Jeisa Chiminazzo

0 com

Futbol Yayınları


8 AĞUSTOS CUMARTESİ

15:00 Inter - Lazio Fox TV
16:30 B.Dortmuınd - Köln TRT 1
19:30 Hoffenheim-B.Münih TRT 1
21:00 Sivasspor-Trabzonspor Lig TV
22:00 Montpellier-PSG Kanal A


9 AĞUSTOS PAZAR

16:30 Bochum-M.Gladbach TRT 1
17:00 Man.Utd.-Chelsea NTV Spor
18:00 Lille-Lorient Kanal A
18:30 Freiburg-Hamburg TRT 1
19.30 G.Antepspor - G.Saray Lig TV
21:45 Denizlispor-Fenerbahçe Lig TV
22:00 Bordeaux-Lens Kanal A
22:00 Flamengo-Corinthians Spormax
0 com

Trt ve Lig Maçları Sorunsalı?


Biri kuyuya taş attı, kerameti kendinden menkul sayısız kişide çıkarmaya çalışıyor.Önümüzdeki sezon Lig maçları ihalesi için Trt'nin de ihaleye gireceği ve en önemlisi maçları şifresiz yayınlayacağı iddiası var.1993 yılından beri şifreli olan lig maçları için tekrar 93 öncesine geri dönüleceği söyleniyor.Bu yılın Aralık ayında yada 2010 Ocak gibi yapılması planlanan ihale için D-Smart , Lig tv'nin yanısıra Trt'nin Telekom işbirliği ile ihaleye gireceği söyleniyor.Bekleyip göreceğiz...
0 com

Çin vs. Spor


Çin, çekirdekten sporcu yetiştirmeyi biraz abartmışa benziyor.Bu bir spor ayakkabı firmasının fason iş yaptırması gibi birşey değil.Değer verilmek istenenin 'İnsan' olduğunun pek farkında olduklarının sanmıyorum.1.3 milyar insanın yaşadığı bir ülkede 'İnsan' ne demek sorusunun karşısında kocaman bir hiç var!
0 com

Uefa Avrupa Ligi Eşleşmeleri


Galatasaray - Levadia Tallinn
Trabzonspor- Toulouse
Shakhtar Donetsk-Sivasspor
FC Sion-Fenerbahçe


İlk maçları 20 Ağustos'ta Galatasaray ve Trabzonspor evinde, Fenerbahçe ve Sivasspor deplasmanda, ikinci maçları 27 Ağustos'ta Galatasaray ve Trabzonspor deplasmanda , Fenerbahçe ve Sivasspor evinde oynayacak.Ben dört takımında gruplara kalacağını düşünüyorum.Tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
0 com

Müzmin Sakatoğlu Linderoth Bey


Linderoth yine sakatlandı.Sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilmiş.En az 2 ay yok demektir.Oysa ne kadar da ümitlenmiştim Netanya maçı sonrası.Neyse artık bu saatten sonra ne Galatasaray'ın Linderoth'a ne de Linderoth'un Galatasaray'a faydası olmaz.Mehmet Topal'da Linderoth'u örnek almasından mı nedir bir türlü düzelemedi! Linderoth o bölgedeki oyunculara kötü örnek oluyor bir an önce kulüpten uzaklaştırılmalı.Kendisi ve kariyeri için bildiğim uygun bir kulüp var 'Isparta Devlet Hastanesi Spor'.
0 com

Nicola Legrottaglie'nin İncileri


Legrottaglie Cannavaro'nun takıma geri dönmesine hayli içerlemiş.Defans bloğunda Cannavaro ile anlaşamayacaklarını yada öyle düşünmek gerektiğini söylüyor.Kazı da çevirmeyi unutmuyor malum yanmasın istiyor!

