bir zombi gördüm sanki







Bir televizyon kanalında yayımlanacak dizinin tanıtımı için dünya genelinde 25 şehirde bugün güneşin doğuşuyla birlikte yüzlerce zombi kılığındaki oyuncunun yer aldığı tanıtım filmi çekildi. Etkinliğin İstanbul Ortaköy’de yapılan Türkiye ayağına 5 makyözün yaptığı makyajla hazırlanan 40 kişilik grup katıldı. 
FOX International Channels’ın FX kanalında yayımlanan ve zombileri konu alan ’’The Walking Dead’’ adlı dizi için İstanbul, New York, Washington, Boston, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Madrid, Roma, Taipei, Hong Kong, Singapur, Dubai, Sofya, Belgrad, Johannesburg, Londra, Lizbon, Sao Paolo, Buenos Aires, Santiago, Karakas, Bogota, Mexico City ve Guatemala’da tanıtım filmi çekildi.(euronews)


film burada beybi.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.