Özlem & İzmir

Bank Asya 1.Liginde Bucaspor ve Altay sonunda hislerime tercüman olacaklar gibi(umarım, olsun bu defa artık) Ligin bitmesine son 5 hafta kala Bucaspor en yakın rakibinin 7 puan önünde 2.sırada.Diğer gönlümdeki takım ise (Göztepe ile birlikte) Altay ise 4.sırada ama umudun(m)u hala koruyor.Bu sene bu güzel şehirden bir takım Süper Lig'e gelir umarım.Keşke 2 tane gelse, 3 de olabilir.Gelsinler yeterki.öpüyorum hepsini gözlerinden.

5 akıl fikir:

SirEvo | 5/4/10 18:38

Biz de seni öpüyoruz buradan. :p
Tek dileğim en az 2 tanesinin çıkması. Artık tribünde maç izlemek istiyorum ben.

Unknown | 5/4/10 22:38

Bu sene umutluyum en azından Altay ve Buca için :)

SirEvo | 5/4/10 22:44

Altay kendi 3-1 mağluptu kendi evinde en son ama Buca mucize olmazsa çıkar artık direk.

Unknown | 5/4/10 22:54

Altay mağlup oldu ama play off oynar oradan çıkar gibime geliyor.

arnawut | 7/4/10 12:56

bende "güzel İzmir"imize deplase olmak istiyorum artık ya:) inşallah 3er 5er çıksınlar. göztepeli dostlarımla, altaylı kardeşimle oturup muhabbet edip sonra ayrı tribünlerde maç izlemek istiyorum arkadaş:9

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.