0 com

Avram Grantıbıl


Bu sabah yağmur var Portsmouth'ta
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe
Anne sözü dinler gibi masum
ağladım bu sabah
0 com

Yalancı Bahar


Robinho'nun baharı kısa sürecek gibi! Arap sermayesiyle gerdeğe girersen olacağı eninde sonunda budur.Devre arası düşük bir ihtimal, sezon sonu muhtemel transfer piyasasının gözdesi olacağına eminim.
0 com

Domuz Gribi


Fransa Ligue 1'de domuz gribi maç erteletti.Bugün oynanması planlanan Monaco Montpellier maçı Montpellier kulüp doktoru Rene Raimondi'nin ismi gizli tutulan 8 oyuncularında H1N1 testlerinin pozitif çıktığını ve takımın pazartesi gününe kadar karantinaya alınacağını açıklamasının ardından karşılaşma 2 Aralık tarihine ertelendi.
0 com

NFL'de Devre Arası


0 com

Andre Moritz


Moritz Türk Milli takımında oynamak istiyormuş.Bunu gerçekleştirmesi için bu seneki performansı, gelecek teknik sorumlunun isteği, ve Türk Vatandaşı olması önceliği olacaktır.Ben Moritz'in Milli forma altında oynamasını çok isterim, beğenerek izlediğim bir oyuncu diğer yandan keşke Bobo'da Milli takımda oynayabilseydi(Bilemiyorum, oynamasında sorun var mı araştırmadım ama 21 yaşaltında oynamıştı diye hatırlıyorum.Bu engel mi bilemem.Bu sene de duracağa pek benzemiyor Türkiye'de, o yüzden sadece bir temenniydi benimkisi) Gelecek patron kim olacak, mentalimizi doyuracak mı onu görelim sonrası daha kolay gibi.Şu an Milli takım Fatih Terim düzeninde oynarsa Moritz orada oynamış bir çok oyuncudan daha da hakeder milli takımı, biline!
0 com

Bursaspor: 1 Galatasaray: 0


görmek istersen denizi
yukarıya çevir yüzü
deniz gibidir gökyüzü
aldırma gönül aldırma, gönül aldırma
0 com

İyi Bayramlar


0 com

Galatasaray Bursa'da


Zor deplasman , zor maç olacak.İçimden geçen skor ise bir önceki cümleye tamamen aykırı bir öngörü! Tahminim 0-5. Niye böyle yazdım bilmiyorum içimden öyle geçti.

Mehmet Topal,  Mustafa Sarp , Ayhan  üçlüsüyle geldi Galatasaray.Tobias Linderoth rahatsız olduğundan getirilmedi.Bi' türlü oynayamadı şu adam ya, halbuki çok yararlı bir oyuncu, neyse uzatmayacağım!


Frank Rijkaard'ın bu rahat hallerini gördükçe mutlu oluyorum.Bir başka duruşu var sanki.İyi ki Varsın Rijkaard.

Leo Franco,Aykut Erçetin,Uğur Uçar,Gökhan Zan,Emre Aşık,Servet Çetin,Sabri Sarıoğlu,Hakan Balta,Caner Erkin,Barış Özbek,Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Ayhan Akman ,Aydın Yılmaz,Elano Blumer,Arda Turan,Abdul Kader Keita,Harry Kewell,Shabani Nonda kafilede bulunan oyuncular.
0 com

