google chrome için tavsiye eklentiler part 2

speed dial: güzel eklenti. yer imlerinizle güzel güzel sevişiyorsunuz.

proxy switchy: bu ekleti ile yasaklı sitelerin çoğuna bir tık ile son veriyorsunuz.
nasıl çalışır peki?

eklentiye tıklıyoruz ------> seçenekler ------> Proxy Profiles ----> profil adınızı yazın ---- > buradan her daim güncellenen proxy'leri kopyalayıp http proxy alanına giriyorsunuz. port'u da unutmayın onlarıda prot alanına girin. ----> Use the same proxy server for all protocols kutucuğunu işaretleyip save diyoruz ------> general sekmesine gelin, Quick Switch alanında ilk alan direct connect olarak kalacak ikinci kısma ise daha önce kaydettiğiniz seçeneğimizi koyuyoruz ve save diyoruz hepsi bu kadar.


bunları yaptıktan sonra eklentiyi mouse'umuzun soluyla dürtioyoruz dünya farklı bir renge dönüyor ve başka bir ip ile internete girmiş oluyorsunuz. keyifle gezmeler. kendi ip'niz ile devam etmek istediğinizde dünya resmine tıklamanız yeterli.


No history:  adından da anlaşılacağı gibi geçmişi kaydetmiyor. 


uzantılar ikonu: benim gibi tembeller için birebir bir eklenti. uzantılara gitmekte olan yol yorgunları için gelsin bu eklentimiz.


remove scrollbars : web sitelerini dolaşırken kaydırma çubuklarından kurtulmanızı sağlıyor. tamamen kaldırıyor. 


Bonjour Madame: öhm ehm ben çok seviyorum bu ekletiyi sizler de çok sevin! 


şimdilik bu kadar!

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.