Şimdi Uzaklardasın


3 akıl fikir:

Drama Queen | 28/5/10 16:40

Resmen içim acıyor be, hala çıkıp "şaka lan seneye de burda" demelerini bekliyorum umutla.

Unknown | 28/5/10 23:57

Sanırım sakatlığı ciddi boyutlarda, tekrar yaşanabilecek uzun ayrılık yönetimi korkuttu heralde.Başka bir neden göremiyorum açıkçası.

PIERREMANU | 29/5/10 01:27

Bir Fenerbahçeli olarak sevdiğim tek Galatasaraylıdır. Avustralya formasını alır, giyer gezerim. Ama mantıklı düşünülmesi lazım. Galatasaray'ın önündeki yılların planlamasında Kewell'ın olmaması kadar normal birşey yoktur. Hem bazen böylesi daha iyidir. Severek ayrılmak da güzeldir. Doyamamak da güzeldir. Mesela bizim Rıdvan sevgimizde onun olağanüstü futboluna doyamamış olmamızın da etkisi vardır. Bu romantizm de güzeldir. Tadını çıkarın.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.