0 com

kask dediğin

daha fazlası için
0 com

Losers: FLUSH

1 com

somon forma üzerine


Daha formayı görmeden paçaları sıvamış bazıları (:

ayrıca Patrick'i Süngerden daha fazla severim. patrick iyidir, iyi*
9 com

g.tü başı oynayan basın yayın organları

(Dalkavuk) Basın, sezonun startını verdi! Yine Arda'nın üzerine oynamaya başladılar.Camianın bir şekilde futbolcusuna sahip çıkması gerekir.Bizler futbolcumuza, değerimize, geleceğimize sahip çıkamıyorsak yapılanlar sonunda Arda ne kadar zarar görürse bilin ki kulüp ve camia o kadar zarar görecektir.Bırakalım k.ç yalayıcı spor yazarları, patronlarının uşağı spor muhabirleri, televizyon kanalları karalama çalışmalarına devam etsinler, biz yeter ki birlik beraberliğimizin suni olmadığını bu haysiyetsiz kurumlara, insanlara gösterelim.Şimdi inadına dik durma vaktidir, camia uyuma Kaptan'ına sahip çık!
5 com

Balotelli

Futbolcu olmanın (+) ları ve (-) leri oluşturulsa hangi tarafın ağır basacağı konusu sanırım şartlara ve kişiye göre değişecektir.Ancak "yafta" tek başına bazı durumlar için sanırım joker görevi görüyor! Ayrıca o ayakkabıları da görmedim, duymadım!
0 com

N.Y.C

kimin elinden çıktı:  Victoria Holguin.
0 com

hadouken

0 com

titreşim

0 com

Mourinho "dürt"üsü

Mourinho tarafından dürtülen Drenthe'nin futbolundaki gelişmeleri merakla takip ediyor olacağım.
4 com

örümcek adam stayla

kirsten dunst'a sevgilerle.
0 com

büyük balık > küçük balık

1 com

Scarlett

fotoğraflar Esquire magazine -Sherly Nields
0 com

Futbol Günlüğü

21 Temmuz Çarşamba
19.30 Bursaspor – Dortmund (TRT 1)
20.00 Standard Liege – Trabzonspor (EURO FUTBOL)
21.00 Galatasaray – Fenerbahçe (FUTBOL SMART / TRT HD)
22 Temmuz Perşembe
21.00 Vikingur – Beşiktaş (ATV)
0 com

hey sen: Diablo!

0 com

bir varmış bir yokmuş

0 com

Pique'nin tatil günlüğü

Barcelona'lı oyuncuların giyim problemi yaşadıkları apaçık ortada.Terazinin diğer ucunu dengede tutabilmeleri için futbolları kadar giyimlerine de özen göstermeliler.Futbolcuların genelinde var bu problem, maalesef giyinmeyi bilmiyorlar.Yani o şortu başkası giyse keko olurken Pique giydi diye olmuş olabilme ihtimali insanı üzmüyor değil! Ama yine de olmamış, durum bu.( Barcelona ve Barcelona'lı oyuncular üzerine belden aşağı, seviyesizce sataşmalarım devam edecek)
0 com

baba oğul ve şişmanlık adına

şişman falan ama o bir fenomen.
0 com

El Mago



O da geldi, hayırlı olsun.Doğumu sancılı bir trasfer oldu gibi (aslında hep basının abartması tüm bu geç kalmışlık masalları ya neyse..) Tekrar hayırlı olsun, hoşgelmiş aslanım.
0 com

bulutçuk

4 com

slipiniesta

Şu slipten tiksiniyorum desem yeridir.İniesta için ise hakikaten komik olmuş.Zaten üçünçü fotodaki bayanın bakışları durumu özetler nitelikte! ayrıca slibin desenleri de çok kötü, belirtmeden geçmeyeyim.
0 com

oh be

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.