0 com

birand


0 com

gulyabani



0 com

genç osman - gökyüzü masmavi


1. Hepsi Aynı - Genç Osman
2. Bu Şehirden - Genç Osman
3. Seninle Kalıyorum - Genç Osman
4. Affet Gitsin - Genç Osman
5. Dilek Tutmak - Genç Osman & Aylin Aslım
6. Dönüyor Dünya - Genç Osman
7. Kayıp Yıldız - Genç Osman
8. Gökyüzü Masmavi - Genç Osman
9. Bıktım Senden - Genç Osman
10. Uzun Zaman Oldu - Genç Osman
11. Aşk - Genç Osman
12. Daha Küçüksün - Genç Osman
13. Yalnızlık Arkadaşım - Genç Osman


mavi sakal sonrası iyi geldi bünyeye.
0 com

dilek tutmak

0 com

0 com

sen gelme ulan ayı



0 com

bermuda


şu hanım kızımız paylaşmış
0 com

Led Zeppelin - immigrant song

0 com

Deftones - 7 Words

0 com

cengo

türk sineması'nın fantastik yılları. yıllarım filmi'nden bir sahne. cengizz kurtoglu ay gibi parlıyor adeta. izliyoruz.
0 com

0 com

tetikçi geldi hağğnıımm


10. Abe “Kid Twist” Reles

 

Abe Reles "Murder Inc" (Cinayet Şirketi) olarak da bilinen tarihin en vahşi katliam grubunun da kurucularındandı. "Murder Inc" (Cinayet Şirketi) olarak da bilinen tarihin en vahşi katliam grubunun kurucularındandı.Amerikan ve Yahudi mafyasının elemanlarından oluşan bu grup, 1930'lar ve 40'larda 1000'den fazla insanın öldürülmesinden sorumlu tutuluyor.
Abe Reles kurbanlarını öldürmek için buz kırma çubuğu kullanıyordu. Kurbanlarının kulaklarından soktuğu bu çubuk ani ölümlere sebep olurken geriye hiç bir kanıt bırakmıyordu.
1940'da tutuklanan Reles, ölüm cezasından Murder Inc'in kilit adamlarını ispiyonlayarak kurtuldu. Ancak bu ispiyon işi hayatına mal oldu. 1941'de kaldığı otelde ölü olarak bulundu. Gazeteler onun için "öten ama uçamayan kanarya" ifadesini kullandı.

9. Salvatore “Sammy Bull” Gravano



 1945 doğumlu tetikçi gençliğini bir sokak serserisi ve hırsız olarak geçirdikten sonra kariyerinde bir sıçrama yaptı ve ünlü mafya babası Joe Colombo'nun koruması oldu. kariyerine Gambino Mafyası ile devam etti. İnşaat ve nakliye işinden milyonlar kazanan ve John “the Teflon Don” Gotti'nin sağ kolu olan Gravano'nu sonunu Gotti'nin tutuklanması hazırladı. 1990'da Gotti ile beraber tutuklanan Gravano tüm mafya ailesi hakkında öttükten sonra ölüm cezasından kurtuldu. Hala hapiste olan tetikçi 2019'da özgürlüğüne kavuşacak.


8. Sam “Mad Sam” DeStefano




 DeStefano'nun uzmanlık alanı daha çok çek senet tahsiliydi. Banka soygunlarından gelen parayı uyuşturucu bağımlıları gibi ihtiyaç sahiplerine borç veren DeStefano borcun zamanında ödenmemesi durumunda, ses yalıtımı yaptırdığı evinde borç sahiplerine işkence ediyordu. Bu işkencelerin sonucu da çoğunlukla ölümdü.
1973'de DeStefano'nun iki arkadaşı cinayet sebebi ile tutuklanınca Chicago mafyası konuşması ihtimaline karşı kendisini 2 kurşun ile ortadan kaldırdı. Yani DeStefano hiç yargılanmadı.

7. Frank “The Dasher” Abbandando




 Abbandando da Reles gibi Murder Inc.'in kurucularındandı. The Dasher'ın da cinayet silahı buz çubuğuydu, ancak arada bir satır da kullandığı biliniyor. 30'un üstünde cinayetten sorumlu tutulan Abbandando'nun ünlü Shapiro Kardeşler cinayetini de işlediği söyleniyor. Kardeşlerden biri canlı canlı gömülmüştü. Vahşiliğiyle tanınan The Dasher aynı zamanda seri bir tecavüzcüydü.
1940'da tutuklanan tetikçinin kendine güveni o kadar tamdı ki ekip arkadaşlarının yardımıyla hiç ceza alamadan kurtulacağını sanıyordu. Hatta hakimin kulağına bir kaç tehdit de fısıldamıştı. Ama beklediği gibi olmadı. Abe Reles başta kendisi olmak üzere bütün ekibi sattı ve Abbandando 1942 yılında elektrikli sandalye ile idam edildi.

6. Harry “Pittsburgh Phil” Strauss



 Harry Strauss da bir Murder Inc. üyesi. 30 kesinleşmiş cinayeti olduğu biliniyor ama bazı tarihçilere göre bu sayı 100'den fazla! Strauss her zaman yanında taşıdığı çantasında bir silah, buz kırma çubuğu, işkence için ip ve kılık değiştirmek için kıyafetler bulunduruyordu.
Takma adının Pittsburgh Phil olmasına rağmen Pittsburghlu olmayan hatta hayatında hiç oraya gitmeyen Strauss 18 kere tutuklandı ancak hiç mahkum edilmedi. Ta ki çetenin 1940'da ki çöküşüne kadar. Pittsburgh Phil 1941'de elektrikli sandalye ile idam edildi.

