çernobil 25 yaşında






ukrayna'da 26 nisan 1986 yılında saat 01.23'ü gösterirken meydana gelen patlama sonrası yaşananlar tüm dünya için ortak acıydı. ama bazıları için acıyı yaşamak ile paylaşmak arasında seçim sırası gelmişti. acıyı yaşayanlar uzun süredir bu acıyla yaşamak zorunda bırakıldılar. bizler ise onların acılarına ortak olduğumuzu düşünerek teğetledik kendimizi.




şu an ülkemizde nükleer için çalışmalar var. evet  korkuyorum arkadaşlar. beni ikna etmesi için (dönemin sanayi bakanı cahit aral) birinin çıkıp çay içmesini istiyorum!

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.