la 5 yıllık anlaşma imzaladı.Necati Ateş Antalyaspor'a imza attı.Alparslan Erdem Kayserispor'a 1 sene kiralandı.Kadro şişkinliği azaltıldı bizlerde rahat bir nefes aldık.Sonunda transfer dönemi bitti nefes alışverişlerim düzene girdi.00.00'a daha var, o zaman gelsin tekrar editlerim post'u..
0 com

Geçtiğimiz Hafta Futbol Ekranı #Reytingler


  1. Stadyum / TRT 1
  2. Tele Lig / TRT 1
  3. Spor Gündemi / Kanal D
  4. Stadyum (Özet) / TRT 1
  5. Star Spor / Star TV
  6. Tele Lig (Özel) / TRT 1
  7. Spor Sayfası / Show TV
  8. Fox Futbol Pazarı / Fox TV
  9. Maça Doğru / Fox TV
  10. Fox Futbol (Başlıyor) / Fox TV
  11. Fox Futbol Pazarı (Özel) / Fox TV
  12. Sporda Bugün / Samanyolu TV
  13. Formula 1 / TRT 1
  14. Fox Futbol Pazarı (Süper Lig Özet) / Fox TV
0 com

Spor Günlüğü


1 Eylül Salı
Ntvspor - 15:10 - 16:00
Ntvspor - 18:10 - 19:00
Ntvspor - 19:00 - 20:00

02 Eylül Çarşamba
22:10 San Lorenzo-Estudiantes / NTVSpor

04 Eylül Cuma
02:10 Boca Juniors-Newell's Old Boys / NTVSpor

05 Eylül Cumartesi
19:30 İngiltere-Slovenya / NTVSpor
21:00 Danimarka-Portekiz / Futbol Smart
21:00 Türkiye-Estonya / ATV & ATV Avrupa
21:30 Slovakya-Çek Cumhuriyeti / TRT 3
22:00 Fransa-Romanya / Euro Futbol
23:00 İspanya-Belçika / Futbol Smart

06 Eylül Pazar
03:30 Arjantin-Brezilya / NTV
Bank Asya Birinci Lig 3. Hafta Maçları / D Spor
0 com

Marsel: Tam yol ileri


Daha önce Marsel'in başarısından bahsetmiştik ama Marsel'in durmaya niyeti yok gibi.Marsel İlhan Us Open'da ikinci tura yükselerek bizleri mutlu etti ama bu mutluluğu daha çok insanın paylaşmasına izin vermeyen sözde spor kanallarını buradan kınıyorum.Ulan bu maçı vermeyeceksiniz de hangi maçı vereceksiniz? Gelelim maça; Belçikalı rakibi Christophe Rochus karşısında ilk seti 3-6 kaybetmesine rağmen ikinci sette aynı skorla rakibini 6-3 sürklase etmeyi başardı.Üçüncü seti 3-6 kaybederek hevesimizi kursağımıza yapıştırdı adeta ilhan.Dördüncü seti kalbi olan izlemesin mode on 7-5 ile geçti Marsel, bizleri de kalbimizle beraber bıraktı sağolsun:). Son settede hop oturup hop kalktık yine, bu seti de 7-5 ile geçmesini bildi Marsel.İkinci turda kendisine sonsuz başarılar diliyorum.Tüm iyi dileklerimiz seninle Marsel.
0 com

Caner Erkin Galatasaray'da


Satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralandı Caner.Günler öncesinden konuşuluyordu bu transferin olacağı ve birlikte bir transfer daha vardı ama o transfer çok dallandı budaklandı.Yalan rüzgarına döndü ortalık.Her neyse Caner Erkin Galatasaray için kadro rotasyonunda nos yapabilecek bir oyuncudur.Hayırlı olmasını dilerim.
0 com

Futbol bazen her şeydir


Almanya Hamburg Brunsbuettel'de, Elbe Nehri yakınlarında düzenlenen "Wattoluempiade" Çamur Olimpiyatları'ndan bir kare.
0 com

Uğur Meleke'nin Sitemi


İngiltere Ligi maçlarına “orijinal lisan” seçeneğini eklediği için Digitürk yetkililerine çok teşekkürler öncelikle. Bizim spikerler, yorumcular da mükemmeller; ama imkân varsa ara ara bir müsabakayı orijinal dilinde izleme fırsatı da güzel bir şey.

