4 com

Adriano Steele


Adriano Leite Ribeiro diğer adıyla sorun insan yine antremana çıkmamış.Yalnızca Flamengolu taraftarlar için değil tüm futbol alemi için ömür törpüsüdür kendileri.Kısacası Lexington Steele tadında bir adam olmuş Adriano aman bizden uzak dursun.
0 com

Çoban Salata


Manchester United Owen, İbrahimoviç ve Aguero arasında kararsız.Owen diğerlerine nazaran daha zayıf bir ihtimal gibi duruyor.Owen seme tavuk gibi dolanıyor ortalıkta, alıcısı çıkmaz.Atletico Madrid başkaı Enrique Cerezo , Pirlo'yu görüp beğenmiş.Milan başkanı Galliani'nin evine çiçek gönderip istemeye gidecekleri haberi yollamış.Galliani çok sinirlenmiş bu duruma.Pirlo'nun da gönlü yok zaten, olmaz bu iş.Başlık için 18 milyon avro önermiş Madrid ama oralı olmamış Galliani.Diğer yandan Mansur Bin Zahid komutasındaki Manchester City kuvvetleri Chelsea yarımadasını ablukaya almış.Terry için 30 milyon avro teklif edilmiş ama bu teklifin kabul görmediğini biliyoruz.

**********
Owen Manchester United'la anlaştı.Tavuk sonunda kümesini buldu.
0 com

Vassell Sorunsalı




Darius Vassell Ankaragücü'ne transfer oldu.Vassell'in bu kararı vermesinde Ankaragücü taraftarınında payının olduğunu düşünüyorum.Havalimanında Ankaragücü taraftarıyla karşılaştığı andaki surat ifadesi sanki korku ablukası altındaymış gibiydi.Korkmuş adam lan.N'aptınız adama sıçırttınız adamı.Çok güldüm gerçekten.Bir de ajanslardan bayan manken kiralamışlar ki akıllara zarar, bir bakıma erkek egemen bir taraftar grubu olmadığı imajı vermeye çalışmışlar.Vassell Ankara'yı gezmiş beğenmiş, ulan nesini beğendin Ankara'nın.Orada oturan arkadaşlar darılmasın kötü niyetli değilim ama bu kadar boğucu bir memleket daha var mıdır bilemiyorum.Sonuç olarak Türkiye Ligi vizyonu için artı değerde bir transferdir.Manchester City taraftarının bu transfer hakkında neler düşündüğünü merak ediyorsanız buyrun efendim : http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/forum/viewtopic.php?f=1&t=129355
0 com

İstanbul Caz Festivali başlıyor!


16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, bu akşam The Marmara Esma Sultan'da gerçekleştirilecek açılış töreni ve konseri ile başlıyor. Festivalin açılış konserinde Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio bir araya geliyor. Usta cazcıların bu çok özel programında, birçok caz standardının yanı sıra Fatih Erkoç'a ait yepyeni caz bestelerini de dinleyeceğiz.

program için : http://www.iksv.org/caz/program.asp
0 com

Dean Saunders

0 com

Keita Galatasaray'da



Haldun Üstünel yine yaptı yapacağını özdeyişleri sardı heryanımızı.Keita transferi için ne kadar bonservis bedeli üzerinden anlaşıldı bilemiyorum ama 7-8 milyon avrolar konuşuluyor ki bu miktar ancak vadelendirilirse ödenmesi mümkün olacaktır.Keita Galatasaray'ın Ribery'den sonra sağ açık devşirme politakasının sonunu getirmiştir.Kewell bu transferle yerine daha sağlam basacaktır.3 yıllık bir anlaşma yapılmış gayet güzel.Yaşı(27) itibariyle kariyerinin en verimli döneminde.Hayırlı olsun diyelim.
0 com