5. Thomas “Tommy Karate” Pitera

 
Tommy Pitera 1980'lerde Bonanno mafyasının en ünlü tetikçisiydi. Uzakdoğu savunma sporlarına olan ilgisi "Karate" lakabını almasını sağladı. Kariyeri boyunca 60 cinayetten sorumlu tutulan Pitera, kurbanlarını öldürdükten sonra parçalıyor, dikkatle plastik poşetlere ya da bavula koyuyor sonra da çok derin kazdığı çukurlara gömüyordu. Pitera 1990'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda yakalandı ve ömür boyu hapis cezasını Pennsylvania hapisahanesinde çekiyor.

4. Joseph “The Animal” Barboza



1932 doğumlu Barboza'nın Animal yani hayvan lakabını nasıl aldığı ilginç bir hikaye. Bir gece alemde kendisinden yaşlı bir adamın yeteri kadar saygı göstermediğini düşünen Barboza ihtiyar adama okkalı bir tokat patlatmış. Mafya babası Harry Tameleo bu davranış karşısında Barboza'ya şöyle bağırmış: "Bir daha kimseye tokat atmanı istemiyorum! Bir daha kimseye ellemeyeceksin" Bunun üzerine Barboza ihtiyarın kulağını ıssırmaya başlamış ve hayvan lakabını hakkıyla kazanmış. 1966'da tutuklanan Barboza çok önemli bilgilere sahip olduğu gerekçesiyle sadece 1 yıl hapiste kaldı. Tanık koruma programından faydalanan ilk suçlu olmasına rağmen, 1976 yılında 4 kurşun ile öldürüldü.

3. Roy DeMeo



Roy DeMeo Gambino Mafyası için çalışan bir tetikçiydi. O ve çetesi 200'ü aşkın insanın ölümünden sorumlu tutuluyor. Roy DeMeo ünlü Gemini Methodu ile tanınıyor. Bu method şu şekilde işliyor. Gemini lokantasına getirilen kurban burada başından tek kurşun ile vurulduktan sonra kafasına havlular sarılıyor. Aynı anda bir çete üyesi kalbin beyne kan pompalamasını engellemek için zaten ölmüş olan kurbanı bir de kalbinden bıçaklıyor. Kan akışı durdurulan kurban ayaklarından banyoya asılıyor. Burada vücudundaki tüm kan kanalizasyona karışan kurban daha sonra parçalanıp brandaya sarılarak şehir çöplüğüne gönderiliyor. Bu yöntem o kadar başarılı oldu ki Roy Demeo ve çetesinin öldürdüğü kimse bulunamadı. Fakat 1982 yılında bir FBI üyesinin Gemini Lokantası etrafında çok fazla insanın kaybolduğunu farketmesi üzerine operasyon düzenlendi ve Gambino mafyasının pek çok elemanı içeriye alındı. İçeriye alınmayan ancak öldürülmekten çok korkan DeMeo'nun korkuları gerçek oldu ve cesedi 1983 yılında bir arabanın bagajında bulundu.

2. Giovanni “The Pig” Brusca

 
1957 doğumlu Giovanni Brusca Sicilya mafyasının en kanlı tetikçilerinden ve yaklaşık 200 kişinin ölümünden sorumlu tutuluyor. The Pig (domuz) lakabı ise pek de zarif olmayan görüntüsünden ileri geliyor. Brusca'nın en vahşi icraatı bir mafya ispiyoncusunun 11 yaşındaki oğlunu kaçırıp 2 sene boyunca işkence etmesi. Daha sonra öldürdüğü küçük çocuğun cesedini de sülfirik asit kullanarak yok etmiş. Brusca 1992'de mafyaya savaş açan hakim Giovanni Falcone, karısı ve korumalarını öldürdü. Bu kanlı eylem 1996'da yakalanmasına sebep oldu. Sicilya mafyası hakkında önemli bilgiler ispiyonlayan Brusca cezasında büyük indirim de aldı fakat bu İtalya'da kurbanların ailelerinin ayaklanmasına sebep oldu. Anılarını yazan Brusca, eski İtalya Başbakanı Berlusconi'nin "işleri yolunda tutmak için" mafyaya para verdiğini ifade ediyor.

1. Richard “The Iceman” Kuklinski

 
13 yaşında ilk cinayetini işleyen Kuklinski'nin kariyeri boyunca 250 insanı öldürdüğü sanılıyor. Aile içi şidderin yoğun yaşandığı bir ortamda büyüyen Kuklinski'nin iki erkek kardeşi var. Birisi babasından yediği dayaklar sonucu ölmüş, öteki 12 yaşında bir kıza tecavüz edip öldürmüş.Kendisi ise tüm hayatı boyunca babasını öldürmeyi hayal etmiş.
Daha çocukken komşuların kedi köpeklerine zevk için işkence edip öldüren Kuklinski, Iceman (buzadam) lakabını kurbanlarını öldürdükten sonra dondurması sebebiyle alıyor. Bu dondurma işleminden sonra polis cinayet zamanını tahmin edemiyor, ya da yanlış tahmin ediyor.
1986'da tutuklanan buzadamın sonunu getiren mafyaya sızmış bir ajan: Dominick Polifrone. İspiyondan hoşlanmayan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Kuklinski 2006 yılında hapishane öldü.

konyak: http://www.criminal-justice-major.net/10-deadliest-mafia-hitmen-in-history/

3 numara biraz sıkıntılı geldi bana. sorunları var sanırım.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.