age of empires 2: the age of kings + the conquerors


 

evet gençler bu muazzam oyunu oynamazsanız rüyalarınıza girerim, olmadık şeyler yaparım. bilen bilir güzel oyundur. tabi şimdi yeni nesil bilgisayarlarınızla karşıma geçip: abi bu ne yea ne biçim oyun bu gibi ağız bükmelerinizi görür gibiyim. çok net söylüyorum kaba kuvvet kullanırım. bu oyunu indirip oynayacak ve yeni nesillere aktaracaksınız. yıllardır bu oyunu oynayıp bir arpa boyu yol alamayan kendime ve bana katlanabildikleri için recep ve ege'ye selam olsun.

kurulum:
yapmanız gereken indirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkarmak exe dosyasına tıklayıp oyunu kurmak! masaüstüne gelen kısayollarla oyuna başlayabilirsiniz. cd, crack vs hiçbir şey yok. bu boyutta bu oyun daha ne olsun. hadi gidip oynayın benim de canımı sıkmayın.

Oyunun boyutu: 122 mb

4 akıl fikir:

ErenAslan | 11/1/13 17:21

ahh be efsane :D
internet kafede kapışılası...

Devil | 11/1/13 19:51

Yasa be abiii -)) sınavlar bitince bilgisayar başında sabahlamazsam namerdim

Unknown | 11/1/13 23:54

gözlerimi yaşarttınız sizler iyi çocuklarsınız hadi şimdi gidin şirinleri görün :)

Adsız | 22/3/13 05:34

I’m not that much of a online гeadeг to be honeѕt but your blogs really nice,
keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. All the best

Here is my weblog - seopressor version5

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.