brezilya'lı sendromu

Bana göre bu fotoğraf bu sene Milan'ın içinde bulunduğu durumu açıklayan en iyi karedir.Dikkatimi çeken bir diğer şey ise son yıllarda Brezilya'lı oyuncuların; futbol adına lakayıt tavırlarının tavan yapması.Pato'ya boşanmak yaramamış anlaşılan.İkinci bir Ronaldo vakası yaşanmaz umarım! Ronaldinho için ise bir şey demeyeceğim, bir insan kendini ancak bu kadar kaybedebilir!

6 akıl fikir:

SirEvo | 11/5/10 00:11

Dalga geçiyorsun galiba?
Yaş ortalaması 30'un üstünde olan bir takımda Ronaldinho ne yapsın? Gol ve asistlerine bakmadın galiba?
Bu sene oynadığı 42 maçta 13 golü 19 asisti var, daha ne etsin adam :)
Pato da paso sakatlandı. Ama bu adamlar istedikleri kadar oynasın, kaleci defans orta saha forvet bölgesinde en az 78 tane 30 yaş üstü adam barındıran bir takım bu sene iyi bile dayandı. Daha da acıtacak bir şey diyeyim, bu sene 3. veya 4. olurlarsa onlar için başarıdır bence ve o başarıda en büyük katkı bana göre Ronaldinho'dan

SirEvo | 11/5/10 00:14

http://transfermarkt.de/de/ac-mailand/startseite/verein_5.html

al bak yaşlarına, ortalam 30.

Unknown | 11/5/10 00:20

Ronaldinho'dan ne beklendiğine bağlı tabi!

Sen normal bir futbolcu gibi 3-5 asist yaptı daha ne yapsın diyebilirsin ama Ronaldinho asistle ya da gol ile sınırları çizilebilecek bir oyuncu değilki.O zaman şöyle söyleyeyim Ronaldinho futbol'un sınırlarını zorlayan biri idi şimdi o ışığı göremiyorum kendisinde, çok sıradanlaştı.Milan tercihi bana göre de çok yanlıştı umarım bu sene bu takımda kalmaz çünkü İtalya Ronaldinho'nun yeri kesinlikle değil!

SirEvo | 11/5/10 00:26

Haklısın da dostum Ronaldinho'nun yaptığı düşüş ortada zaten. Aldığı kilolardan çalım atamıyor. Eskiden nasıldı? Uçuyordu topu aldı mı. Şimdiki haline baktın mı yine iyi istatistiği. Başka yere de gitse bir halt yiyemez bu saatten sonra. Hele o eski haline dönmesi imkansız, ki 30 yaşına gelmiş bile. Galiba senin beklentiler farklı 30 yaşındaki adamdan. O tarz adamlar 40 yılda bir çıkıyor işte Hagi vs gibi. :))

Unknown | 11/5/10 00:38

30 yaş iyidir iyi :))
başka takıma gitsin valla italya rezalet ya :D

SirEvo | 11/5/10 00:41

Fenere gitsin fenere huasduahusd

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.