Futbol Günlüğü


27 Kasım Cuma
20:00 Bursaspor-Galatasaray / Lig TV
21:30 Bochum-Köln / TRT 3
28 Kasım Cumartesi
14:45 Aberdeen-Rangers / Futbol Smart
16:30 W.Bremen-Wolfsburg / TRT 3
17:00 Celtic-St.Mirren / Futbol Smart
17:00 Portsmouth-M.United / Spormax
19:30 Aston Villa-Tottenham / Spormax
20:00 Fenerbahçe-Kasımpaşa / Lig TV
20:00 Paris SG-Auxerre / Kanal A
21:00 Genoa-Sampdoria / NTV Spor
22:00 Lens-Marseille / Kanal A
23:00 Sevilla-Malaga / NTV
29 Kasım Pazar
13:30 Vitesse-Ajax / Futbol Smart
13:30 Ç.Rizespor-Karşıyaka / D Spor
15:30 Everton-Liverpool / Spormax
16:00 İnter-Fiorentina / NTV Spor
16:00 Trabzonspor-Eskişehirspor / Lig TV
16:30 Leverkusen-Stuttgart / TRT 3
18:00 Nancy-Bordeaux / Kanal A
18:00 Arsenal-Chelsea / Spormax
18:30 Hannover-Bayern Münih / TRT 3
19:30 Aston Villa-Tottenham / Spormax
20:00 Barcelona-Real Madrid / NTV
20:00 Sivasspor-Beşiktaş / Lig TV
21:00 Corinthians-Flamengo / Spormax
21:45 Catania-Milan / NTV Spor
22:00 Lyon-Rennes / Kanal A
0 com

Allen İverson'dan Veda


Son olarak Memphis Grizzlies forması giyen Allen Iverson, emekliliğini bir veda mektubuyla açıkladı.Umarım geçici bir karardır.Geri dönmesini her şeyden çok isterim.Bu ayrılık uzun sürmemeli.

Iverson'ın veda mektubu şöyle: 


"NBA’den emekliliğimi açıklıyorum. Hayatım boyunca basketboldan ancak takımıma alıştığım şekilde yardım edemeyeceğim zaman emekli olacağımı düşünürdüm. Ancak durum böyle olmadı.
Hâlâ basketbolu çok seviyorum, oynama isteğim var ve çok iyi de oynayabilirim. En üst seviyede oynayabileceğimden eminim.
Emekliliğim sayesinde eşim ve çocuklarımla daha çok vakit geçirme şansım olacak. Bu parkede kazandığım her şeyden daha da büyük bir ödül. Hep bugün için dua etmiştim ve bu anı hayatımın en büyük hediyesi olarak görüyorum.
Reebok çalışanlarına iniş çıkışlara dolu kariyerimin her döneminde beni destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. NBA’de 13 harika sezon geçirdim ve buna minnettarım.
Dünyanın her yerindeki taraftarlarıma, tüm kariyerim boyunca benimle oldukları için teşekkür ediyorum. Siz olmasaydınız ben de olmazdım. Bana verdiğiniz desteği kalbimin derinliklerinde hissettiğimi bilmeniz gerekiyor. Teşekkür ederim.
Michael Jordan, Magic Johnson, Isiah Thomas, Charles Barkley ve Larry Bird... Sizler bana vizyon ve sonsuza dek kalbimde yer alacak basketbol sevgisini kazandırdınız.Her gün basketbol oynamam için beni cesaretlendiren ve bana ilham veren annem, tüm ailem ve en başından bu yana yanımda olan arkadaşlarım. Teşekkür ederim.
Lisedeki antrenörüm Michael Bailey, Georgetown Üniversitesi’ndeki antrenörüm John Thompson, Larry Brown ve diğer antrenörlerim, takım arkadaşlarım, yöneticilerim, patronlarım ve kariyerimin bir parçası olan tüm çalışanlar. Sizlere de teşekkür ederim.
Memphis halkına da özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Grizzlies’teyken iç sahada hiç maç yapamadım, ancak muhteşem takım sahibiniz Michael Heisley’nin bana verdiği fırsatı ve şehrin desteğini unutmam mümkün değil. Memphis Grizzlies organizasyonuna başarılar diliyorum.
Ve son olarak Philadelphia şehri... Sixers formasıyla harika anılarım var. Tüm Philly taraftarları, sizlere teşekkür ediyorum. Sesiniz kulağımda bir müzik gibi yankılanacak...
Tanrı hepinizi korusun;
ALLEN IVERSON"
0 com

