1 com

Pause #Megan Fox



Bir pause bu kadar anlamlı olabilirdi.Bir hafta yokum.Yokluğumda blog ziyaretçilerini Megan karşılasın istedim.Haftaya görüşmek üzere kalın sağlıcakla...
0 com

Futbol Günlüğü


31 Ekim Cumartesi
13:00 FC Moskova-Zenit / Spormax
13:30 Dardanelspor-Hacettepe / D Spor
14:45 Arsenal-Tottenham / Spormax
16:00 Antalyaspor-Bursaspor / Lig TV
16:30 Wolfsburg-Mainz / TRT 3
17:00 Fulham-Liverpool / Spormax
17:00 Celtic-Kilmarnock / Euro Futbol
17:00 West Brom-Watford / Futbol Smart
19:00 Juventus-Napoli / NTV Spor
19:00 Real Madrid-Getafe / NTV
19:30 Manchester United-Blackburn / Spormax
20:00 Bordeaux-Monaco / Kanal A
20:00 Beşiktaş-Ankaragücü / Lig TV
20:00 Yeni Zelanda-Türkiye / TRT 3 (-17 Dünya Kupası)
20:45 PSV-Vitesse / Futbol Smart
21:00 Osasuna-Barcelona / NTV Spor
22:00 St Etienne-Lyon / Kanal A
22:30 Flamengo-Santos / Spormax
23.00 A.Bilbao-Atl.Madrid / NTV Spor
23:15 Braga-Benfica / Euro Futbol
1 Kasım Pazar
13:30 Ajax-Feyenoord / Futbol Smart
13:30 Bucaspor-Giresunspor / D Spor
14:45 Dundee United-Rangers / Euro Futbol
16:00 Galatasaray-Sivasspor / Lig TV
16:00 Livorno-İnter / NTV Spor
16:30 Freiburg-Hoffenheim / TRT 3
18:00 Birmingham-Manchester City / Spormax
18:30 E.Frankfurt-Bochum / TRT 3
19:00 Cardiff City-Nottingham/ Futbol Smart
20:00 Palmeiras-Corinthians / Spormax
20:00 Kayserispor-Fenerbahçe / Lig TV
20:30 İtalya-Uruguay / TRT 3 (-17 Dünya Kupası)
22:00 Sochaux-Paris / Kanal A
0 com

Koko



Agassi, hayat hikayesinden oluşan kitabını piyasaya sürmeden önce damar-şerbet dengesiyle oynadı gibi.Agassi, 9 Kasım'da piyasaya çıkacak oto-biyografisinde, ilk kez kariyeri sırasında uyuşturucu kullandığını itiraf etti.Steffi Graf ile olan beraberliğini ise mucizeye benzetti.Bana kalırsa da yakıştıkları bir gerçek.
0 com

Boykot


Glasgow Rangers takımı tribün grupları avazları çıktığınca bir bildiri yayınladılar.Dünya üzerinde sürmekte olan ekonomik krizin takımın sahibi olduğu Lloyds Group Banking'i bir hayli etkilediğini düşünüyor olacaklarki hep bir ağızdan : "Birçok Rangers taraftarı Lloyds Banking Group müşterisidir ve Lloyds, Rangers taraftarının çekincelerini anlamak zorundadır. Eğer kulübün maddi durumunda bir gelişme olmazsa, Rangers taraftarları, Lloyds ile olan tüm ekonomik ilişkilerini kesecektir" dediler ve arkalarına bile bakmadılar.Tam o esnada gittikçe uzaklaşan bir ses duyuldu Lay lay lay lay lay lay lay lay ..
0 com

11 Milyon Avro


Real Madrid'in Pellegrini'yi göndermesi halinde tazminat olarak ödeyeceği hayvan-ül miktar..Ya da orda burda konuşulan sırf laf olsun diye ortaya atılmış bir rakam yada rakamımsı!
0 com

