benden bir parça

bilgisayarımda kullandığım, ücretsiz, işe yaradıklarını düşündüğüm, ücretli birçok programa alternatif programları paylaşmak istiyorum.

sumarta pdf : pdf dosyalarını bir güzel açar. sever, sevilir. sizi ve bilgisayarınızı yormaz.
pidgin: messenger, msn,  yahoo, aim, google talk, icq vs aklınıza gelen ne varsa bir tık uzağınızdan bile daha yakın olacak.
bittorrent: torrent kullanmayanınız varsa kullanmaya başlasın.
google chrome: web tarayıcı olarak şu an üzerine yok. yakın gelecekte hiçbir yerine olmayacak. bir web store'u var dostlar başına. şukela efendim. destekliyoruz.
ultradefrag: parçalanmış dosyalarınız bilgisayarınız için eziyetten ötedir. bu program bir ev hanımı edasıyla her şeyi bir güzel toparlıyor. bilgisayarınızın sıhhati için ayda bir!
clamwin antivirüs: yalnızca tarama yapmak için kullanılıyor şu an. olsun arada şeyettiririm ben onu diyorsanız kullanın ki ben çok memnunum. ha yok benden habersiz de koruma sağlasın diyorsanız avast 6'yı denemenizi ve beğenmenizi tavsiye ederim.
cccp: codec denilen leziz şeydir. bazen videoların açılmadığı olur. hah işte bunu yükleyin bişeyciği kalmaz. bunun yanında kmplayer yükleyin. vlc de yükleyebilirsiniz ama km iyidir, candır.
ccleaner: temizlik vakti! bilgisayarınızın parti sonrası dağıttığı ortamı tekrar biraraya getirmek için kullanınız. kolaydır, basittir. hadi bakiim.
7-zip: winrar'ın kreğiyle uğraşmayın. burada babalar gibi 7zip var. üstelik ücretsiz.
slim drivers: bilgisayarınızda eksik sürücü mü var? üç kere slim drivers slim drivers slim dirivers diyorsunuz sürücüleriniz güncelleniyor! çok cıvık oldu. evet. sürücüleri buluyor ancak siz bulduğu sürücüleri manuel olarak indiriyorsunuz. e biraz yorulmak gerek.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.