Let's Kick Racism Out of Football


Bazen insan olarak kendinize göre yanlış şeyler yaptığınızı düşünebilirsiniz.Bu siz tek kişi olduğunuzdan telafisini daha mümkün kılar.Ama hakların zedelendiği, bağımlı ve uyulması zorunlu kuralları çiğneyen bir hatayı topluluk yapıyor ve bunu bir şekilde tekrarlıyorsa bunun adı hata değil toplumun ahmaklığı ve zavallılığı olabilir ancak.Juventus taraftarının Balotelli üzerine oynadığı çirkin oyunu bir an önce bozulmalı.Futbol'u bu başıbozuk tiyatro sahnesinden indirmenin zamanı geldi.Uefa buna müdahalede gecikmemeli.En azından bunu insan onuru ve yaşama hakkı için yapmalı.
0 com

İstanbul Haritaları



İstanbul Fetih'ten evvel neye benziyordu? 19. Yüzyılda camilerin dağılımı nasıldı? Bir bakışta. O zamanki gözle.
Zamanın yöntemleri ve teknikleri; baskılar nasıl yapılmıştı?

Boğazı gerçeğe yakın ilk defa kim ne zaman çizebildi? Ya da işgal zamanı İstanbul'un haritası nasıl çizilmişti?

486 haritalık müthiş bir koleksiyondan özenle seçilmiş ve şahane kağıda basılmış 100 harita. 12 tanesi katlanmış büyük boy. Elle ciltlenmiş 42 X 30 cm boyutlarında; 12 renk ipek dokuma bez kapağı ve özel kutusunda.

232 sayfada, hikayeleri ile birlikte Türkçe ve İngilizce.ilgilenenler için değerli bir eser.Edinme imkanınız varsa öneririm.

Orjinal isim: Maps Of Constantinople
Denizler Kitabevi / Yayınevi Genel Dizisi
1 com

Spor Bazen...


Çaresiz kaldiğim zamanlarda, gider bir taş ustasi bulur onu seyrederim. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kirmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden yüz birinci vuruşta taş ikiye ayriliverir. Işte o zaman anlarim ki, taşi ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir.

Jacob Riis
2 com

Vuvuzela


2010'da yokuz bu zaten başlı başına bir sorun! İkincisi ise 'Vuvuzela' ! Oradaki kişilerin; eğer bu şeye dayanma gücünü gösterirlerse, dayanma skilllerine + puan ilave edilmeli.
0 com

Cristiano Ronaldo


Ronaldo iyileşti, Zürich maçında sahadaydı.Hafta sonu için harika bir haber bu.Real bu defa kazanabilir mi göreceğiz ama Ronaldo sahada olursa büyük keyif alacağımı söyleyebilirim.
0 com

Şımaykılll, Mençıstır Yunaytıd Nerede


Beşiktaş'ı tebrik etmek gerek.Harikulade bir oyun oynadılar.İngilizler elimizden çekiyorlar yine.Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe şimdi de Beşiktaş.Oyunu okumaya çalıştığınızda daha ilk dakikalardan Beşiktaş'ın gayreti ve mücadelesini görebiliyordunuz.



Ha bu arada Manchester United'ın gençleri bir harika.Obertan ( Bordeaux- Galatasaray) bize karşı oynarken geleceğine göz kırpmıştı,çok beğenmiştim o maçta kendisini.Futbolcu olacak adam belli oluyor gerçekten.Ve özellikle Gibson'a bayıldım.Bu oyuncuya dikkat edin ,geleceğin Scholes'u olacak.Her yönüyle gelişmenin aç olan duvarlarını tırmalayan bir yeteneğe sahip.