“İtiraf etmeliyim ki Cannavaro’nun gelişi beni üzdü. Chiellini ile iyi bir ikili olduğumuza inanıyorum. Yeni sezonda O'nunla beraber oynamayacak olmak beni üzdü.Fabio’ya ya da kulübe karşı bir kırgınlığım yok. Transferler yüzünden ayrılmayı düşünmedim. Takımdaki yerimi garantilemek için daha çok çalışacağım. Gelecek sezon iyi bir performans sergileyip Güney Afrika’ya gitmek istiyorum”
0 com

Galatasaray: 6 M.Netanya: 0


Galatasaray gol oldu yağdı resmen.Aydın tek kelimeyle harika oynadı.Ama istikrarı olmayan bir oyuncu olduğu için tüm iyi maç haklarını bu maçta kullanmış olabilmesinden korkuyorum.Nonda ise gitsin diyenlere hattrick yaparak cevap verdi.Her golden sonra Neeskens'in gol sevinçleri görülmeye değerdi.Mor forma geyikleri maç biter bitmez sayfaları süslemeyi başladı.Ben oyunculara yakıştığını düşünüyorum .Formalar oyuncuların üzerinde yeterince iyi duruyor.Çıplak gözle izlendiğinde çerçevenin bütününü görebiliyorsunuz; takım çok koşuyor, en önemlisi bu.Maçın son anında bile kondisyonları üst düzeydeydi.Keita ve Linderoth'u çok beğendim.Keita bu sezon kariyer gol ortalamasını bariz bir biçimde yükseltebilir.Hızlı ve ne yaptığını bilen bir oyuncu.+ oyunculardan biri de hiç şüphesiz Kewell.Yönetim ne yapıp edip sözleşmesinin uzatılmasını sağlamalı hem oyunculuğu hem kendisi profesyonel kelimesinin tam karşılığı olarak dimdik karşımızda duruyor.Kısacası Galatasaray yedekleriyle,oynayanıyla ,oynamayanıyla ,teknik heyetiyle,yöneticisiyle geleceğe dair umut aşıladı.Bu aşının etkisi kolay kolay geçeceğe de benzemiyor..
0 com

Salgado Kapı Önünde


Madrid Salgado'yu kapının önünde koydu.10 sene emek verdiği kulübünü kurt kocadı maskara oldu nidalarıyla terketti yada terkettirildi! Herşeyin bir sonu vardır yada öyle umuyorum.Salgado için de beklenen sonlardan biri oldu.33 yaşında ve bir sene daha oynayabileceğini düşünüyorum yada bırakma kararı alabilir.Şu an kendisiyle ilgilenen ufukta görünen takım Zaragoza.
0 com

Şimdi Reklamlar


Pazar günü oynanan Süper Kupa Fox tv sayesinde eziyete dönüşmüştü.Medya Takip Merkezi‘nin reklam ölçüm raporuna göre yayınlanan 35 dakikalık reklamın, 14 dakikası bant ve çerçeve reklamlardan, geriye kalanı ise kuşak reklamlardan oluştu. Beşiktaş-Fenerbahçe maçına en çok reklamı ise Moil, Solar Kent, Açı Dergisi, Radyospor, Turkcell, Niğde Gazozu ve Greyder markaları verdi.Maçta, 70 markanın 201 reklamı, 35 dakika boyunca ekranda yer buldu.Maçın 1/3 ü reklamlarla geçti diyebiliriz.
0 com

Süper Lig Radyo Yayın İhalesi


2008-09 sezonunda Turkcell Süper Lig radyo maç yayın haklarını elinde bulunduran Lig Radyo ve Alem FM’in yayın hakları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından iptal edilmişti.Türkiye Futbol Federasyonu, 2009-2010 sezonu Turkcell Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarının radyodan yayınlanmasına ilişkin ihale düzenliyor.Yayın haklarını 2007 yılından bu yana 3.500.000 $ karşılığında Alem Radyo ve Televizyon Yayın A.Ş. elinde bulunduruyordu.Tekliflerin alınacağı son tarih 13 Ağustos 2009.
0 com

