vizesiz hayatlar

vizesiz gidebileceğimiz yerler buralar.Daha çok çalışmamız lazım, neyse hepsini gezesiye kadar tüm ülkelere vize kalkar kanaatindeyim.Gezintinize alfabetik sıradan başlayın derim, kolaylık olur.Fotoğraf Antigua-Barbuda'dan (orada da eğlence var, valla var)
  • Antigua-Barbuda,Arjantin,Arnavutluk,Bahamalar,Barbados,Belize,Bolivya,Bosna-Hersek,Brezilya,Ekvador,El Salvador,Fas,Fiji,Filipinler,Guatemala,Güney Afrika Cumhuriyeti,Gürcistan,Haiti,Hırvatistan,Honduras,Hong Kong,İran,Jamaika,Japonya,Karadağ,Kazakistan,Kırgızistan,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,Kolombiya,Kore Cumhuriyeti (Güney Kore),Kosova,Kosta Rika,Libya,Lübnan,Makau Özel İdare Bölgesi,Makedonya,Maldivler,Malezya,Mauritus,Nikaragua,Palau Cumhuriyeti,Paraguay,Rusya (90 gün içinde 30 günü geçmeyen seyahatlerde vize istenmiyor),St. Vincent-Grenadines,Singapur,Solomon Adaları,Sri Lanka,Suriye,Svaziland,Şili,Tayland,Trinidad-Tobago,Tunus,Tuvalu,Uruguay,Ürdün,Venezuela

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.