Rijkaard Galatasaray'da


Üstelik yalnızca o değil. Johan Neeskens'de 2.adam olarak Galatasaray'da. Harikulade, kusursuz bir transfer kesinlikle.İnsanın içini tarif edilemez bir mutluluk kaplıyor.Adnan Polat ve ekibi bu kez de köşelerinde değillerdi.Tebrikler Galatasaray tebrikler transfer komitesi.

1 akıl fikir:

Recqo | 5/6/09 19:19

bence Rijkaard Türkiye de gelebileceği en iyi takıma geldi.
çünk barcelona daki oynattığı taktiğe en uygun takım galatasaray.
geri dörtlü atak oynatan bir teknik direktör için önemli olduğunu düşünmüyorum zaten galatasarayın kadrasunda da servet ve emre aşık gibi oyuncular bu lige yeter. kewell arda baros gibi oyuncular messi eto ve henry nin yerine oynayabilirler mehmet xabi.iniesta yerine bir oyuncu alınırsa ayhanla beraber barselona taktiğini galatasaray da görebiliriz. türk futboluna hayırlı olsun.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.