29 Ekim Kutlu Olsun



Türk Milleti Kurtuluş Savaşı’na başladığımızın 15. yılındayız. Bugün; Cumhuriyetimizin 10.yılını doldurduğu en büyük bayramdır. Kutlu olsun! Bu anda, büyük Türk milletinin bir ferdi olarak bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim. Yurttaşlarım; az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bundaki muvaffakiyet milletinin bir ve beraber olarak azimkârane yürümesine borçluyuz. Fakat yaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz. Çünkü, daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz. Yurdumuzu dünyanın en mamur ve medenî memleketleri seviyesine çıkaracağız. Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. Millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartacağız. Bunun için, bizce zaman ölçüsü geçmiş asırların gevşetici zihniyetine göre değil, asrımızın sürat ve hareket mefhumuna göre düşünülmelidir. Geçen zamana nispetle, daha az zamanda daha çok çalışacağız. Daha büyük işler başaracağız. Bunda da muvaffak olacağımıza şüphem yoktur.

Çünkü; Türk Milletinin karakteri yüksektir.
Çünkü; Türk milleti zekîdir ve zekâya hörmet eder.
Ve çünkü; Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, ilimdir. Bu sebeplerdir ki milletimizin yüksek karakterini, fıtrî zekâsını, ilme bağlılığını, mütemadiyen ve her türlü vasıta ve tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek millî ülkümüzdür. Türk Milletine çok yaraşan bu ülkü, onu bütün beşeriyete hakikî yapmakta, muvaffak kılacaktır. Büyük Türk Milleti; on beş yıldan beri beraber giriştiğimiz işlerde muvaffakiyet vaad eden çok sözlerimi işittin. Bahtiyarım ki, bu sözlerimin hiçbirinde milletimin, senin hakkımdaki itimadını sarsacak bir isabetsizliğe uğramadım. Bu gün aynı iman ve katiyetle söylüyorum ki, millî ülküye tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milleti, bütün medeni âleme büyük millet olduğu az zamanda bir kere daha tanıtacaktır.

Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medenî vasfı ve büyük medenî kabiliyeti, bundan sonraki inkişafıyla, âtinin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.

Türk milleti; ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını daha büyük şerefler, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim. Ne mutlu Türküm diyene!

Mustafa Kemal Atatürk
0 com

Cleveland Cavaliers 89-95 Boston Celtics


Umduğumuzu değil bulduğumuzu attık.Paul Pierce ile yedik Cleveland'ı.Ray Allen 16 sayı, 3 asist, 2 ribaund, Kevin Garnett 13 sayı, 10 ribaund, 1 asist ve benchten gelen Rasheed Wallace 12 sayı, 3 ribaundluk performansları ile Lebron karşısında duvar oldular.Hayvanı durdurmak ne mümkün 38 sayı attı yine! Önemli olan kazanmaktı ve Kazandık :)
0 com

David Beckham


L.A Galaxy yordu bu evladı! Beckham saçı sakalı uzatmış, uzaklara dalmış Yaseminini bekler gibi! Neyin peşinde olduğunu çözemedim, çözebilen beri gelsin...
0 com

2014 Soçi


2014 Kış Olimpiyatları Rusya'da Soçi'de Gerçekleştirilecek.Tabi ki her yarışmanın bir maskotu oluyor efendim aha bunlarda Soçi'nin Bebeleri...
0 com

86.Yıl 86 Metre


Bilen bilir Yasemin Dalkılıç diye bir hanımefendi var. Yıllardır dalıp çıkıyor.Ayrıca Dünya sualtı serbest dalış rekortmeni.Kendisi Cumhuriyetin 86. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bodrum'da 86 metreye dalmak niyetini gerçekleştirdi.Dalkılıç, Cumhuriyetin 86. kuruluş yıldönümü dolayısıyla serbest dalışta, limitli değişken ağırlık kategorisinde 86 metreye daldı.Kendisini kutluyor, tebrik ediyor daha neler neler...
0 com

Forma Aşkı


Ron Artest, arma öpme olayından sıkılmış olacakki  saçlarıyla yeni bir damarımdaki kanın rengi imajı yaratmış!
2 com

