Van Der Sar'a Süresiz İzin


Van Der Sar'ın eşi beyin kanaması geçirmiş.Manchester United yönetimi de Van der Sar'a süresiz izin vermiş.Geçmiş olsun Van der Sar diyerek bitiriyorum.

"Van der Sar için şu anda en iyi yer eşinin yanı. Kendisi takıma ne zaman isterse dönebilir. Dualarımız Anne-marıe ve Edwin ile birlikte"
Alex Ferguson

3 akıl fikir:

Kasux | 30/12/09 00:53

aman bence hiç dönmesin ne yapcak bu yaştan sonra!

MizahiGeveze | 30/12/09 01:16

Zaten yönetimin normalde yapması gerekende budur. Herkes kendini karşısındakinin yerien koymalıdır.Her konuda her zaman.

Unknown | 30/12/09 01:25

Bizde durumun vahameti terazide sahtekarlık seviyesinde, yönetme kavramının içi o kadar boşlatılmışki içinden tuhaf sesler gelmeye başlamış...

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.