Yılın Mallığı

Beşiktaş Batuhan'ı Eskişehirspor'a bonservisiyle vermiş.Eğer bu doğruysa Yılın mallığına adaydır bu durum.Batuhan benim gözümde Dünya vizyonuna çıkarabileceğimiz yetenekte bir oyuncuydu.Haberler doğruysa yazık olmuş gerçekten.

Belki Galatasaray'a gelir daha sonra, çok sevinirim.

7 akıl fikir:

SirEvo | 11/5/10 23:55

Batuhan kadar dengesiz, disiplinsiz bir adam siktirip gidecek. Uzayacak. Yılın mallığına o kadar aday var ki, başta Nonda'nın gönderilmesiyle başlayan...

SirEvo | 11/5/10 23:56

Batuhan gitsin karıyla kızla yesin paraları, sabahlara kadar kulüplerden çıkmasın, antrenmanlara gelmesin, teknik direktöre sallasın, sonra neymiş, gönderilmeyecekmiş. Sebep? Gençmiş, vizyonu varmış. Vizyonunu mikiim stop. :)

Unknown | 11/5/10 23:58

Batuhan gibi adamı çok ararsınız :)

SirEvo | 12/5/10 00:16

benim aramayacağım kesin :)

Unknown | 12/5/10 00:25

Zamanında Koller'in Jancker'in Kovacevic'in peşinden koşan takım elindekinin değerini ne yazıkki bilmiyor.

İnter'deki Balotelli ile aynı yolun yolcusu.Eğer o yola gelirse bu da gelir yok o gelmezse o zaman zor :)

MizahiGeveze | 12/5/10 02:06

Tabi ya Bjk mallık yapmaz abi ayıp ediyosun...

SirEvo | 12/5/10 10:17

İşte bora zihniyetindekiler de anca bu sonucu çıkarır benim yazdıklarımdan uahsduhasuhasd

Beşiktaş Batuhan'a gelene kadar daha değerli adamların değerini bilmedi şimdiye kadar, saçma sapan transferler yaptı herkes biliyor bunları ama Batuhan'ın gönderilmesi mallık değil bence. Ha Aydın Karabulut yaz ne bileyim tabatanın alınması yaz anliim de..

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.