Bu gece Beşiktaş ile birlikte Türk futbolu içinde aydınlık bir gündü.En azından Dünya Kupası'na katılamamış olmanın üzüntüsüyle kazdığımız hüzün çukurundan bir nebze kafamızı kaldırıp baktığımız için teşekkürler Beşiktaş teşekkürler  Mustafa Denizli Hocam.


0 com

Premier Lig'de Oynayan Yabancı Uyruklu Oyuncular


Arnavutluk (1)
Lorik Cana - Sunderland

Avusturya (2)
Stefan Maierhofer – Wolverhampton Wanderers
Paul Scharner – Wigan Athletic

Belçika (5)
Ritchie De Laet – Manchester United
Marouane Fellaini – Everton
Vincent Kompany – Manchester City
Anthony Vanden Borre – Portsmouth
Thomas Vermaelen - Arsenal

Bosna Hersek (1)
Asmir Begović - Portsmouth F.C

Bulgaristan (4)
Dimitar Berbatov - Manchester United
Valeri Bojinov - Manchester City
Martin Petrov - Manchester City
Stiliyan Petrov - Aston Villa

Hırvatistan (6)
Vedran Ćorluka – Tottenham Hotspur
Niko Kranjčar – Tottenham Hotspur
Luka Modrić – Tottenham Hotspur
Eduardo da Silva - Arsenal
Nikola Kalinić – Blackburn Rovers
Ivan Klasnić – Bolton Wanderers

Çek Cumhuriyeti (3)
Petr Čech – Chelsea
Radoslav Kováč – West Ham United
Tomáš Rosický - Arsenal

Danimarka (4)
Daniel Agger – Liverpool
Nicklas Bendtner – Arsenal
Lars Jacobsen – Blackburn Rovers
Thomas Sørensen – Stoke City

Finlandiya (3)
Jussi Jääskeläinen – Bolton Wanderers
Toni Kallio – Fulham
Teemu Tainio - Sunderland

Fransa (32)
Nicolas Anelka - Chelsea
Sebastien Bassong - Tottenham Hotspur
Pascal Chimbonda - Blackburn Rovers
Gaël Clichy – Arsenal
Abou Diaby - Arsenal
Mohamed Diamé – Wigan Athletic
Sylvain Distin - Everton
Patrice Evra - Manchester United
Juilen Faubert - West Ham United
William Gallas - Arsenal
Gael Givet - Blackburn Rovers
Younes Kaboul - Portsmouth
Olivier Kapo - Wigan Athletic
Steed Malbranque - Sunderland
Florent Malouda - Chelsea
Bernard Mendy - Hull City
Steven Mouyokolo - Hull City
Arnold Mvuemba - Portsmouth
Samir Nasri - Arsenal
David N'Gog - Liverpool
Charles N'Zogbia - Wigan Athletic
Steven N'Zonzi - Blackburn Rovers
Gabriel Obertan - Manchester United
Vincent Péricard – Stoke City
Frédéric Piquionne – Portsmouth
Damien Plessis - Liverpool
Sébastien Puygrenier - Bolton Wanderers
Bacary Sagna - Arsenal
Louis Saha - Everton
Mikaël Silvestre - Arsenal
Armand Traoré - Arsenal
Grégory Vignal - Birmingham City

Almanya (4)
Michael Ballack - Chelsea
Kevin-Prince Boateng - Portsmouth
Robert Huth - Stoke City
Savio Nsereko - West Ham United

Yunanistan (2)
Angelos Basinas - Portsmouth
Sotirios Krygiakos - Liverpool

Macaristan (3)
Márton Fülöp - Sunderland
Zoltán Gera - Fulham
Péter Halmosi - Hull City

İzlanda(3)
Joey Guðjónsson - Wolverhampton Wanderers
Hermann Hreiðarsson - Portsmouth
Grétar Steinsson - Bolton Wanderers

İsrail (3)
Yossi Benayoun - Liverpool
Tal Ben Haim - Portsmouth
Tamir Cohen - Bolton Wanderers

