g.tü başı oynayan basın yayın organları

(Dalkavuk) Basın, sezonun startını verdi! Yine Arda'nın üzerine oynamaya başladılar.Camianın bir şekilde futbolcusuna sahip çıkması gerekir.Bizler futbolcumuza, değerimize, geleceğimize sahip çıkamıyorsak yapılanlar sonunda Arda ne kadar zarar görürse bilin ki kulüp ve camia o kadar zarar görecektir.Bırakalım k.ç yalayıcı spor yazarları, patronlarının uşağı spor muhabirleri, televizyon kanalları karalama çalışmalarına devam etsinler, biz yeter ki birlik beraberliğimizin suni olmadığını bu haysiyetsiz kurumlara, insanlara gösterelim.Şimdi inadına dik durma vaktidir, camia uyuma Kaptan'ına sahip çık!

9 akıl fikir:

SirEvo | 23/7/10 19:20

Sen niye Twitter'a takılmıyon bakiim?

Ozan | 23/7/10 21:31

seninde ağzına sağlık kardeşim kaptanımıza sahip çıkma vakti 3-5 çapulcu gibi yuhalamanın düşene bir tekme atmanın vakti değil

Unknown | 23/7/10 23:11

@sir
twitter hesabım var ama kullanmıyorum, baya oldu açalı ama iki kelam etmemişimdir :)

@ozan

Benim gibi düşünenler olduğunu görünce mutlu oluyorum, teşekkürler dostum.

Ozan | 23/7/10 23:36

sırf arda değil ki kardeşim yarın emre çolak azcık palazlansın kendini kanıtlasın aynı baskıyı oda görücek nerde onlara sahio çıkacak kitle birşeyler yapmamız lazım

Unknown | 23/7/10 23:45

@ozan

Adnan Polat, birlik beraberliği sağlayacak yegane kişidir.Maalesef o da medyanın baskısı altında eziliyor.Çok pasif kalıyor.Başkanımızın, bazılarına pabucun pahalı olduğunu göstermesini isterdim ama hayal kırıklığına uğrayan hep ben oluyorum.Bir oluşum olmalı kesinlikle, katılıyorum.

Ozan | 24/7/10 00:01

valla benim ne adnan polattan nede ultraslandan umudum var bu sene gelişen bütün olaylar ikisinede umudumu kırdı alpaslan abi öldükten sonra tribünler salaklaştı kendi tribününü yuhalıyacak kadar hemde alpaslan abi bir düzene koymuştu tribünler ama görüyoruz ki bütün emekleri boşa gitmiş

Unknown | 24/7/10 00:34

En kötüsü de umudunun olduğunu bildiğin halde onu koruyamamanın vermiş olduğu güvencesizlik!

Rahmetli Alpaslan Dikmen gittikten sonra tribünler seme tavuklara döndüler, bir haftası bir haftasına uymayan taraftar olur mu ya? Geçen sene bu oldu işte. Çok üzüldüm, çok. Yuhalamaları geçtim, geçen sene beni etkileyen en önemli şey bir duruşumuzun olamayışı idi.Ve son senelerde futbolda alınan başarısız sonuçlar, bilinçaltımızda olan düzensizliği,kabalığı, hoşgörüsüzlüğü hortlattı! Benim hala umudum var mı? Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.
Buradan Jupp Derwall'i de sonsuz saygıyla anıyorum.

Ozan | 24/7/10 00:45

umutlar tükenmezde kırılır hala şampiyonluk hala başarılar bekliyorum arda gibi nice futbolcular gelicek takımını gerçekten sahiplenen taraftarlar gelicek ama bu taraftarlarla olmaz çünkü ya s... böle galatasarayı bu sene bir bok olmaz diyenler 2008de şampiyon olduğumuzda vay aslanım vay şöyle vay böyle resmen tükürüp yalıyorlar o 2008 sezonu başladığında ben inandım bu sene şampiyon olucaz diye zaten şu 2 sene üst üste şampiyon olsak bunlar olmazdı ama galatasarayı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar birde zamanında feneri yenemedik diye uefa alın k..... sokun diyen gerzek bi kitle var ya bunlar nasıl galtasaraylı benim için avrupadan gelen bir kupa feneri yenmekten daha öenmlidir avrupaya adını duyurmuşsundur bayrağı en üst noktaya taşımışsındır feneri yenemiyorsun diye o kupa harammı sana fenere yenilmek üzüyor beni ama soğutmuyor ama takımına küfredenler futbolcusuna küfreden hatta hagiye küfreden şerefsizler taraftarlıktan soğutuyor bunlar taraftarlığın adını kirletiyor eğer onlar taraftarsa ben galatasaray aşığıyım

Unknown | 24/7/10 01:04

Ha bir de Fenerbahçe meselesi var.Ya bu konu gerçekten çok ince çizgide!

Fenerbahçe'yi yenememek beni de çok üzdü ancak bu takıma, futbolcuya küfretmeyi meşru kılacak bir davranış değilki! Burada ortaya çıkan asıl mesele şudur ki: taraftarlar arasında vizyon farkı vardır.

Maalesef taraftarlar arasında yönetilen bir bölüm vardırki bu bölüm sürü psikoloji'nin çevresinden kendisini alamaz.

Yeni bir oluşum için yeni bir lidere ihtiyacı var Galatasaray'ın, bunu da zor zamanlarında hep içinden çıkarmayı başarmıştır.Dediğin gibi sevmek ile aşık olmayı karıştırmayalım yeter.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.