Spartacus Blood & Sand


Spartacus: Blood and Sand - Official Trailer from Starz123321 on Vimeo.

Şu sıralar izlediğim bir dizi.Konusu itibariyle güzel dizi ama dizi de uçana kaçana..! dikkat etmek lazım.Her sahnesinde kıyıda köşede bir sevişgen çıkıveriyor! Dövüş sahneleri gayet ilgi çekici, ben beğendim ama cinsellik biraz abarmış durumda, mail attım accuk kısın şu sahneleri diye tamam dediler bakıcam artık.

Bir de zamanın amazon kadını lucy lawless olmuş iyice taşş.Ve Erin Cummings az daha kasarsa Ana İvanovic olacak! Ya da ben benzettim bilmiyorum.

5 akıl fikir:

SirEvo | 6/3/10 12:21

Kaçmaz. Güzel dizidir. :))

arnawut | 9/3/10 16:22

olm sir, 7 indi 8 daha çıkmadı mııı:P:P güzel dizi hakkat. zeyna müthiş dizide:D sex biraz abartılsada ve çük görmek çok nahoş olsada iyi dizi:D

Leah | 9/3/10 19:14

Nip/tuck'a abarmışlar derdim sevişme sahnelerinde ama bu dizide dövüş izleyen seyirciler bile yiyişiyor anacım. Meme görmekten helak oldum yeminle. :D

SirEvo | 9/3/10 19:59

8 ve 9 aynı anda çıktı DVDSCR olarak. Ama official değil, yani sızdırma :) O yüzden görüntüler de felç, 720p bekle derim :)

Unknown | 9/3/10 22:45

O kadar şey söyledim ama merakla bekliyore xD

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.