Tutunamayan


Huntelaar 15 milyon avro karşılığında Milan'da.Kendisinin oyun stilini hiç beğenmiyorum.Önünde Ruud Van Nistelrooy gibi bölgesinin duayeninden bir şeyler öğrenmiştir umarım.Huntelaar yapı itibariyle Milan oyuncusu değil( Ronaldinho ile birlikte).Beklentinin yüksek tutulmaması herkesin yararına olur.Huntelaar benim gözümde C+ bir oyuncudur fazlasını asla beklemem.Bu arada Pirlo için Chelsea'nin 20 milyon avroluk teklifini reddettiler.Pirlo da takımda kalacak.
0 com

Şampiyonlar Ligi Öneleme


FK Aktobe3-4Maccabi Haifa FC0-0 Report »3-4 Report »
AC Sparta Praha3-4Panathinaikos FC3-1 Report »0-3 Report »
RSC Anderlecht6-3Sivasspor5-0 Report »1-3 Report »
FK Bakı0-2PFC Levski Sofia0-0 Report »0-2 Report »
FC Salzburg3-2NK Dinamo Zagreb1-1 Report »2-1 Report »
Sporting Clube de Portugal (ag) 1-1FC Twente0-0 Report »1-1 Report »
FK Ventspils (ag) 2-2FC BATE Borisov1-0 Report »1-2 Report »
FC Levadia Tallinn0-2Debreceni VSC0-1 Report »0-1 Report »
FC Shakhtar Donetsk2-2FC Timişoara (ag) 2-2 Report »0-0 Report »
FC Sheriff (ag) 1-1SK Slavia Praha0-0 Report »1-1 Report »
APOEL FC2-1FK Partizan2-0 Report »0-1 Report »
ŠK Slovan Bratislava0-4Olympiacos FC0-2 Report »0-2 Report »
FC Zürich5-3NK Maribor2-3 Report »3-0 Report »
FC København3-1Stabæk IF3-1 Report »0-0 Report »
Celtic FC2-1FC Dinamo Moskva0-1 Report »2-0 Report »
0 com

Vakıf Bank Güneş Sigorta Türk Telekom


Başlık üç takım ismi kadar uzun ama başlığın bilinçaltında tek bir takım var o da Vakıf Bank Güneş Sigorta Türk Telekom .Takımın ismi uzatılmak istenmiştir belki ama durun diyen olmuştur ve vazgeçilmiştir bu eziyetten diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.Bugün itibariyle Bayan Voleybol'unun iki önemli ismi Türk Telekom ve V.G.Sigorta birleştiler.Bu saatten sonra bir iki takımın daha bu ortaklığa katılıp Voltran'ı oluşturmalarından korkuyorum!
0 com

Skill Up


Nehru Trophy yarışları için antreman yapan hatta sıraya dizilmiş, biz kaç kişiyiz modundaki Hintliler toplu experience kazanma umudundalar.
1 com

Göçebe


Batuhan Karadeniz göçebeliğe erken yaşta başladı.Şimdi de Gaziantep'te oynamaktan vazgeçmiş.Ayran gönüllü işte yada gönülsüz.Batuhan'ın oynamaya da pek niyeti yok gibi enteresan bir adam.
0 com

Madrid Tekel Kuvvetleri


Perez Alonso'yu da kanatları altına aldı.Bunun için Liverpool'a 30 milyon avro ödeyecek.Alonso ise kanatların altında yapacağı işler için yıllık 4.5 milyon avro alacak.Oyuncuyla anlaşıldığı resmi siteden duyuruldu.
0 com

