2 com

amerikalıların avrupa coğrafyasıyla imtihanı

Amerikalılara dilsiz Avrupa coğrafyalarını doldurmaları istenmiş. sonuç aşağıda. bir elemana ayrı ayar oldum orası ayrı.

 




















0 com

rezillik


Yenilebilirsiniz bu çok normal ama yenilmenin de bir adabı olmalı. Bu ne rezilliktir! Dünkü haysiyetsiz ve onursuz mücadelelerinden dolayı bütün oyuncuları kınıyorum. Ne için oraya gitmişler belli değil. Madrid zaten oynamamaya meyilli. Real Madrid'i bu şekilde bulmuşsun daha niye bu beceriksizlik, ruhsuzluk! yazıklar olsun diyorum. Beş para etmez adamlardan kurulu bir 11'den (hatta 10 kişi) 4 gol yedik. Eray'a da suç bulamıyorum çünkü kendisini oraya koyanda suç! Ne desem havada kalacak, duygularıma tercüman olamayacak! Dany ve Amrabat'da bi s.ktirin gidin ya siz de.
0 com

geliyoruz ulan


bekle, geliyoruz Madrid ehehehe
Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.