Futbolcu'nun Canı


Erzurumspor'da yolunda olmayan her şey tıkırında! Futbolcular külübün mali problemleriyle kucak kucağa otururken artık canlarına tak etmiş olacakki maç öncesi böyle bir protesto'ya karar vermişler.


Bir zamanlar birinci lig'de kendini gösterdikten sonra yönetim zaafiyeti sonrası magma ligine doğru yolalan birçok takım gibi Erzurumspor'da emin adımlarla alt lige gidiyor.Geçmiş olsun diyelim.

1 akıl fikir:

MizahiGeveze | 28/12/09 01:46

MAlesef günümüz şartlarını bilen ve ona göre hareket eden çok az insan kaldı. Gerisinden yönetici olursa işte aynen böyle oluyor.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.