Italya (6)
Fabio Borini - Chelsea
Carlo Cudicini - Tottenham Hotspur
Alessandro Diamanti - West Ham United
Andrea Dossena - Liverpool
Federico Macheda - Manchester United
Vito Mannone - Arsenal

Hollanda (12)
Ryan Babel - Liverpool
George Boateng - Hull City
Jeffrey Bruma - Chelsea
Nigel de Jong - Manchester City
Daniël de Ridder - Wigan Athletic
Dirk Kuyt - Liverpool
Mario Melchiot - Wigan Athletic
Andre Ooijer - Blackburn Rovers
Edwin van der Sar - Manchester United
Robin van Persie - Arsenal
Jan Vennegoor of Hesselink – Hull City
Boudewijn Zenden - Sunderland

Norveç (6)
John Carew - Aston Villa
Brede Hangeland - Fulham
Christian Kalvenes - Burnley
Erik Nevland - Fulham
Morten Gamst Pedersen - Blackburn Rovers
Bjørn Helge Riise – Fulham

Polonya (2)
Łukasz Fabiański - Arsenal
Tomasz Kuszczak - Manchester United

Portekiz (8)
Luis Boa Morte - West Ham United
José Bosingwa – Chelsea
Ricardo Carvalho - Chelsea
Deco - Chelsea
Paulo Ferreira - Chelsea
Henrique Hilário – Chelsea
Nani - Manchester United
Ricaro Vaz Te - Bolton Wanderers

Rusya (4)
Andrey Arshavin - Arsenal
Diniyar Bilyaletdinov - Everton
Roman Pavlyuchenko - Tottenham
Yuri Zhirkov - Chelsea

Sırbistan (4)
Branislav Ivanović – Chelsea
Nenad Milijaš - Wolverhampton Wanderers
Zoran Tošić – Manchester United
Nemanja Vidić – Manchester United

Slovakya (3)
Martin Škrtel – Liverpool
Miroslav Stoch - Chelsea
Vladimír Weiss - Manchester City

İspanya (11)
Manuel Almunia - Arsenal
Mikel Arteta - Eveton
Daniel Sanchez Ayala - Liverpool
Carlos Cuellar - Aston Villa
Cesc Fabregas - Arsenal
Javier Garrido - Manchester City
Jordi Gomez - Wigan Athletic
Pepe Reina - Liverpool
Albert Riera - Liverpool
Michel Salgado - Blackburn Rovers
Fernando Torres - Liverpool

İsveç (4)
Johan Elmander - Bolton Wanderers
Sebastain Larsson - Birmingham City
Martin Olsson - Blackburn Rovers
Fredrik Stoor - Fulham

İsviçre (3)
Valon Behrami - West Ham United
Philipp Degen - Liverpool
Johan Djourou - Arsenal

Türkiye (1)
Tuncay Şanlı - Stoke City

Ukrayna (1)
Andriy Voronin - Liverpool


32 - Fransa
11-20 - Hollanda (12), İspanya (11)
5-10 - Belçika (5), Hırvatistan (6), Italya (6), Norveç (6), Portekiz (8)
4 - Bulgaristan, Danimarka, Almanya, Rusya, Sırbistan, İsveç
3 - Finlandiya, Macaristan, İzlanda, Israil, İsviçre
2 - Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Polonya, Slovakya
1 - Arnavutluk, Bosna Hersek, Türkiye, Ukrayna
2 com

İnternet Dünyası


2008 yılının en çok çevrimiçi nüfusa sahip ülkesi %17'lik payı ile Çin.


Ve tabi insana ibresini kaydırıveren sosyal ağlarda son durum ise:


Türkiye, Dünya'nın esaretinden kurtulamadığı Facebook sosyal ağını tercih edenlerden.



