Bekleyiş


Sabah saatlerinde Frank Rijkaard ile birlikte oluşan hiç bitmeyecek gibi hissedilen mutluluk havası artık yerini heyecanlı bir bekleyişe bıraktı.Galatasaray yönetiminin Rijkaard sonrası oyuncu transferlerinde yapacağı hamleler çok ama çok yakından takip ediliyor.Kısaca sabırsızlık startı verildi ve koşu başladı...

4 akıl fikir:

Recqo | 5/6/09 19:20

bir sağ kanat bir sol kanat bir libero ve ayhan formunda olursa bir orta saha oyuncusu ayhan formda olmassa iki orta saha oyuncusu galatasarayı avrupa kupalarında başarılı olabileceği görüşündeyim.

Recqo | 5/6/09 19:43

siteyi hazırlayan arkadaş bence çok taraflı. sen Rijkaard ın transfer hamlelerine bakacağına beşiktaşın büyük transferini yayınla:):)

veeeeeeeeeeeee Mehmet Topuz KARTAL...

Ayıp oluyo ama...:):):)

Unknown | 5/6/09 20:25

mehmet topuz karıştı gibi :)

Recqo | 6/6/09 10:56

oh be...

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.