Nadal & Federer Elendi


Elenmek, iki ismin yanına da yakışmıyor.Federer ve Nadal Montreal Tenis Turnuvası'ndan çeyrek finalde elendiler.Roger Federer Jo-Wilfried Tsongo'ya 7-6 (7-5), 1-6, 7-6 (7-3) , Rafael Nadal ise Juan Del Potro 7-6 (7-5), 6-1 setlerle elenerek turnuvaya veda etti.Federer 21 maçlık galibiyet serisinin ardından ilk kez mağlup olmuş oldu.

2 akıl fikir:

Adsız | 16/8/09 13:22

Özellikle Federer'in elenmesine üzüldüm. İkizler yaramamış. Sormak istediğim birşey var. Tenis turnuvalarını televizyondan nereden takip edeceğimi nereden öğrenebilirim? Yakınlarda da Amerika açığın başlaması gerekiyor. Onu da kaçırmayalım.

Unknown | 16/8/09 19:05

eurosport'tan takip edebilirsiniz.
http://eurosport.yahoo.com/tennis/

ayrıca aynı siteden maç yayınlarını ücretli olarak canlı izleyebilirsiniz.Ya da uydu veya kablo tv aracılığı ile takip edebilirsiniz.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.