Ayarı Kaçan Adam


Cristiano Ronaldo Lizbon'daki evinin önünde kendisinin fotoğrafını çeken 17 yaşındaki bir bayana Allah yarattı dememiş ve olabildiğine girişmiştir.Hırsını alamayan mistır masıl, bayan arkadaşın arabasının camını çerçevesini bir güzel indirmiş.Bayan arkadaş hastanede tedavi olurken sorumun sebebsizce havada kalacağını bilerek kendisine bir çift sözüm var : Hayvansın Ronaldo!
0 com

Sümüklü Benzema Real Madrid'de


Benzema'nın yüzündeki o anlamsız ifade, sümsük futbolcu betimlemesinin öbeğindedir.35 Milyon avro karşılığında doğa üstü güçleri olan, aynı anda iki yerde birde olabilen, duvarların içinden geçen, kahramanımsı bir yaratık aldı Real! Bu işi buralara kadar getireni gözlerinden öpüyorum.Yattığı yer neresi araştırıp hemen geliyorum...
0 com

Cumhurbaşkanı'nın görevi


İtalya futbol liglerinde gelecek sezonun resmi topu belli oldu.Nike sponsorluğunda kamuoyuna sunulan top ilgiyle karşılandı.Cumhurbaşkanı; yıldızlarını birer birer kaybeden İtalya Ligi için işte herşey bu topun altında yada üstünde her neyse önemli olan benim bu topun eeeöööö diye bi ara saçmalasa da araya İtalya Futbol Federasyonu başkanı Giancarlo Abete girerek durumu kurtardı.Cumhurbaşkanı'nın yorgun olduğu her halinden belli oluyordu.Bir ara Giancarlo'nun kulağına eğilerek: 'Hadi oğlum 10 dakika dediniz 2 saat oldu, yaşlı adamım dayanamıyorum lan' dediğini duyanlar olmuş biz onların yalancısıyız.
0 com

Züğürdün Çenesi


Manchester United C.Ronaldı transferini sitesinden duyurdu.Para artık kasada.Alex Ferguson ise paranın da vermiş olduğu mutlulukla eski futbolcusu Ronaldo ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.Mutluluk salyaları akıtan İskoç menajer açıklamasında, “Ronaldo, 6 yıl içerinde Manchester United’ın ve dünyanın en iyi futbolcusu konumuna geldi” desemde inanmayın dedi.
0 com

2010 Model Manchester City


Allah Shay Given'a güç kuvvet ne varsa versin.

Carla Bruni

0 com

Bollywood Thriller



Bu Hintlilerin derdinin ne olduğunu çözebilmiş değilim.
0 com

Seyrantepe Park Olsun


Seyrantepe projesi yarım yamalak bile ilerlemiyordu iyi oldu ihalenin iptal edilmesi.Bence park yapılsın, bıraksınlar stadı falan.Ya da bir şeyler eksinler arazi boş durmasın.Bir çift sözüm var Eren Talu'ya ; İş bilmeyen çavuşlar döner g.tünü avuçlar demişler zamanında acaba o zamanlar Eren Talu var mıydı diye de düşünmeden edemiyorum.
0 com

Saygı Duruşu


Amerika milli futbol takımı Michael Jackson'ı unutmadı.O'na özel forma Nike'ın yardımıyla sporseverlerin ilgisine sunuldu.
0 com

Karşılama


Real Madrid Kaka'yı karşılayacağı saati beklemeye başladı.Yarın saat Tsi 21.30 itibariyle Kaka'ya taraftarlarının önünde Bernabeu'nun anahtarı teslim edilecek.Cristiano Ronaldo için taraftarın heyecan nabız değerlerinin azaldığı anda tören düzenlecek.Tahmini şebeklik önümüzdeki hafta olur diye tahmin ediyorum.
0 com

Piraye'ye Mektuplar


Bulutlar geçiyor : haberlerle yüklü, ağır.
buruşuyor hâlâ gelmeyen mektup avucumda.
yürek kirpiklerin ucunda
uzayıp giden toprak uğurlanır.
benim bağırasım gelir : - "p î r â y e ,
p î r â y e !.." - diye...
0 com

