Haiti İçin


ATP ve WTA’nın ünlü raketleri Haiti depremi için $200,000′lık yardım topladılar.

Roger Federer ve Serena Williams’ın liderliğinde Melbourne’de Avustralya Açık turnuvasının düzenleneceği kortta Rod Laver Arena’da 90 dakikalık Hit for Haiti adı altında gösteri maçı düzenlendi.

 Gösteri maçında Haiti’nin bayrağının renklerinde 2 takım oluşturuldu ve kırmızı takım (Federer, Williams, Hewitt ve Stosur) mavi takımı (Roddick, Nadal, Djokovic, Clijsters) 7-6 yendi.

Maria Sharapova $10,000 bağış yaparken, Sidney’de kupa kaldıran Marcos Baghdatis ve Heineken Open şampiyonu John Isner ödüllerinin $5,000′ını da bağışladılar.Clijsters Rafa'ya masaj yapıyor başka bir şey çıkmasın diye söylüyorum :)

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.