"Golcü aldık güreşçi çıktı"


Real Sociedad Sportif Direktörü Loren ; “Necati bizim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Kendisi Galatasaray’da çok önemli başarılara ve gollere imza atmış bir oyuncu. Ancak burada çok farklı bir görüntü çizdi. Kendisinden gol atmasını beklerken, biz sahada sürekli oyuncularla didişen bir güreşçi gördük. Zaman zaman kalitesini gösterdiği maçlar oldu. Ama çoğunlukla bekleneni veremedi.”

Az gülmedim gerçekten.Haberi ilk okuduğumda arkadaşım Recep'le birlikte tabiri caizse gülmenin dibine vurduk.Allah'ta Necati'yi güldürsün.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.