Kuzey Afrika'dan İngiltere'ye #Beyin göçü


Cezayir

  • Nadir Belhadj – Portsmouth – 2008-09
  • Hameur Bouazza – Watford, Fulham – 2006-08
  • Madjid Bougherra – Charlton Athletic – 2006-07
  • Djamel Belmadi – Manchester City – 2002-03
  • Ali Benarbia – Manchester City – 2002-03
  • Moussa Saïb – Tottenham Hotspur – 1997-99

Mısır

  • Mido – Tottenham Hotspur, Middlesbrough – 2004-09
  • Mohamed Shawky – Middlesbrough – 2007-09
  • Amr Zaki – Wigan Athletic – 2008-09
  • Hossam Ghaly – Tottenham Hotspur, Derby County – 2006-08
  • Ahmed Fathi – Sheffield United – 2006-07

Fas

  • Nabil El Zhar – Liverpool – 2006-07, 2008-09
  • Talal El Karkouri – Sunderland, Charlton Athletic – 2002-03, 2004-07
  • Noureddine Naybet – Tottenham Hotspur F.C. – 2004-06
  • Youssef Safri – Norwich City – 2004-05
  • Mustapha Hadji – Coventry City, Aston Villa – 1999-04
  • Hassan Kachloul – Southampton, Aston Villa, Wolves – 1998-02, 2003-04
  • Tahar El Khalej – Southampton, Charlton Athletic – 1999-03
  • Abdeslam Ouaddou – Fulham – 2001-03
  • Youssef Chippo – Coventry City – 1999-01

Tunus

  • Radhi Jaidi – Bolton Wanderers, Birmingham City – 2004-06, 2007-08
  • Mehdi Nafti – Birmingham City – 2004-06, 2007-08
  • Hatem Trabelsi – Manchester City – 2006-07
0 com

Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçün


Gökhan Zan'ın memkeleti olan Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Akdarı Köyü Muhtarı Nizamettin Balcandan samimi itiraflar : "Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Gökhan Zan’ın, Beşiktaş’ın ilgisiz kalması karşısında profesyonelce düşünerek Galatasaray ile sözleşme imzalamasını kimse yadırgayamaz. Doğru bir davranışta bulundu. Milli futbolcuya haksızlık yapılıyor. Kendisinin bu sezon Galatasaray’ın da şampiyon olmasında pay sahibi olacağına inanıyoruz. Köyümüzde Beşiktaş bayrakları, yerini Galatarasay’a bıraktı. Gökhan neredeyse biz oradayız."dedi ve etrafındakilere; canım hadi gidin artık bizde biraz soluklanalım bakışı fışkırttı.
0 com

'Sevdiğin oyuncuyla yat'


"Sexy Dolls" grubunda yer alan şarkıcılar, slip iç çamaşırlarına Ronaldo(bildiğimiz göbekli olanı), Adriano ve Kaka’nın karikatür resimlerini bastırarak, bu sliplerin satılması için "Sevdiğin oyuncuyla birlikte yat" sloganıyla bir kampanya başlatmışlardı.Ronaldo'nun danışmanı Fabiano Farah bu durumu kaldıramadı ve ekledi : "Ronaldo’nun değerinden istifade etmeye çalıştıkları için" 3 bayandan oluşan gruba karşı dava açacağız oh olsun.
0 com

Nakavt


Brezilya Konfederasyon kupasının sahibi oldu.İlk yarı ABD acaba mı dedirtti ikinci yarı resmen delirtti! Kupa, aşinası olan bir takımın ellerinde.Hayrını görsünler...
0 com

Newyork Newyork


El ense Grant Hill ve Chris Bosh.
Henrican
Nash


Bizim takım
Thery Henry, Steve Nash, Edgar Davids, Flamini, Ryan Babel, Kalou,Grant Hill ve Chris Bosh ve bilimum spor alet edavatı! Toplanmışlar kendi aralarında bir maç yapmışlar, kazanana Antep Baklavası! Baklavaları boğum boğum sokuşturdular ağızlarına .Steve Nash'in maç sonunda tatlı komasına girdiğini bir ben bilirim bir de Cris Bosh..
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.