gönüldeki "kaptan"



  1. Lorik Cana
  2. Harry Kewell
  3. Lucas Neill
Arda'ya saygım, sevgim sonsuz ama gönül de ferman dinlemiyorki!


bu arada Elano takımla çalışmalara başlamış.Ohh be ohh! O kadar çok sevindimki bizimle kaldığına... Bu sene Elano'nun kim olduğunu herkes görecek! Basının gazına gelip şu ana kadar satmayı beceremediler umarım öyle de kalır.Elano'nun bu sene faydalı olacağını düşünüyorum.O çok iyi bir oyuncu, kalması mutluluk verici.



3 akıl fikir:

Ozan | 23/8/10 00:02

kardeşim taraftarı doğru düzgün yönetmek lazım yoksa olmaz bu işle spikerler futbola bile milliyetçilik kattı barosa elanoya neskeens'e sallıyor

Hayalmeyal | 23/8/10 10:18

bence de Galatasaray`a yakışan kaptan Harry Kewell`dır. Arda`ya fazla geliyor kaptanlık. Elano konusunda kesinlikle haklısın. Zorla adamı soğuttular takımdan.

Unknown | 23/8/10 16:26

@Ozan

taraftar konusunda haklısın.Dün alınan sonuç gösterdiki ya her şey iyi olacak ya da daha da kötüye gidecek! Ben iyiyi düşünenlerdenim, umarım öyle de olur.

@Hayalmeyal

Kewell ve diğerleri olarak ayırmak gerek takımı.Arda'da kaptanlık bir Hasan Şaş'ta bir Hakan Ünsal'da nasıl duruyorsa aynı şekilde duruyor maalesef! Yazık oluyor hem kendisine hem de bizlere...

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.