capon işi











2011 bayanlar dünya kupası'nı japonya kazandı. dün copa america maçı olan brezilya - paraguay maçıyla aynı saatlerdeydi. ben bu maçı tercih ettim ki iyi ki etmişim harika bir maçtı. kaçıranlara tekrarını izlemelerini tavsiye ederim.

ödüller
altın top: Homare Sawa
gümüş top: Abby Wambach
bronz top: Hope Solo

altın ayakkabı: Homare Sawa
gümüş ayakkabı: Marta
bronz ayakkabı: Abby Wambach

altın eldiven: Hope Solo

en iyi genç oyuncu: Caitlin Foord (AUS)

Fair Play ödülü: Japan

All-Star Team:

kaleciler: Ayumi Kaihori (JPN) and Hope Solo (USA).

defanslar: Alex Scott (ENG), Laura Georges (FRA), Erika (BRA), Saskia Bartusiak (GER), Sonia Bompastor (FRA) and Elise Kellond-Knight (AUS).

defansif orta saha: Shannon Boxx (USA), Homare Sawa (JPN), Caroline Seger (SWE) and Jill Scott (ENG).

ileriye dönük orta saha: Kerstin Garefrekes (GER), Shinobu Ohno (JPN), Louisa Necib (FRA), Anonman (EQG), Aya Miyama (JPN) and Lauren Cheney (USA).

hücumcular: Lotta Schelin (SWE), Marta (BRA) and Abby Wambach (USA).

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.