Orta Oyunu


Atı alanın Üsküdar'ın altını üstüne getirdiği bir ortamda Sivas 3-1 le geçti Anderlecht'i.Maçı izlerken uyuyacaktım neredeyse.Sivasspor, kimse darılıp gücenmesin ama kazma diye tabir edilen oyunculardan oluşuyor.Sol kanatta görev yapan Erman kötünün iyisiydi.Bir takım bu kadar mı beceriksiz olur iki üç pası yapamaz mı.Defans oyuncuları tam yontmalık.Ersen Martin Sivasspor için gereksiz olmuş.Kamanan'da şov yapmaktan öteye geçemedi.Daha doğrusu şov yapmayı istedi sadece.Diğer taraftan galibiyet mutluluk verici.Ama maç felaket ötesiydi.Sivasspor takviye yapmazsa kümeye oynar benden söylemesi.Galibiyet için Sivasspor'u kutluyorum Avrupa Ligi'nde umarım gruplara 4 takımla katılabiliriz.Bu arada Şampiyonlar ligine katılamadıkları için 5 milyon avroyu da Beşiktaş'a hediye ettiler.Bu kadar bonkör olmanın da bir manası olmasa gerek...
0 com

Çekirdekten Agresiflik


Çin ve Avustralya Bayan 19 yaş altı gençliği, gelecek senelerin potansiyel rahatsız futbolcusu olma yolunda emin adımlarla hatta emin yumruklar ve tekmelerle ilerliyorlar! Ayrıca dün Kayseri ve Ankara 19 Mayıs'ta yaşananlar insanı yalnızca futboldan değil herşeyden soğutuyor.Topyekun bir temizliğe ihtiyacımız var, kirlenmek güzeldir artık baydı...Sporu çamurun içerisinde bırakmamak gerek.Spordan sorumlu Devlet Bakanımız Nafız Bey'ler ne işle meşguller acaba? Futbol Federasyonu'nun ne iş yaptığını zaten kimse bilmiyor.Bilen varsa beri gelsin.
0 com

Herşey Dahil


“Bırakın Türkiye’de futbol oynamayı, tatile bile gelmeyi düşünmüyorum. Beşiktaş’ın teklifi gerçekten güzel ama asla kabul etmeyeceğim”

“Türkiye’den ve G.Saray’dan böyle ayrılmak istemezdim. Havaalanına ayak bastığım ilk andaki hatıralarım aklıma geldikçe üzülüyorum. Her şey daha iyi olabilirdi fakat bir türlü uyuşamadık. G.Saray’la ileride bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Artık buraya tekrar geleceğimi de sanmıyorum”

Cassio Lincoln



0 com

Amazonlar

Greenpeace Amazon kampanyasinin 10.yılını kutluyor from Greenpeace Akdeniz on Vimeo.

Greenpeace’in, "Slaughtering Amazon" adlı raporuyla Amazonlar’ın yok oluşuyla bağlantılı şirketleri afişe etmesinin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden dünyanın en büyük ayakkabı üreticilernden olan Nike bu kirli işten çekildiğni açıkladı. Firmanın belirlediği yeni hammadde politikasına göre, artık Brezilya’dan alınan sığır derilerinin üretiminde Amazonlar’a zarar verilmemesi koşulu aranacak.Ancak raporda ismi geçen diğer firmalardan Adidas, Reebok, Timberland ve Clarks'tan henüz ses yok.



0 com

Bülent Uygun ile Neşeli Dakikalar


Her defasında onların eli bizim elimizden büyük , bizim imkanlarımız şöyle olsaydı....O kolay tabi, gelsin burada şu bütçeli şu antreman sahasına sahip şu takımı çalıştırsın da boyunun ölçüsünü görelim edebiyatı...Kara bulutlar er geç dağılacaktır, Altar'ın kılıcı sahibini bulacaktır, bu Ramazanda zam olmayacaktır, Kara Prens karşıki dağda otlayacaktır.Bugün Anderlecht maçı var git biraz dinlen uykunu al sonra tekrar görüşelim 'uygun' bir vakit! Son olarak alp er tunga öldi mü, isız ajun kaldı mu, ödlek öçin aldı mu, emdi yürek yırtılur.Sağlıcakla!