Hesap Vakti


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu aldı eline sazı bakalım hangi türküyü çalacak! Aziz Yıldırım'ın peçeteye yazıp gönderdiği şarkı çalınacak mı? Göreceğiz...
2 com

Basket Günlüğü


TARİH        MAÇ                  TSİ
--------------------------------------
28 Ekim    Portland-Houston      04:00
29 Ekim    Toronto-Cleveland     01:00
29 Ekim    Golden State-Houston  04:30
31 Ekim    Atlanta-Washington    01:30
31 Ekim    Phoenix-Golden State  04:00
1 Kasım    New York-Philadelphia 01:30
1 Kasım    LA Clippers-Dallas    04:30
2 Kasım    Boston-New Orleans    01:00
2 Kasım    LA Lakers-Atlanta     04:30
3 Kasım    Charlotte-New Jersey  02:00
3 Kasım    Sacramento-Memphis    05:00
4 Kasım    Miami-Phoenix         02:30
5 Kasım    New Orleans-Dallas    04:30
7 Kasım    Orlando-Detroit       02:00
7 Kasım    G.State-LA Clippers   05:30

*Maçlar Ntv'den naklen yayınlanacak.
0 com

Alcorcon Katliamı


Kısaca özetlersek: Real Madrid'in eline verdi Alcorcon 4-0...10 Kasım'da rövanşa çıkacak Madrid.Ya elindekileri çap çap çap diye Alcorcon'lu futbolcuların yüzüne vuracak ya da Alcorcon diğer eline de sayacak tüm mal varlığını...Pellegrini bakadursun hala ebleh ebleh!
0 com

Benzema



Fotoğraf'ta ezik bulmaca! Benzema ne diyeyim ben sana ...
0 com

34 Milyon $ Ek Gelir


Bu sene 'Ziraat Türkiye Kupası' adı altında oynanacak Türkiye Kupası için Trt'nin yayın haklarını aldığını(Trt en son 20 yıl önce Türkiye Kupası maçlarını yayınlıyordu) ve maçları şifresiz yayınlayacağını biliyoruz.Bunun yanı sıra Trt  kulüplere 2 sezon için 34 milyon 200 bin dolar ödeyecek.Bu rakam, ligimizin kalitesi tartıya konduğunda gayet tatmin edici olsa gerek.
2 com

İngiltere'de Galatasaray yasağı!


Millwall yönetimi, Cumartesi günü Leeds United ile  yapılan maçta, 2000 yılında 2 Leeds United taraftarının Galatasaray maçından sonra Türkiye'de bıçaklanarak öldürülmesine atfen, bıçaklama hareketleri yapan ve Galatasaray forması giyen bir taraftarının, bundan sonraki maçlarda stada alınmayacağını bildirdi.
0 com

Domuz gribi


Antalya'da 30 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağı bildirilen Türkiye Cimnastik Şampiyonası yayılması söz konusu olan domuz gribi hastalığı dolayısıyla ertelendi.
0 com

Dinara Safina


Teniste dünya klasmanında erkeklerde ilk 3 sıra değişmezken, bayanlarda Rus Dinara Safina yeniden liderliğie yükseldi. Bayanlarda bu ay başında Çin Açık Tenis Turnuvası'nda Rus Dinara Safina'dan daha fazla puan toplayıp, liderliği ele geçiren ABD'li Serena Williams, bu sıralamada yeniden ikinci sıraya geriledi. Rus Svetlana Kuznetsova ise 3. sıradaki yerini sürdürdü.
 
-BAYANLAR-
1. Dinara Safina (Rusya) 7731 puan
2. Serena Williams (ABD) 7576
3. Svetlana Kuznetsova (Rusya) 5772
4. Caroline Wozniacki (Danimarka) 5485
5. Elena Dementieva (Rusya) 5415
6. Victoria Azarenka (Belarus) 4451
7. Venus Williams (ABD) 4397
8. Jelena Jankovic (Sırbistan) 3555
9. Vera Zvonareva (Rusya) 3550
10. Agnieszka Radwanska (Polonya) 3340
0 com