Birçok ülke deniz altı kablolar ile internet denilen bu koca dünyaya bağlanarak gelişen teknoloji çağını dakikası dakikasına takip ediyor.
0 com

1 Numara


Roger Federer dün Murray karşısında aldığı galibiyetle bu sezonu 1 numarada kapattı.Federer 2 Şubat 2004′ten 17 Ağustos 2008′e kadar 1. sıradaydı, fakat daha sonra yerini Nadal’a bırakmıştı. 6 Temmuz’da Wimbledon’da 15. Grand Slam şampiyonluğuyla birlikte 1 numaradaki yerini tekrar geri almıştı.
0 com

Vefa Spor Kulübü 1908

Vefa Spor Kulübü, İstanbul'da Türk futbolu yasalaştıktan sonra 1908 yılında kurulan bir kulüptür. 1908 yılında Vefa ve Fatih çevresinde, Vefa Terbiyeyi Bedeniye kulübü kurularak bu bölgede faaliyet göstermeye başladı. Aynı tarihte Saim Turgut Vefa İdadisinde Vefa İdadisi takımını, Zeki Baban Vefa çevresinde Vefa Mürebbi Beden ve Mebuszade Hamit Tevfik Kut ve Kemal Şirvani Fatih çevresinde mukav vi beden kulüplerini kurdular. Daha sonra bu kulüpler Vefa İdadisi çatısı altında birleşerek Vefa Spor Kulübü adını aldı ve Yeşil Beyaz renkleri benimsedi.Vefa futbolun yanısıra atletizm, izcilik, kürek gibi sporun farklı alanlarında faaliyet gösterdi. 1909 tarihinden itibaren Vefa İdadisi müdür ve hocalarının çabalarıyla, ayrıca Edirnekapılı ve Fatihli sporseverlerin desteği ile günden güne daha geniş bir kitleye ulaşır oldu. 1959'da Millî Lig kurulana kadar İstanbul Ligi'nde oynadılar. İlk profesyonel futbol liginde 3. oldular.

Özellikle 1970'lerde İstanbul nüfusunun çoğu 3 büyükleri (Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş) tercih ettiğinden düşüşe geçtiler ve büyük kent takımlarıyla başedemez oldular. Vefa 1962-1963 sezonunda 2. lige düştü. Ama, 1964-65 sezonunda şampiyon olmayı başarmıştır. 1973-74 sezonunda tekrar küme düştü. 1986-87 sezonunda küme düşmeden önce 2. lig kulübüydü ve 1980-1987 arasında Vefa Simtel adını taşıdı. 1993-94 sezonunda 3. ligden küme düştü. Tekrar 1998-2000 yılları arasında 3. ligde oynamıştır. Bugün İstanbul süper amatör liginde mücadelesine devam etmektedir ve 2007-2008 sezonunda grubunu ikinci sırada tamamlayarak 3.lige yükselme grup maçlarında oynamaya hak kazanmıştır. Vefa Stadı 6.000 kişi kapasitesindedir.Son 3 yıldır hertürlü maddi olmusuzluklara karşı aldığı başarılı sonuçlarla 3.lig kapsından son maçlarda dönmüştür.
2007-2008 sezonu 100.yıl;
Kulüp başkanı Raif Bakoava
Yöneticileri Özer Sarı Muhittin Uçar Recep Karaoğlu Çetin Birer
Kulüp Müdürü Mazhar Apaydın
Futbol Takımı Teknikdirektörü Hüseyin Aydoğan
Antrenörü Kadir Eren Sayar
Altyapı Antrenörü Güngör Odacı

 100.yıl için bastırılan Para



Bir de Vefa Bozası var; içmek isterim diyorsanız, mutlaka buradan için.Katip Çelebi Caddesi'ndeki her karesi tarih kokan bu muhteşem mekana bi' uğrayın derim.