Geçen gün Murat Kosova ile konuşurken Digitürk’ten bir ricamız olduğunu daha fark ettik, o da şu: “İngiltere Ligi maçlarını izlerken alttan bazen iki bant birden geçiyor, biri haberler, biri de iddaa sonuçları… Tamam 78’inci kanalda böyle bir ihtiyaç/zorunluluk olabilir, ama bari 378’deki HD yayında o bantlar geçmese ve ekranın neredeyse 5’te biri kapanmasa”

Zaten tüketiciler Digitürk’ü izlemek için bir bedel ödüyorlar. Spormax’i izlemek için ekstra bir ücret daha ekleniyor. Spormax’i HD izlemek için son bir bedel daha… Sanırım bütün bunları ödeyenlerin İngiltere Ligi’ni tam ekran izleme şansı olmalı. Gözler aşağıdaki haberlere ve Malezya beşinci ligi sonuçlarına takılmadan…
0 com

Bal kokan hareketler bunlar



Bal, balık ne derseniz deyiverin birilerinin balı tuttu yine yeni yeniden.... Neyse yorum yapmayacağım...
0 com

30 Ağustos Kutlu Olsun


''...Efendiler, 26/27 Ağustos günlerinde, yani iki gün içinde, düşmanın Karahisar'ın güneyinde 50 ve doğusunda 20,30 kilometre uzunluğundaki müstahkem cephelerini düşürdük. Yenilen düşman ordusunun bütün kuvvetlerini, 30 Ağustos'a kadar Aslıhanlar yöresinde kuşattık. 30 Ağustosta yaptığımız savaş sonunda düşmanın ana kuvvetlerini yok ettik ve esir aldık. Düşman ordusunun başkomutanlığını yapan General Trikopis de esirler arasına girdi. Demek ki, tasarladığımız kesin sonuç, beş günde alınmış oldu. 31 Ağustos 1922 günü ordularımız ana kuvvetleriyle İzmir'e doğru yol alırken diğer birlikleriyle de düşmanın Eskişehir'in kuzeyinde bulunan kuvvetlerini yenmek üzere ilerliyorlardı.

Doğrudan doğruya bana gönderilen bir telsiz telgrafta da İzmir'deki İtilaf Devletleri konsoloslarına benimle görüşmelerde bulunma yetkisinin verildiği bildirilerek, onlarla hangi gün ve nerede buluşabileceğim soruluyordu. Buna verdiğim cevapta da 9 Eylül 1922'de Kemalpaşa'da görüşebileceğimizi bildirmiştim. Gerçekten de söz verdiğim gün, ben Kemalpaşa'da bulundum. Fakat görüşme isteyenler orada değildi. Çünkü ordularımız, İzmir Rıhtımında ilk verdiğim hedefe, Akdeniz'e ulaşmış bulunuyorlardı

Saygıdeğer efendiler,

Afyonkarahisar-Dumlupınar Meydan Muharebesini ve ondan sonra düşman ordusunu tamamiyle yok eden veya esir eden ve kılıç artıklarını Akdeniz'e, Marmara'ya döken harekatımızı açıklayıcı ve vasıflandırıcı söz söylemeyi gereksiz sayarım.

Her safhasıyla düşünülmüş, hazırlanmış, idare edilmiş ve zaferle sonuçlandırılmış olan bu harekat Türk ordusunun, Türk subay ve komuta heyetinin yüksek kudret ve kahramanlığını tarihe bir kere daha geçiren muazzam bir eserdir.

Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir abidesidir. Bu eseri yaratan bir milletin evladı, bir ordunun başkomutanı olduğumdan, mutluluk ve bahtiyarlığım sonsuzdur.''
Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal gibi bir dehanın milletimize bahşedilmesi ne büyük mutluluktur.Bu millet bu topraklar Mustafa Kemal'e minnet ve şükran borçludur.Ruhu Şad olsun..

0 com

Teşekkürler Marsel


Marsel İlhan 46 yıl aradan sonra ABD Açık'ta raket sallayacak ikinci sporcumuz oldu.New York'taki eleme turnuvasında önce Ryan Harrison'u ardından Fransız De Chaunac'ı yenmeyi başaran milli tenisçimiz, 3. turda ise Brezilyalı rakibi Ricardo Mello'nun karşısına çıktı. Marsel İlhan bir saat 8 dakika süren karşılaşmada dünya sıralamasında 187. sırada bulunan rakibi karşısında 6-4 ve 6-2'lik setlerde maçı 2-0 kazanarak önemli bir zafere ulaştı.Daha önce Nazmi Bari, 1959 senesi Wimbeldon’da, çimen kortta başarılı olup klasifikasyona girdikten sonra 1963’de Amerika Açık Tenis Turnuvası’nda müsabakalara direkt olarak katılma hakkına sahip olan ilk Türk tenisçisi ünvanını aldı.Bugünkü başarısından dolayı Marsel'e teşekkür etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Umarım bir Grand Slam Turnuvası'nda en azından çeyrek final görebilen bir Türk tenisçimiz olur.
0 com

Milan Tornadan geçti


Herkesin bu sezon ne köy ne kasaba umurlarından sonra bile çıkmadık Milan'dan umut kesilmez ümidiyle bekliyordum.Ama 4-0 ağır oldu, hakaret oldu, ezme oldu çemen oldu, oldu da oldu....Nefesim yetmez 4-0'a! Mourinho verdi ayarı tabir-i caizse.Ama ben Milan'dan hala ümitliyim!
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.