Kerem Gönlüm'ün Cezası


Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker serisinde yapılan doping kontrollerinde kanında yasaklı maddeye rastlanan Esfe Pilseli oyuncu Kerem Gönlüm'le ilgili kararını açıkladı. Disiplin Kurulu, test sonucu pozitif çıkan Efes Pilsen sporcusu Kerem Gönlüm'e 1 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası, Efes Pilsen Kulübü'ne de "ihmal" nedeniyle 30 bin TL para cezası verdi.
0 com

Evet, Beğn Hayvağnım


Google bile sorgular oldu beni...
0 com

Loeb


Dünya Ralli Şampiyonası’nın Galler'de yapılan son yarışı Britanya rallisinde gülen isim Sebastian Loeb oldu. Fransız sürücü, kariyerinin 54'üncü yarışını ve üst üste 6'ıncı dünya şampiyonluğunu kazandı.
0 com

Rossi 9


Moto GP'de Valentino Rossi, sondan bir önceki yarış olan Malezya Grand Prix'sini 3. sırada tamamlamasına rağmen dokuzuncu dünya şampiyonluğuna ulaştı.
2 com

Derbi'ye Saatler Kala



Bugün içimden gelen skor 2-4. Nasıl bir maç izleyeceğimizi bilemiyorum, skoru neye dayanarak söyledin peki deseniz onun için de geçerli bir açıklamam olamayacak gibi... Sadece kazansın Galatasaray, içimden geçtiğine inandığım tek şey bu.
0 com

Uluslararası Frankfurt Maratonu




Uluslararası Frankfurt Maratonu'nun birincisi, maraton rekoru da kıran Kenyalı atlet Robert Kiprono Cheruiyot oldu.Yarışı ilk sırada tamamlayan Kenyalı atlet Cheruiyot, 2:07:21'lik zamanıyla maraton rekoru da kırdı.
0 com

Engelsiz Aslanlar


Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası - Kitakyushu Cup'ta şampiyonluğa ulaştı ve üst üste ikinci kez Dünyanın en büyüğü oldu.Engelsiz Aslanlarımızı,  kulübümüze 2. kez kazandırdıkları bu büyük başarıdan tüm Galatasaray Camiası adına bir kere daha yürekten tebrik ediyoruz!
0 com

Frank Vandenbroucke


13 Ekim Günü hayatını kaybeden bisikletçi için Ülkesi Belçika'da anma töreni düzenlendi.
0 com

Ortaya Karışık


Avrupa'da futbol rüzgarı samyeline dönmüş durumda.Real Madrid Gijon'da bıraktı kolunu kanadını!0-0.Chelsea Blackburn'e acımadı koydu çocuu( Rıdvan'ın kulakları çınlasın)5-0.Kiev'den yediği yumruk darbeleriyle sendeleyen İnter, teselliyi Catania'nın kollarında buldu 2-1.Anlaşılan bu sene Lyon'a bahis oynanmayacak, Nice Lyon'u koltuğundan indirdi tekme tokat 4-1.Van Gaal'i memleketinin çocukları kurtardı Frankfurt'un elinden 2-1.
0 com

09/10 Eredivisie & 2008-09 Scottish Premier League


09/10 Eredivisie


 2008-09 Scottish Premier League
 
0 com

TSL Fair Play


Futbol Federasyonu ve Turkcell'in işbirliğiyle düzenlenen Turkcell Fair Play Ligi'nde 9. hafta kesin değerlendirme raporu açıklandı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Galatasaray 17 ceza puanıyla ilk sırada yer alırken, Ankaragücü 284 ceza puanıyla son sırada bulunuyor.


1-Galatasaray 17
2-Gençlerbirliği 18
3-Trabzonspor 18
4-Denizlispor 21
5-Bursaspor 22
6-Kasımpaşa 22
7-Beşiktaş 23
8-Antalyaspor 25
9-İstanbul B.Şehir Bld. 26
10-Manisaspor 26
11-Gaziantepspor 27
12-Kayserispor 37
13-Fenerbahçe 41
14-Sivasspor 54
15-Eskişehirspor 73
16-Diyarbakırspor 159
17-Ankaragücü 284
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.