Son olarak Vefa Spor'un 65 yıldır  tribünde yeralan 'Vefakar' ismi Melkon Taşçıyan'ın Radikal gazetesi ropörtajına ulaşmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.
0 com

Merlin


Bir süredir Merlin dizisini takip ediyorum.Beğenerek de izliyorum.Dizi de her şeye eyvallah bir tek Gwen'e Hayır! Kim buldu kim getirdiyse Merlin'ler sevsin onu emi! Morgana'ya bakıyoruz, Nimueh'e bakıyoruz süt gibiler.. Gwen p.ç mi? evet, ne yazık ki p.ç olmasa da dizinin içine eden konumunda.Beğenen elbet çıkar çıkar da ben bir şey çıkarıcam Gwen'e doğru, o olacak!

Lady Morgana ile kapanışı yapayım bari, başka türlü post'a yazık olacak!



0 com

Ulan Barca


Ya İnter amele takım arkadaş ya! 90 dakika da bir tane gol pozisyonu yok.Tamam Barcelona'yı pek sevmem ama çıktılar takır takır topunu oynadılar.Ulan Barça diye başladım ama adamların hakkıydı galibiyet.Aslında Ulan İnter demeliyim, hem maçı hem iddaa kuponumu yaktın :)
0 com

XXI Kış Olimpiyat Oyunları


2010 Kış Olimpiyatları 12 - 28 Şubat 2010 yılında Vancouver, British Columbia, Kanada'da düzenlenecek.Kış oyunlarının maskotu ise Quatchi oldu.Daha fazla bilgi için buradan devam edebilirsiniz.
0 com

Luis Figo


Bugünkü Barcelona-İnter meydan muharebesinde Figo tribünde olacak.Figo'nun içinden geçenleri bilemeyeceğim ama ben İnter'in kazanması tarafındayım.Hem gönülden hem iddaa'dan.x2 Handikaplı oynadım, Barcelona yenerse bile tek farkla yenmesi dileğiyle, bari kupon yatmasın.
0 com

Kriz Masası


UEFA, Almanya'da ortaya çıkarılan bahis skandalıyla ilgili yarın 9 ülke federasyonuna bilgi verecek. İsviçre'de yapılacak toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri de katılacak.Her gazeteden farklı bir ses çıkmaya başladı.Soruşturma tamamlansın, şu maçlar eteklerden yardıra yardıra bir dökülsün bakalım neler olacak!
0 com

Futbol Günlüğü


24 Kasım Salı
19.30 Rubin Kazan – Dinamo Kiev (EURO FUTBOL)
21.45 Barcelona – Inter (STAR TV)
21.45 Arsenal – Standard Liege (EURO FUTBOL)
21.45 Fiorentina – Lyon (FUTBOL SMART)
25 Kasım Çarşamba
19.30 CSKA Moscow – Wolfsburg (STAR TV)
21.45 Bordeaux – Juventus (FUTBOL SMART)
21.45 Manchester United – Beşiktaş (STAR TV)
21.45 Porto – Chelsea (EURO FUTBOL)
22.00 Fulham – Blackburn (SPORMAX)
1 com

1=0


Erman Toroğlu:
“Soya erkekliği bozuyor, o yüzden doğuda Bangkok’ta falan erkekler yumoş gibi oluyor ”

Son zamanlarda spor yorumcularının ibresi iyice kayıverdi.Ahmet Çakar'ın Ancelotti'nin adamlığını sorgulaması zaten beni benden almıştı, Erman Toroğlu da bu açıklamarıyla tuza biber ekürisi olmuştur.
1 com

Beklenti


Fransa‘da yayın yapan SoFoot adlı dergi'nin internet sitesinde bazı açıklamalarda bulunmuş Sivasspor'lu Yannick Kamanan, ne demiş peki:


“Sivas bugüne dek oynadığım şehirlerin en kötüsü. Sivas’ın bir New York olmadığı açık. Burada yapacak fazla bir şey yok.