Aline Nakashima

0 com

Yine Yeni Yeniden Tiger Woods


Buick Open 2009
0 com

Aeeedriyıııııın


Massa için fazla söze gerek yok.Ucuz kurtuldu gerçekten.Bir daha böyle kazalar yaşanmaması dileğiyle..
0 com

Barış Kupası

Barış Kupası Aston Villa'nın.Juventus'u penaltılarla geçmeyi başardılar.

Del Piero ise kupayı pek istemeyenlerden olsa gerek!

0 com

WTA İstanbul Cup


5.Istanbul Cup’ta teklerde Rus raket Vera Dushevina şampiyon oldu.Bu sezonki ilk finalinde ilk WTA Tour şampiyonluğunu kazanan Rus Dushevina, bu birincilikle yarın açıklanacak WTA Sıralaması’nda 44.basamakta yer alacak. Finali kaybeden 1985 doğumlu Hradecka ise 69.’luktan 56.sıraya çıkacak.2007′de Elene Dementieva’dan sonra Vera Dushevina, Istanbul Cup’ı kazanan ikinci Rus raket olurken, Nicole Vaidisova’dan sonra Lucie Hradecka’da İstanbul Cup’ta final oynayıp mutlu sonu göremeyen ikinci Çek raket oldu.
0 com

A2 Ligi


Paf ligi kaldırıldı yerine A2 Ligi getirildi.Süper Lig ve 1. Lig takımlarının 23 yaş altı futbolcularına yönelik bölgesel lig oluşturularak Süper Lig ve 1. Lig’de takımı bulunan kulüplerin, ilgili ligin 23 yaş altı futbolcuları için düzenlenen A2 Ligi’ne en fazla birer takımla katılmaları zorunlu hale getirlidi.A2 Ligi’ne katılacak futbolcuların, TC vatandaşı olmaları zorunlu olma koşulu ve Yabancı uyruklu futbolcuların, en az 3 yıldır yasalara uygun olarak Türkiye’de yerleşik olmak veya en az 3 yıl boyunca Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligleri’nde bir takımın kadrosunda yer almak koşuluya A2 Ligi’ne katılan takımların kadrolarında yer alabilmeleri öngörüldü.

Daha fazla bilgi için;

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/2009DK/LIGLER/GGL-31-07-2009.pdf
0 com

Süper Kupa Finali


Ben çok eğlendim bu finalde.İki takımı da beğendim.Zevkli bir mücadeleydi.Beşiktaş'ın Ernst ve Fink ikilisini ayrıca beğendim.Beşiktaş'ta tablonun uyumsuz rengi Nihat Kahveci idi.Hiçbir olumlu hareketini görmedim maç boyunca.Milli takımda arıza potansiyeline yavaş yavaş yaklaşıyor diyelim, kısacası Çanlar Beşiktaş İçin Çalıyor! Yalnız mücadeleden memnunum iki takım adına.Seyri güzel bir maç izlettirdiler, son 10 dakika hariç.Geneli itibariyle iki takımın defans kurgusu zayıf, bu bölgelerin mental doygunluğa ulaşması için taze kana ihtiyaçları var.Blogtaki ankette durum FB % 54 BJK % 46 şeklinde idi.Tahminlerin doğru çıktığı bir anket oldu.
0 com

La Liga 09/10


La liga fikstürü için buradan
0 com

Biri Kone'yi Dürtsün!


Şampiyonluk , şampiyon olmaktan bahsetmiş darı ambarındaki Kone!La liga da bir şeyler söylemek için bir kez değil beş kez düşünmek gerek.Jimenez nasıl bir motive çerçevesi geliştirdiyse artık o çerçeveden pek çıkamamış gibi Kone, acil suni teneffüs lazım kendisine!


Sevilla güçlü ve kaliteli oyunculardan oluşan bir takım. Şampiyonluk için mücadele edip, bu kupayı alabileceğimize inanıyorum
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.