80’ler geri geldi!!!


İyi ki bazı şeyler geçmişte kalıyor: Cherry Cherry Lady, kafamızdan büyük vatkalar, toz pembeler-maviler, kabarık saçlar… Ve 1986’da Çernobil’de patlayan Rus nükleer teknolojisi…

Ama bir de güzel tarafı var, hiç eskimeyenler var: Depeche Mode, Geleceğe Dönüş filmleri… Veeee Tetris! 1984’te Rus bilgisayar mühendisi Aleksey Pajitnov tarafından yapılan, 80’lerin en güzel oyunu Tetris’i yeniden oynamaya var mısın?
İşte sana Nükleer Tetris! Deli gibi oyna, bütün arkadaşlarınla paylaş, onlar da oynasın, rekorlarını karşılaştır, oynadıkça oyna… Oyuna ara verdiğinde bir dakikanı da kendi geleceğine ayır. Henüz imzalamadıysan nükleer atıklara karşı imzanı at. 80’lerin Rus icadı Tetris’e evet, 80’lerin Rus nükleer teknolojisine hayır de. E sonra oyuna devam.

0 akıl fikir:

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.