13. Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası


''Rekorlar Avrupa'nın Kültür Başkenti'nde kırılıyor'' sloganıyla düzenlenen 13. Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası bugün İstanbul'da başlıyor.10 - 13 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul Abdi İpekçi Arena'da sürecek Şampiyona'ya 42 ülkeden toplam 630 sporcu katılıyor.Programa ulaşmak için buradan yararlanabilirsiniz.Şampiyona'ya ulaşmak isteyenler haritaya buradan bakabilirler.



Biletler Biletix'ten temin edilebilir.Kombine almak isteyenler için A kategorisi 23 lira, B kategorisi ise 17 lira.Günlük biletler ise A:12 B:7 lira'dan satışa sunulmuş. Gidecek sporseverlere iyi seyirler dilerim.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.