Burada sözleşme imzalayan adamın, hayatını diskolarda barlarda geçirmeyi beklememesi gerekiyor. Burada zamanın dışındayız. 1850’lerde yaşamak gibi bir şey. Neyse ki, ben evcil biriyim. Karım ve kızım bana yetiyor”

Kamanan'ın kariyeri ;
Le Mans(Fransa), Tottenham(İngiltere), Strasbourg(Fransa), Dijon(Fransa),Ajaccio(Fransa), Kv Oostende(Belçika), Shaffhausen(İsviçre), Maccabi Herzliya(İsrail), Maccabi Haifa(İsrail)

En azından daha önce bulunduğu yerlerden birinden örnek verseymiş daha içten olabilirmiş.
0 com

Rosberg Mercedes GP'de


Mercedes Gp eski Williams pilotu Nico Rosberg ile 2010 sezonu için sözleşme imzaladı.
0 com

??


Şimdi bunun ne olduğunu biri bana söylesin.Altında başka bir şey aramak istemiyorum çünkü inanmak istemiyorum, gönlümüzdeki futbol bambaşka, öküzün altında buzağı yok ise işte o zaman çok eğlenceli olarak görebilirim.Son zamanlarda paranoyak mı olduk ne?
0 com

Hesap Lütfen


İstifa eden Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Yiğit Şardan, 6 ay men ve 10 bin TL;

Takım arkadaşının formasını giyen Cemal Nalga, 2 yıl men ve 10 bin TL;

Cemal'in formasını giydiği Tufan Ersöz, 4 ay men ve 5 bin TL;

Görevden alınan Galatasaray Antrenörü Okan Çevik, 3 yıl men ve 10 bin TL;

Görevden alınan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Cengiz Karadağ, 1 yıl men ve 5 bin TL;

Görevden alınan Galatasaray İdari Menajeri Mert Uyguç, 2 yıl, 10 bin TL;

Görevden alınan Galatasaray Teknik Danışmanı Koray Mincinozlu, 2 yıl ve 5 bin TL;

Hâlen Galatasaray Genel Menajeri olan Ali Türsan, 6 ay men ve 5 bin TL cezası.

Ağır oldu be! Bazı kararların alınmasında sahnelenen gölge oyunu, sahnede gayet lakayıt ve yakışıksız durmuş, başka da sözüm yok hakim bey!
0 com

F3 #Macau


F3 Macau Grad Prix'ini İtalyan Gabriele Tarquini kazandı.Fotolarda Tarquini yok çünkü bizi ilgilendiren yoğurt değil yoğurdun kaymağı :)
0 com

Zafer


 Macar Zsolt Erdei, kazandığı zafer sonrası eşi tarafından asıl ödül ile taçlandırılırken...Erdei, yüzündeki şişlikleri umursamaz bi haldeymiş gibi!  işte erkeklik budur, erkeklik ne olursa olsun yiğitliğe b.k sürdürmemektir :)
2 com

Oha


Scorer: Crouch (9)
Scorer: Defoe (51, 53, 58, 69, 86)
Scorer: Lennon (64)
Scorer: Kirkland (88 o.g.)
Scorer: Kranjcar (90)
 
Scorer Wigan: Scharner (57) 
 
Ya arkadaş bu ne ya! halı saha maçından beter olmuş.Turşuya çevirmişler Wigan'ı.Cenabet misiniz arkadaşım, hepsi mi cenabetti bu takımın, johannesburg!
0 com

Kıyısından Köşesinden


Lige verilen aralardan nefret ediyorum.Bazen de yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğimizde, bazı şeyleri becerememizden nefret ediyorum.Manisa maçıyla puan kaybettik!Neyse uzatmayacağım!
0 com

Accuk Bilgi


Son günlerde biraz tedirginiz sanırım.Grip vs derken iyice paranoyak olduk.Tabloya bir bakın derim.Zararlı çıkmazsınız.
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.