Geçmiş Olsun


70 dakika baskın oynadığın bir maçta orta üçlünün dikine oynama özürlü olmasi insanı çileden çıkarmaya yetiyor.Mehmet Topal'ın kesin bir voodoo'su var, ben buna inanıyorum artık.Bir oyuncu performansı ancak hayret parantezleri içerisinde dönebilirdi onu da başardı.Mustafa Sarp ve Mehmet Topal pas atarlarken bacakları yerinden çıkacak! Teknik oyuncu olamayabilirler ama bu kadar da düz olmasın kimse lütfen!



Oyuna gelince ben Galatasaray'ı beğendim.Puan kaybı benim gibi birçok Galatasaray'lı için zor olsa gerek.Takımımın oynadığı oyundan son derece memnunum.Hakeme bir şey söylemek istemiyorum.Hatası olmuş olabilir ama bu skoru sadece ona bağlamak haksızlık olur.Keita malesef formunu yakalamış bir Kewell'a yenik durumda.Bana kalırsa yedek kalacak biri hiç ama hiç değil.Servet ise hala Marsilya uçağında! Antalya ve Gençlerbirliği maçları sonrası lig arasında takımdan ayrılacak oyuncuların olduğunu düşünüyorum.Öncelikle Defansif orta sahaya olan ihtiyaç had safhada.Bu bölgeye mutlaka takviye yapılacak.Yoksa barbekü partileriyle hiç bir takım bir anda düzelemez!Hele hele bu saatten sonra koca karı ilaçları hiç fayda etmez.




Çok gol kaçırdık.Son yarım saate 3 farklı gireceğimiz maçta gol gelmeyince İ.B.B oyuncularına cesaret hapını damardan vermiş olduk.Tabelaya bakıp sinir krizleri geçirecek bir taraftar değilim, en önemlisi ben umutluyum.Bugün ben sahada bunu gördüm...


 Bir de şunu açıklasın birisi!  Nedir bu sandalye sökme merakı anlayamıyorum! Yazık yahu yazık!

3 akıl fikir:

SirEvo | 7/12/09 00:23

Fener kazanmadan Cimbom kazanmaz. :D

Unknown | 7/12/09 01:34

Bir şeyler eksik ama ne?

chemsjheer | 7/12/09 09:02

LEO: Rakibin gol pozisyonu olmasa bile ben kendi kendime de pozisyon veririm diyen şu ana kadar bir maç dahi kurtarmayan kaleci.
SERVET: Fiziği mücadele gücü hepsi 10 numara ama hala kendini uzun top üstadı zanneden stoper.
TOPAL: Diyecek birşey yok ona.
UĞUR: Ona da çok bişey dememek lazım.
BALTA: O fizik o boy ile rakibi üf dese düşürecek ama ayakta kalmaya mecali olmayan, attığı pasların %50 sini rakibe atan mecburi sol bek
BARIŞ: Olayı sadece rakibi bozmak ,faul yapmak ve arasıra gol atmak için kendini yırtmak olan bu futbolcu dün yine rakibin duran top harici gol atma ihtimali yokken gereksiz faulle 2 puanın gitmesine neden oldu.
SARP: ayaklarından çok çenesi çalışmaya başlayan defansın oyun kurmasına hiç yardım etmeyen sıradan bir adam.
ELANO: Defansta hücumda mücadele etmeye çalışan girdiği pozisyonları cömertçe harcayan ama attığı uzun paslarla bu takımın ihtiyacı olan futbolcu.
KEWELL: Taraftarın sevgilisi gol atabilecek yada koklayan 2-3oyuncudan biri ama ya 60 da oyundan çıkmalı yada 60 da oyuna girmeli olmayan kondisyonuyla ayağında top tutmaktan aciz.
ARDA: Ne desek boş çizgide 2 futbolcuyu geçmeye çalışan takımdan çok kendini düşenen bir futbolcu haline gelmeye başlayan kaptanımız.(Metin Oktayla adının Yan yana anılması bile hata)
NONDA: Tek başına bişey yapamaz özellikle yıkmamışsan rakibin üzerine oyunu.
FRANK RİJKAARD: Monotona bağlamış gibi 60 da tek forveti oyundan alan (Baroş varken de aynıydı) Ayakta duramayan Kewelli 90 Dk sahada tutan.Ayağa pas yapıp topu elinde tutmak gerekirken Barışı oyunda tutan ,Kendi sahanda son 10 dk yı as kadrosundan en az 5 kişi eksik rakibe karşı kulubede aciz aciz seyreden büyük şeyler beklediğimiz hocamız.
NESKEENS: Gelince oley denilen ama Fatih Terimin Yanındaki Metin Tekin gibi sadece kulubede oturan yüce insan.
TARAFTAR:Takımın galip gelse lider olacaksın ama sen ortalıkta yoksun.
OYUN: Orta sahanın defansa oyun kurmada yardım etmediği ve ya uzun top atıp şişirilen yada stoperler arasında döndürülen toplarla geçti ilk devre.2. devre biraz kıpırdanma oldu ama o da 80 e kadar sürdü.Hocanın klasik değişikliği yapılınca şu anlaşıldı ki birbiriyle uyumlu Keita ve Nonda yı oynatmayacak hoca.Kewell 90 dk. Sahada kalacak 60 dan sonra dolanacak.Ayakta top tutmak gerekirken tüm topların gelişigüzel vurulduğu ve rakibin gol atma şansı sadece duran toplarda varken Mevcut hakemin golü attırmak için her şeye faul çalmasını göz önünde bulundurmayan kıt beyinli oyuncunun yaptığı faulün gol olması maçı bitirmiştir.Linderoth un bu takımda tutulması oynamasa bile:Oyun kurulurken defansı ve arkadaşlarını rahatlatmak amacıyla boş yerlere kaçmayı ayrıca takım hücumda iken topun gelebileceği yerleri kestirip gol koklamayı bu takımdaki BİRKAÇ ÖKÜZE ve altyapıdaki futbolculara öğretmesi temennisiyle.

Yasal Uyarı
pilavustunout.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde pilavustunout.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir! Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafıma mail yoluyla ulaştığı taktirde yayınlanan linkler kaldırılacaktır.